Ясен Петров: Нищо не ни се получи в този мач, рухнахме

Българите завършиха 4-и в групата си от световните квалификации
16 ное 2021 11:52, Анисия Иванова
63
Ясен Петров: Нищо не ни се получи в този мач, рухнахме
Снимка: БГНЕС

"Нищо не ни се получи в този мач. Отборът на Швейцария игра много силно. Поемам цялата отговорност, неприятна загуба, с която завършихме годината. Видяхте каква обстановка създадоха домакините - просто изведнъж рухнахме в срещата. Никога няма да кажа лоша дума за футболист", заяви футболният национален селекционер на България - Ясен Петров, след тежката загуба с 0:4 при визита срещу Швейцария в последния двубой на националите ни в квалификациите за Мондиал 2022.

Още по темата

"Може би не съм направил правилните смени, закъснял съм, не сме уцелили състава, който да се противопостави на агресията на швейцарския тим. За нас беше важно да подмладим селекцията. Това се случи, но от гледна точка на играта ни срещу силни съперници виждаме, че класата им е много голяма", допълни Петров, цитиран от БГНЕС.

Очаква се скоро да стане ясно дали Ясен Петров ще продължи да води представителния ни тим и през следващата година. Нашите завършиха 4-и в групата си от световните квалификации. Швейцарците станаха първи и се класират директно за Мондиал 2022 в Катар. Италия остана на второто място и ще трябва да ликува в 2 баража, за да спечели квота за Световното следващата година. Северна Ирландия зае третото място в групата, а Литва последната 5-а позиция.

Още за спорт - в Gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


63
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
17
0
 
15
 
! Отговори
aa1830 преди 2 години
Вие всеки път рухвате!
16
0
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
"Никога няма да кажа лоша дума за футболист" - ето тук е проблема, Ясене! Ти вместо да ги строиш в редица след мача и да ги съсипеш от критики, да ги нариташ едно хубаво, да им покажеш че това самоучвствие дето го демонстрират няма никакво покритие, постоянно си търсиш извинения. За поста старши треньор се изисква твърдост, решителност и безкомпромисност. Какво тренирате на тренировките и до днес не мога да си обясня.
15
0
 
16
 
! Отговори
Яска, яска преди 2 години
Вие сте рухнали още откакто облизахте кафявата точка на перуката и К.К. още преди конгреса на БФС
14
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Тоя навремето като футболист нула сега като треньор минус нула гад патувай
13
0
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Не става с шуробаджанащина.В България става,но като излезнем на вън се вижда.Даже и Лудогорец не става.Виждате какви са резултатите в Лига Европа.Да не говорим за другите отбори.Школите са дъното с треньори с психически отколнения.Детското първенство ползва съдии,които да свират за отбори на този и онзи.Та представете си за какво става на въпрос.В детските.школи играят деца на този и онзи с вързки.Дънооо е България.
12
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Ясенчо скоро отива в бюрото за безработни,защото има опастност шефовете му да топлят бай Ставри в студените зимни нощи.
11
0
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Чудесна тактика беше да излезеш с 11 защитници без нито един път да застрашиш противниковата врата. Следващия път излез с 11 вратари и успехите ще дойдат сами.
10
1
 
10
 
! Отговори
Наздраве преди 2 години
Всичко във БФС е рухнало след бате им Славков.
9
0
 
12
 
! Отговори
Еееех преди 2 години
В този мач нищо не ни се получи. А, в предишният, а в по, а в по по. Е, докато плащаме луди пари на такива некадърници - треньори, футболисти, щабове, бфсета положенито ще е такова.
8
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Явно ти не си си на мястото.
7
0
 
13
 
! Отговори
i'm преди 2 години
Не бе, как беше... "...Какво мисли Боби Михайлов за българското първенство: Силно, конкурентно и атрактивно..." Това в дира от вчера 15-ти ноември :DDD
6
0
 
7
 
! Отговори
vlady преди 2 години
Титулярен вратар трябва да е Наумов с първа резерва Георгиев, неща има конкуренция за титулярното място. Трети вратар може да се избира между Илиев, Луков и Караджов - Татин Ники не става, Вуцов няма опит и може да се вика евентуално в контроли и маловажни мачове. Полеви играчи няма и не се вижда откъде ще дойдат. Ясен Петров няма вина освен може би за неудачния избор на титулярен вратар, сменихме няколко треньори без видима промяна все едно няма полеви играчи.
5
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Ясене, чао, не може всеки мач различен отбор да вадиш. Да угаждаш на тоз и на оня, президент или мениджър.
4
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Бълагрия е рухнала отдавна.Махнете Боби Михайлов и всички свързани с него за да се започне да се работи и да махнете и този треньор.
3
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Тоз със слепналата мазна проскубана косица и потъмнен тен от Максуда ли го намериха? Качвайте го на самолет и да заминава за Китай.
2
0
 
9
 
! Отговори
бай Ламби преди 2 години
Ами като отидохте с една единственна цел да допуснете по-малко голове че да помогнете на Италия да се класира,а не отидохте с мисъл за победа така ще е Ясенчо!То още в Украйна стана ясно как ще играете със Швейцарците - както казваше един специален навремето сложихте автобуса пред вратата.
1
1
 
10
 
! Отговори
. преди 2 години
Много симпатичен треньор , жалко че ще трябва да понесе загубите на чалгарите , които неминуемо идват , то и футболистите не са виновни, школи няма , черно тото , Бобето вечния президент , пари за спорт вечно няма.