Как да получим безплатни залози в Betway?

Обновена: 3 авг 2021 08:33 | 3 авг 2021 08:27, Александър Попов
Как да получим безплатни залози в Betway?
Снимка: Pixabay

Британският букмейкър Betway е близо до това да получи лиценз за опериране в България, с което да зарадва много родни фенове на спортните залози. Класическия начин за печелене на потребители от един букмейкър е посредством осигуряване на привлекателни промоционални оферти и бонуси, на които трудно може да се откаже. Като опитен играч на световната сцена, Betway добре знаят какво може да впечатли хората. В тяхната платформа има специален раздел с бонуси, като впечатление прави, че когато става въпрос за спорт компанията предпочита да предлага бонуси под формата на безплатен залог.

Точно такъв betway bonus е и началната оферта за откриване на нова сметка. Като при депозирани на 10 паунда или съответната валута спрямо държавата, потребителят получава още толкова в размер на безплатен залог. Сумата не е внушителна, но пък за сметка на това не е необходимо някакво кой знае какво превъртане на бонуса. Всичко, което трябва да се направи е да се заложи еднократно стойността на депозита на коефициент от 1.75 или повече, на което и да е спортно събитие. Това предложение обаче е налично само за депозиралите пари посредством дебитна карта. То ще бъде активно точно една седмица след направата на нов профил.

Тази практика с безплатните залози за спорт се използва и за вече регистрирани играчи. Всяка седмица безплатен залог до 10 паунда може да бъде получен, ако играчът е покрил няколко изисквания. Основното от тях е да са били направени залози на стойност поне 25 паунда, като те трябва да са били под формата на права колонка с поне три селекции и използвайки опцията Bet Builder. Няма значение, дали тези залози ще бъдат печеливши или губещи, бонусът ще бъде получен, като той би могъл да бъде под формата на два безплатни залога от по 5 паунда.

Друг начин за получаването на безплатен залог е посредством участването в лоялната програма на Betway, в която се повишават нива и се печелят точки, а те впоследствие могат да се разменят за различни бонуси, сред които и възможност за безплатен залог. Според мнозина, именно това са по-предпочитаните оферти, тъй като те не се обвързани със сложни и трудни превъртания, които често отказват потребителите. От друга страна, малката им сума вероятно няма да впечатли част от играчите.

При всички положения обаче, бонусите в букмейкърите трябва да се приемат просто като допълнителна малка награда, а не като способ за реализиране на голяма печалба. Всеки сайт за залози добре си е направил равносметката преди да пусне която и да е промоционална оферта, така че човек не трябва да се захласва по привидно лесната възможност за печалба, а да играе разумно и умело да се възползва от изгодните предложения. В противен случай иначе добрият бонус може да ви направи лоша услуга.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


Още по темата: Betway
Още от

Спонсорирани публикации