ATП разкри: Трима неваксинирани в топ 100 при мъжете

Това са Джокович и Сандгрен, третият засега е неизвестен
11 яну 2022 11:43, Красимир Ангелов
30
ATП разкри: Трима неваксинирани в топ 100 при мъжете
Снимка: БГНЕС

Само трима тенисисти от топ 100 на световната ранглиста на Асоциацията на професионалните тенисисти (АТП) не са ваксинирани срещу Covid-19. Това разкриха от АТП в позиция относно случващото се с Новак Джокович преди Откритото първенство на Австралия.

Още по темата
От показанията на световния номер 1 пред граничните власти в Австралия бе официално потвърдено, че той не е ваксиниран срещу коронавируса, а един от другите трима почти сигурно е американецът Тенис Сандгрен (номер 93), който е отявлен скептик на ваксините и дори обяви, че Австралия не заслужава да е домакин на турнир от Големия шлем заради отношението си към Джокович.

Към момента не е ясно кой е третият неваксиниран играч от първата стотица в света.

"Поредицата от събития, довели до съдебното изслушване в понеделник, нанесоха щети на всички фронтове, включително на благосъстоянието на Новак и неговата подготовка за Аустрелиън Оупън. Приветстваме решението на съда и чакаме с нетърпение следващите няколко седмици на вълнуващ тенис. АТП силно препоръчва ваксинацията на всички тенисисти от Тура. Това се основава на научни данни, които подкрепят здравните ползи от ваксините.

Очакваме с времето ограниченията за пътуване да станат още по-стриктни. Радостни сме, че 97 процента от топ 100 са ваксинирани преди началото на Аустрелиън Оупън", заявяват от АТП, откъдето допълват, че медицинските изключения се правят независимо от АТП.

Още тенис новини четете в Gol.bg
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


30
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
19
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Тримата неваксинирани са Джокович, Юмбер и Сандгрен. От тях в Австралия е само сръбския измамник. Другите двама, французин и американец се съобразиха с изискването за ваксинация и се отказаха от участие в турнира.
18
4
 
2
 
! Отговори
... преди 2 години
Джоката сега хленчи да го пуснат "по милост",а преди това се подсмихваше самодоволно...
17
1
 
3
 
! Отговори
do 18 преди 2 години
До ИванПропускаш важният момент, че образован не значи умен. Мангъров примерно умен ли е? Второ - откъде си сигурен, че статистиката е вярна?Трето - откъде си сигурен, че не се води война срещу умните хора? Ние в БГ поне сме го правили след 9-ти септември - попа, даскала и кмета - на дръвника. Избий умните и глупавите ще те последват, защо пак да не е подобна работата? Например..
16
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
https://youtu.be/IDsK07g5ZFg
15
5
 
5
 
! Отговори
Иван преди 2 години
Може и наистина да излезне, че ваксините не стават, но фактите са, че:В ЕС 83% от хората с висше образование са поне с една ваксина47% от хората с основно образование са без нито една. Идиокрация ще настане, ако не работят ваксините и всичкото умно измре
14
2
 
5
 
! Отговори
Novax Jokovic преди 2 години
Ако махнеш и фалшиво ваксинираните, ще се окажат повече от половината.
13
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
На тия 97 % малко им остава преди да почнат да се задъхват.
12
4
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Как са с миокардитите? Професионалните спортисти в последно време много станаха проблемни с тия бустери.
11
1
 
6
 
! Отговори
Трима преди 2 години
Плюс Джокович са 4 тенисиста.
10
1
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Кога пък елитът е блестял с акъл?
9
29
 
5
 
! Отговори
Германец преди 2 години
Без изненади. Елитът отдавна е ваксиниран. С малки изключения. Само антиваксърос бугарикус продължава да бълнува за "трибунал" :)
8
20
 
6
 
! Отговори
1913 преди 2 години
Балканският айдук, американския реднек и интересно, кой е третият.
7
6
 
0
 
! Отговори
97% от Топ 100 преди 2 години
са 96 тенисиста.
6
5
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Николос Басилашвили - разбра ли се вече какво му е? Единственото абсолютно гарантирано е, че няма нищо общо с Безвредните и Безопасните, както и при останалите безбройни професионални спортисти които от десетина месеца капят по игрищата. Боб Сагет е мушнал бустера на 28ми ноември. Какво съвпадение че месец по-късно почина. Без връзка естествено.
5
5
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Пропагандата достига безпрецедентно жалки нива. Няма да се набода, сори. Ваксината, заедно и с тъпата си Гейтс-настинка и всичките пландемии може да се ги наврете дълбоко.
4
5
 
12
 
! Отговори
До 3 преди 2 години
Гледаме вече. Падат като круши. Съсипаха спортистите. А т.п си ти, че още вярваш, че имаш имунитет .
3
3
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Кой е третия с мозък?
2
3
 
9
 
! Отговори
ЦИРК КОВИД преди 2 години
Дааааа а междувременно вече един тенисист прекъсна мач поради недостиг на въздух. "При всеки удар не ми стигаше въздух". Леко миокардитче вероятно. Но поне го пуснаха за последно в Австралия, преди преждевременно да приключи кариерата си по здравословни причини.
1
4
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Сандгрен е прав.

Спонсорирани публикации