Какво представлява ранното изплащане на залози в Betano?

Какво представлява ранното изплащане на залози в Betano?

Наличието на различни бонуси в един букмейкър винаги е положително, но понякога на разположение са някои предложения, които се оказват доста по-доходоносни от промо офертите. Опитващите се да получат лиценз у нас Betano са се постарали платформата им да предложи нещо повече от списък с бонуси. Едно от техните атрактивни предложения най-общо казано представлява увеличаване шансовете за успех при залог на дадено спортно събитие. В случая става въпрос само за футболни и баскетболни срещи и то от предварително определени шампионати.

Във футболно отношение предложението е актуално за мачовете от първенствата на Италия, Англия, Германия и Испания заедно с Шампионска лига и Лига Европа. При избор на пазар за краен победител и по което и да е време на двубоя вашият отбор повече с два гола, то автоматично залогът ви ще бъде счетен за печеливш. Без значение какъв ще бъде крайният изход и без значение при какъв резултат се стигне до два гола преднина.

Доста сходна е офертата и при баскетбола, като тук тя отново важи при залог за краен победител, но отборът на който сте заложили трябва да повече с 20 точки, за да може залогът ви да се счете за печеливш. Няма значение кога в хода на срещата се случва това. Мачовете от NBA и Евролигата влизат в рамките на промоцията.

Друга функционалност тип застраховка, която също се отличава от наличните betano бонуси е връщането на залог при резултат от 0:0. Тя е активна за определени футболни срещи и само за пазарите за точен резултат и първо полувреме/краен резултат. В случай че сте избрали някоя от тези селекции и загубите, но въпросната среща завърши при нулево равенство, то залогът ви се връща обратно в пълен размер.

Вероятно всеки любител на залозите е усетил негативното чувство да те провали само един мач и в крайна сметка, въпреки добрите ти прогнози, да загубиш. Betano са открили начин да направят тези моменти не чак толкова болезнени, като когато това се случи те ви връщат направения залог, което най-малкото би послужило като утешителна награда. Има обаче няколко условия, които трябва да се покрият, за да се възползвате от тази оферта. Тя важи при направата на залог на права колонка с от 5 до 10 селекции на спортни събития, като най-малкият коефициент трябва да бъде в размер на 1.65. Ако не познаете два мача губите всичко, но ако ви препъне само една среща залогът се връща автоматично, стига размерът му да е до 25 евро, тъй като това е лимитът на офертата. Освен това, от нея може да се възползвате само три пъти в рамките на 24 часа.

Разбира се, Betano остава в правото си да прецени, кои предложения да предложи на родните потребители в случай, че получи лиценз. С оглед обаче, че подобни оферти са били налични в останалите страни, където букмейкърът оперира, то бихме могли да ги очакваме и в България.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


Спонсорирани публикации