Българският боец Николай Йоргов в сблъсък с ирански шампион на SENSHI 5

Зрелищната битка ще протече в стил KWU SENSHI
8 фев 2020 12:25, Нели Христова
6
Българският боец Николай Йоргов в сблъсък с ирански шампион на SENSHI 5

Третият двубой в бойната карта на зрелищното бойно шоу SENSHI ще изправи световният ни медалист по муай тай и карате киокушин Николай Йоргов срещу шампиона по карате киокушин на Иран Маджид Хашеми Беиджи. На 22 февруари на SENSHI 5 в зала "Конгресна" на Двореца на културата и спорта във Варна двамата ще се съревновават в категория до 80 кг по правилата на KWU SENSHI. На арената ще имат 3 рунда от по 3 минути, за да стигнат до победата. Правилата на двубоя позволявт хвърляния и удари с лакти в главата, което от своя страна обещава зрелищен мач.

Двубоят на Йоргов на 22 февруари във Варна е петото му участие в галата. От общо пет битки, българинът до момента има четири победи на ринга на SENSHI. В края на миналата година той надделя и над японец, класиран в топ 100 на най-добрите карате киокушин бойци в света. Родният ни ас е сребърен медалист от световното първенство по муай тай WMF 2019 г. и от световното първенство по карате киокушин KWU от 2013 г. Освен многократен републикански шампион, Йоргов е шампион на Япония през 2011 и вицесветовен шампион по Шинкен шобу 2012 година.

Неговият опонент на ринга на SENSHI 5 - иранецът Маджид Хашеми Беиджи, също има богат актив от победи. Освен шампион по карате киокушин в родината си, през 2017 г. той става първенец по муай тай на Азиатските игри по бойни изкуства в зала.

Цялата бойна карта на бойното зрелище SENSHI 5 може видите на уебсайта на галата www.senshi.com, както и в социалните мрежи на веригата https://www.facebook.com/senshigala/ и https://www.instagram.com/senshi.gala/ !!

На 22 февруари публиката във Варна ще види общо 9 двубоя между едни най-големите имена в бойните спортове от общо 11 държави в стиловете KWU SENSHI, KWU Full Contact, WAKO PRO К-1 Rules и WAKO PRO Low kick. Елитният ринг ще реши съдбата на две световни и една европейска WAKO PRO титли, а българският кикбоксьор Атанас Божилов ще направи пърата защита на пояса си.

Специално за очакваното зрелище в България ще пристигнат три холандски кикбокс величия – четирикратните шампиони на К-1 Ернесто Хуст и Семи Шилт, както и трикратният първенец на К-1 Петер Артс. Към тях ще се присъедини и генералният секретар на най-голямата киокушин организация KWU (б.р. – Световният киокушин съюз) Шихан Александър Пичкунов, който има финал на световните серии Гран При по К-1 през 2007 и 2008 година. Специалните гости ще влязат и в една важна роля по време на SENSHI – те ще бъдат рефери на някои от битките.

Билетите за SENSHI 5 вече са в продажба (може да ги закупите от ТУК) и са с цени 10 и 20 лева.

SENSHI 5 се провежда със специалното съдействие на А1, Централна Кооперативна Банка, ЗАД "Армеец", "България Ер", "М Кар София" и Bang&Olufsen.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


6
Още по темата: SENSHIНиколай Йоргов
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
5
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Само като видиш цените на билетите...10 лева и ти става ясно за какви палячовци става дума.Че аз по -добре да отида да гледам без пари бай Ставри с бай Санди като се напият и се сбият помежду си на кварталния пазар. Със сигурност ще са по- атрактивни от тия.
4
0
 
3
 
! Отговори
до хилавия Митко преди 4 години
Клечо, с 21 см бицепс къде си тръгнал, за гей клуба ли?
3
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
до Митко,Ми за 20 лева к'во искаш да гледаш? Хабиб Нурмагомедов ли?
2
0
 
4
 
! Отговори
Митко 21 см преди 4 години
Моля днес бг , след като имат контакти с организатора, да съдействат на мен иоще 150 човека, които си търсим парите, заплатени за билети на предишното Сенши. Беше ужасно скучно, липсваше обещаната битка и оспорвани двубои. Не препоръчвам да се ходи, загуба на време и пари
1
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Аре стига с тази пародия Сенши, бе!На 22 февруари е истината- Уайлдър- Фюри!