Меси гневен: Защо не ни предупредиха по-рано?!

За капитана на Аржентина това е пълна катастрофа
21
Меси гневен: Защо не ни предупредиха по-рано?!
Снимка: БГНЕС, архив

Капитанът на Аржентина Лионел Меси бе много гневен от принудителното прекратяване на мача с Бразилия от световните квалификации за Мондиал 2022 миналата вечер. Здравните власти в Сао Пауло нахлуха на терена няколко минути след началото на двубоя на "Арена Коринтианс", за да изведат трима играчи на Аржентина, които не са се подложили на задължителната карантина след пристигането си от Великобритания. Това доведе до сериозен хаос на терена, като в крайна сметка мачът не се изигра и предстои ФИФА да вземе решение по казуса.

"Това е пълна катастрофа. Тук сме от три дни. Защо изчакаха мачът да започне? Защо не ни предупредиха преди това в хотела? Можеха да ни обяснят ситуацията и всичко да се разреши. Сега целия свят ни гледа", заяви Меси на длъжностните лица на терена.

"Тази ситуация много ме натъжава", сподели треньорът на Аржентина Лионел Скалони. "Не искам да търся виновници. Ако нещо се е случило или не се е случило, това не бе моментът за подобна намеса. Това трябваше да е един празник за всички, да се насладят на най-добрите футболисти в света. В нито един момент не бяхме уведомени, че те (б.ред. играчите от Висшата лига) не могат да играят в мача. Ние искахме да играе футбол, както и бразилците", допълни Скалони.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


21
Още по темата: меси
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
19
0
 
2
 
! Отговори
наблюдател преди 2 години
Лудите на стадиона.
18
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До 19: защото Божков не гие финансирал. Нищо не става без организация
17
0
 
6
 
! Отговори
Поручик Ржевски преди 2 години
Само едно не мога да разбера - защо публиката не е скочила от трибуните и да направи граждански арест на белите фашисти?
16
4
 
39
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
"Защо изчакаха мачът да започне?" --- За да им покажат театрото и милиони да го видят по телевизията, ето защо!!!Ковидалният цирк вече мина всякакви граници на благоприличието!
15
4
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Фашизъм е, но е по-важна демонстрацията пред народа и целия свят - иначе щяха още в хотела да ги задържат...
14
4
 
32
 
! Отговори
11 преди 2 години
Това, откъдето и да го погледнеш, си е жив медицински тероризъм. СЗО-то прави атентат на мача.
13
4
 
22
 
! Отговори
Стар преди 2 години
Мача на СС срещу концлагеристите, съдията е картечарят Ханс. Така се базикахме едно време, а виж ти какво стана.
12
2
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Фашизъм браче.
11
3
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
На Меси или на който и да е футболист не му е работа да чете какви са изискванията на всяка една страна в която ще играят с националния отбор. Има си хора за тази работа. При все че 4 мата са пътували с отбора и са заесно с останалите от поне седмица защо ще изваждат само тези 4 ***? Това беше простотия голяма. Отделно, че вероятността да ги тестват и в националния и клубните им отбори поне по веднъж на ден не е нилак малка. Ама карай цирк да става.
10
38
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
няколко футбалери си помислили, че може да послъжат малко, да ритнат топката няколко пъти и да вземат тлъст хонорар и кой - откъде е. Само че, леко не са си направили сметките както трябва. Месьо, а питай ги твойте льольовци що са излъгали, че не са били в Англия през последните 14 дни, после се сърди на властите, че си изпълняват хората работата и законите. Мазни футбалерчета с мозък на кокошка!!
9
4
 
49
 
! Отговори
Хан Тервел преди 2 години
Хора това е просто нагла демонстрация на СЗО че са над всичко!Искат да покажат че те управляват света!Не си мислете че са се сетили в последния момент,това е абсурд....
8
2
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Това са някакви номера пак, интересно сега кой ще излезе виновен според ФИФА. Бразилската федерация, както и останалите от Южна Америка, са подписали протокол, че няма да слагат под карантина играчи идващи за квалификациите.. Пускат ги летището, седят 3 дни в хотела, а после искат да ги закопчаят на терена.. Смешна история, но покрай тоя Ковид явно и на други места си избиват комплексите
7
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Няма такава глупост,като имат карантина 14 дни в държавата да играя на неутрален терен
6
0
 
19
 
! Отговори
11 преди 2 години
Навсякъде вече трябва да се движиш с пресметнати +-14 дена толеранс. Естествено, и с предвидени мангизи за евентуалната карантийка.
5
2
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Явно и тези са на опашката по ваксинация и сега президентът се опитва да печели по точки пред световните медии. Всъщност дали въобще може да се получи, при положение, че футболът е едва ли не всичко за бразилците.
4
5
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Световната корона истерия продължава с пълна сила налудничавите мерки в цял свят чупят *** всеки ден.
3
4
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Черно тото баце
2
1
 
17
 
! Отговори
СтигаВечеГлупостиБе преди 2 години
Стига ГЛУПОСТИ БЕ ! !
1
0
 
27
 
! Отговори
Констатация преди 2 години
След като УАДА и разни себастиановци започнаха да налагат колективни наказания по национален принцип, оправдавайки се с борба срещу забранени медикаменти, трябва да се отнасяме с разбиране и към онези, които правят същото спрямо играчи, които не са се подложили на въздействието на задължителни медикаменти. Вървим с тежки стъпки към свят, в който онова, което не е забранено, е задължително.