Украински биатлонист загина във войната в Украйна

Малишев е бил убит по време на изпълнение на военната си служба
67
Украински биатлонист загина във войната в Украйна

19-годишният Евгений Малишев е бил убит по време на изпълнение на военната си служба, съобщи украинската федерация по биатлон. Само след десетина дни той е трябвало да навърши 20, съобщава Gol.bg.

"Героите никога не умират", написаха част от бившите му съотборници в социалните мрежи, като по този начин почетоха паметта му. Повече подробности относно гиблета на Малишев поне към настоящия момент няма.

По-рано стана ясно, че друг биатлонист в лицето на Дмитрий Пидручни също се е включил във въоръжените сили на страната и е част от Националната гвардия.

"Длъжни сме да защитаваме нашия град Киев. Строим барикади и укрепления. Спокойни сме и сме готови за всичко. Опасността е голяма, в Киев ще има много сражения, но ние ще победим", заяви Пидручни.

Четете още:

Трагедия! Втори футболист загина във войната в Украйна

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


67
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
47
2
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Ако Русия нападне България пак ли така ще пишете за вашите и нашите загинали деца ,които се борят за тяхните домове,деца ,родители.Русофили ходете подяволите.
46
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Русофили Български горете в ада.
45
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Още дете. Тази война трябва да спре веднага.
44
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До QanonКакто и с ковида така и с войната м/у Русия и Украйна.Много говорят малко знаят. Ама като гледам какво говорят политиците от "Продължаваме промяната" , няма как да се сърдя на народа!Е промяната май ще е още 30 години.
43
6
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До ЛицемериеЛЪЖА! Около 14 хиляди са общо от двете страни ранени и загинали. Загиналите са приблизително около 3800 руски военизирани сепаратисти и около 2000 украински войници. Невинните жертви са няколко десетки - стотици пъти по малко за 8 години от невинните, които загубиха живота си само за 2 дни масово изтребване на мирно население в украински градове и села.
42
3
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До Анонимен 37'Щото Вова не се крие изобщо - от години не се показва - защо ли? А си е подал носа навън, а е станал като гевгир. Украинците поне си почитат и погребват войниците, като герои - руските ги горят в подвижни крематориуми или ги погребват с табелки под номера.P.S. Загиналите невинни млади руски момчета излъгани, че отиват на учение в Беларус са поне 3 пъти повече от украинските.
41
11
 
15
 
! Отговори
Мирни преговори! преди 2 години
Защо целия свят налива оръжия на Украйна? Защо просто киро иска да праща самолети към Полша за да стрелят по Украйна? Целта е славяните да се убиват взаимно.
40
13
 
11
 
! Отговори
Събудете се! преди 2 години
Толкова ли не сте чели или чули за Бандера и Власов? Питайте, четете! САЩ връща нацизма в опита да унищожи Русия и срине Европа.
39
15
 
14
 
! Отговори
Убийци преди 2 години
Такива са неонацистите! Такива са промитите мозъци на Десен сектор, Азов, Айдар! ЕС и САЩ защитават тази ***, както създадоха Бин Ладен, Ислямска държава, Идил, които плъзнаха по целия свят!
38
7
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Затвори границите и насилиствно ги патриотизира. тикат им по една пушка в ръцете и ги пращат на смърт. Дали ти ще трепеш или ще те трепят , и в двата случая смърт.
37
2
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Миличкият, това са деца и от двете страни. Много ясно, че ще ги избиват, те война никога не са виждали. А гадовете по бункерите.
36
14
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Пидручни да не се опитва да ни заблуждава, че строи барикади и укрепления. Видимо ги използват за снайперисти. Пидручни, руската специална операция няма нищо общо с невъоръжения беркут, строен на майдана преди 8 години. Щом откриеш огън по руските части, на мига ще бъдеш унищожен като Евгений Малишев.
35
12
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Нищо де нали е загинал с името на устата на Зеленски. Зеленски се крие а децата като този ги избиват. Зеленски е за бесене заради него измират мирни граждани и млади хора.
34
11
 
21
 
! Отговори
Ако ги пускат преди 2 години
По границата ги пускат всички мъже украинци да имигрират няма почти никой да остане в Украйна да бъде принудително / насилствено мобилизиран. Една шепа неонацистки украинци и екстремали щяха да останат да убиват.
33
1
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Във войните НЯМА победители и победени, ВСИЧКИ страдат и плащат за това безумие. Всъщност греша, има победили.Гарвани 1000 точки, хора 0 точки.
32
16
 
14
 
! Отговори
Като на Война преди 2 години
Такъв му е бил късмета. Като отиваш да убиваш има си вероятност да те убият. Могло и да доживее края и да се хвали след това колко убийства е извършил от войниците на противника, ама това е като на война. Няма невинни хора военните работата им е да убиват по време на война. Странно как хората не го разбират или журналистите и медиите подценяват интелекта на хората.
31
5
 
14
 
! Отговори
Военна служба преди 2 години
Има медии, които мътят главите на хората, които не разбират какво е това военна служба. Отиваш доброволно или Насилствено от държавните власти на война - ставаш войник и те пращат да убиваш други войници и няма как ти да убиваш само без да имаш риск да те убият докато убиваш. ЛОГИЧНО Е нали ??? Каква е драмата след като това е същността и правилата на войната?
30
13
 
11
 
! Отговори
За какво? преди 2 години
Не е трябвало да остава в Украйна, за да НЕ са го мобилизирали на военна служба от и без това падналото и корумпирано Украинско правителство. Иначе професията и работата като войник това предполага не е чудно това е военната служба отиваш и убиваш или ти или те теб убиват. Момчето е било пратено да убива и да стреля много е ясно как се завършва.
29
11
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
И за какво? Заради алчността и грандоманията на един източен сатрап!
28
25
 
28
 
! Отговори
Лицемерие преди 2 години
14 хиляди деца,жени,старци,мъже загинаха от Украински удари по Донбас за 8 години,що тогава не ревах те...

Спонсорирани публикации