Гриша Ганчев отсече: ЦСКА ще има нов стадион!

Ръководители на "червените" проведоха среща със спортния министър
11 яну 2022 19:06, Красимир Ангелов
16
Гриша Ганчев отсече: ЦСКА ще има нов стадион!
Снимка: БГНЕС

Собственикът на ЦСКА Гриша Ганчев направи лаконичен коментар на въпроса дали ще се осъществи мечтата му - нов стадион за "армейците" в Борисовата градина.

"Естествено", отговори бизнесменът, който в края на миналата година заяви публично, че изграждането на модерен стадион на мястото на "Армията" е последната му голяма мечта.

На срещата с министъра на спорта Радостин Василев и главния архитект на София Здравко Здравков, "червените" бяха представяни лично от финансовите си благодетели Гриша Ганчев и Юлиян Инджов, Дани Ганчев и адвокатът на клуба - Станислав Трендафилов.

Още новини от лагера на ЦСКА четете в Gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


16
Още по темата: ЦСКАГриша Ганчев
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
10
1
 
1
 
! Отговори
А корабите преди 2 години
Със захар,тръгнаха ли?
9
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
гладна кокошка просо сънува
8
4
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
A дано, но на дали. Поне едно е ясно. Тази година лудогорец няма да е шампион. Отбор , който губи на Игнажден, все така ще му върви през новия сезон. Дори перуката и съдиите няма да могат да го спасят...
7
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Ех, Гриша, как пък едно благодаря на НА не видяхме и чухме. Та без нея извън Микре и Ловеч? Добре, пое вината за онова ..... Обруси крушата, сорт ..... И какво? КС още ли пълни гащите?
6
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Мировянския ловешки клон на Васил Илиев:Гриша Ганчев чиято голяма мечта беше ВИС и Мултигруп да се ОБЕДИНЯТ си удържа на думата от над 20 години когато цесекарите го канеха а той им отвърна:"СМЕНЕТЕ СИ ТОВА ИМЕ цска и тогава ще Ви оглавя"Справка току що излизащия от търга за емблемата адвокат на ЦСКА 1948 които заяви пред пресата:"НИЩО НЕ РАЗБРАХ!С ТЕЗИ ПАРИ ГРИША ГАНЧЕВ ЩЕШЕ ДА СПАСИ АВТЕНТИЧНИЯ ЦСКА"..ЦСКА ТИРЕ СОФИЯ няма нищо общо с унищожения умишлено от Гриша Ганчев ЦСКА а е "фк ГАНЧЕВ"
5
1
 
17
 
! Отговори
... преди 2 години
Колкото Батков оправи ФКЛевски,толкова и Ганчев ще оправи ЦСКА.Това са предприемачи,които колкото дадат два пъти повече ще отнемат...
4
3
 
8
 
! Отговори
Зозо преди 2 години
А на Гейарена ще има ли козирка? :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
3
3
 
16
 
! Отговори
Въпрос преди 2 години
Джуджето не изпра ли вече всички пари на комунистите и ДС?Защо не е в затвора
2
4
 
10
 
! Отговори
реалист преди 2 години
Затвора ще те изпревари.
1
9
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Един от олигарсите които не може да си напише името боботи развалено български доставчик незнайно как на захар оставен на свобода да си прави кво иска

Спонсорирани публикации