Васил Божков се срещна с феновете на Левски

Ще обсъдят ситуацията около клуба и спонсорството му
Обновена: 19 яну 2020 17:27 | 19 яну 2020 17:15, Анисия Иванова
42
Васил Божков се срещна с феновете на Левски

Лично Васил Божков се срещна с феновете на Левски. Събитието, което беше иницирано от ръководството, започна на обяд на стадион "Георги Аспарухов".

Божков бе гарантирал присъствието си на част от лидерите на агитката.

Бизнесменът влезе директно през паркинга в Сектор "А", като избегна среща с журналистите. Това е негово първо появяване на "Герена" от поемането на клуба, информира Спортал.

Сред фенове, пристигнали за срещата, бяха бившият вицепремиер на България Евгени Бакърджиев, Владимир Владимиров-Гугутката, председателят на НКП Степан Хиндлиян, лидерът на Сектор Б - Любомир Костадинов-Младежа, представители на "Ултрас Левски" и др.

Те ще обсъдят с Божков ситуацията около клуба заради проблемите, които се очертават от неясното бъдеще на генералния спонсор „Национална лотария“.

Още за спорт четете в Gol.bg
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


42
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
13
3
 
30
 
! Отговори
Иванчо+Марийка преди 4 години
Долен мафиот. Тръгвай си от Левски. По-добре от В окръжна да тръгнем и пак ще стигнем където трябва. Ти си мафиот и искаш държавата да ти озакони далаверите. ***.
12
2
 
24
 
! Отговори
билетотъркач преди 4 години
бай васкооооо а ние твоите верни фенове където сутрин обед и вечер търкаме билети от националната лотария с нас твоите верни фенове....бай васкооооо кога ще се срещнеш с нас жив и здрав да си ни и да пускаш още по вече билети да може да търкаме ние твоите верни фенове!!!.........апропо....филми,бира,футбол и най вече хазарт запълваха мислите им....не беше трудно да бъдат контролирани!!!
11
3
 
15
 
! Отговори
Mnenie преди 4 години
Закривай!
10
3
 
24
 
! Отговори
До 3 преди 4 години
Ако флоберката го набележи , ако ще с 30 джипа с охрана да движи и 15 бронирани одеала да има все тая .
9
4
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Футболните фенове са най големите ***.И Хитлер да дойде да купи отбора им..пак ще го благославят.Същото е и с тази мутра Божков. Мафиот, който всички го знаят...но щим купува клъба...и изтрещелите ненорм...ни фенове вече го мислят за бог.
8
3
 
43
 
! Отговори
(-_-) преди 4 години
Ей да имаше сега един Васил Левски, та да поведе тоя заспал и изтръпнал народ и като се почне едни черепи, пък разни мутри ***.. И така докато се изчисти тая държава от всичките отпадъци!
7
1
 
35
 
! Отговори
Валери преди 4 години
Какво мисли Божков за одържавяването на хазарта?
6
4
 
37
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Мдаа, сега "фенУвИтИ" ще протестират срещу забраната на хазарта...........СМЕШНИЦИЧерепа се е оакал от шубе че ще му вземат златната кокошка.П.П. Само Народен съд ще засити алчността на тези хора
5
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Голям ***
4
2
 
36
 
! Отговори
Ivan преди 4 години
А защо тия агетки и техните лидери не са задържани!? Това организирани престъпни групи за създаване на безредици, в тях участват само утайката на обществото! Как може изобщо лидерите им с прякори да се разхождат свободно и да ходят на официални срещи?
3
0
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
с три джипа ескорт се движи... ВИП персона !
2
0
 
13
 
! Отговори
Черепа преди 4 години
Ако аз би давал-то не би имал! Дай ги ти ,бе и без това са ти скъсани гащите.Една дупка повече...
1
10
 
43
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Имаш 3 милиарда лични в банката, бе ! Дай 50 милиона на Левски за класни играчи да мачка в България и да има успехи и в ШЛ, като толкова много държиш на него- това бълха те ухапала все едно. Само че ти не си Абрамович- оня го прави за удоволствие- футболът му е хоби, а за теб всичкото за пари.Аре у лево, Череп!