Левски продава една от звездите си, условието - за много добри пари

Сонко Сундберг, Хосе Кордоба и Уелтън са най-близо до трансфер
Обновена: 1 сеп 2022 10:58 | 1 сеп 2022 10:54, Красимир Ангелов
8
Левски продава една от звездите си, условието - за много добри пари
Снимка: Lap.bg

Левски вероятно ще продаде една от звездите си в следващите дни, признават от "Герена". Интерес има към няколко от играчите на "сините", но само един от тях ще си тръгне.

Старши треньорът Станимир Стоилов е дал зелена светлина за продажбата, но не на всяка цена. Условието на Мъри е, ако се стигне до трансфер, парите, които влязат в касата на клуба, да са солидни и да отговарят на класата на футболиста.

Към днешна дата най-близо до трансфер са Сонко Сундберг, Хосе Кордоба и Уелтън. Съвсем скоро ще разберем кой от тях ще напусне "Герена", в каква посока и срещу каква сума.

В същото време стана ясно, че Сундберг е отнесъл глоба от ръководството на Левски. Причината е, че си изкара глупав червен картон в мача с Ботев (Враца) и няма да играе в днешната среща с Лудогорец за Суперкупата на България, твърди "Мач Телеграф".

Още новини от лагера на Левски четете в Gol.bg
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


8
Още по темата: ЛевскиСонко Сундберг
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
7
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
На някой ако му трябват общи работници за някой строеж, може да мине към Герена да си хареса някой друг.. Ето Никито става, 100 кила живо тегло, бая тухли и цимент може да пренесе. Но за футбол не ги търси, видяхме ги срещу малтийците
6
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Добре, сега гледам отбора на лефски в трансфермаркет е 11 милиона евро. Отделно бюджетът им е 15 милиона лева. Откъде тия пари в клуб без собственик, с 20 милиона задължения. Кой дава тия пари? Откъде идват? Да не би ПалмсБет и другите по-малки спонсори да наливат по 40 милиона годишно?
5
0
 
5
 
! Отговори
Те продават преди 1 година
Но къде са купувачите?
4
0
 
2
 
! Отговори
Totenkopf преди 1 година
Отново хуморески от Красито ахахахаха то от 100 негови "новини" 99 са фейк
3
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Я, виж ти в Левски имало звезди!
2
4
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Селския бек от Хасково не би могъл да поставя условия "парите да влязат в касата на клуба". Той да си реди конусите на тренировките и научи тези куци коне да играят, ако може. А парите би трябвало да влязат по сметките на НАП, където тези имат дългове за почти 10 мил, които не плащат
1
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
продайте уелтън че живее над мене и вече 3 пъти ме наводнява.....!