Петицията "Франция спри да плачеш" събра повече подписи от тази за преиграването на финала

Тя е събрала 686 980 вота
25 дек 2022 22:12, Нели Христова
25
Петицията "Франция спри да плачеш" събра повече подписи от тази за преиграването на финала
Снимка: БГНЕС

Петицията за преиграването на финала на световното в Катар до момента събира около 3 пъти по-малко гласове от "Франция, спри да плачеш".

В платформата Mesopinions 228 060 са поискали загубеният от "петлите" решителен мач за златото срещу Аржентина да се състои отново. Причината - нарушения на правилника като присъствие на резерви в очертанията на полето при отбелязване на гол.

В отговор бе пусната петицията France Stop Crying, която досега е набрала 686 980 вота.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


25
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
20
1
 
0
 
! Отговори
Франсе преди 1 година
Важното е че германия повече Световно нема да види
19
1
 
4
 
! Отговори
муспи преди 1 година
И все пак, победи бял отбор. Ако беше победила Франция, щеще да е подигравка с тази, дала толкоз на света и сега загиваща страна. А какво прави Франция и Европа срещу еврейското заливане с диваци?!
18
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Мъри Стоилов да поеме Франция,а Наско шеф на фифа.
17
13
 
3
 
! Отговори
Динев преди 1 година
На гол тумбак чифте пищови,да се радват мизерниците на световна титла в Аржентина инфлацията е осем цифрена,там всичките са милионери,но купата ще ги грее сега,а този мишок Меси добре че го взеха в Европа да играе та стана човек,е талант е човекът няма да спорим
16
11
 
12
 
! Отговори
Обективен преди 1 година
Ще има преиграване, колкото се преигра полуфиналът ни с Италия през 1994 г. или пък мачът на Левски с Хамрун. ФИФА и УЕФА са престъпни организации и ме насърчават повече да не гледам футбол. От 1990 г. гледам футбол, но такъв цирк, като на това световно, откровено казано не бях виждал.
15
4
 
23
 
! Отговори
Горките! преди 1 година
Човек трябва да губи с достойнство.
14
4
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Франция загуби защото изпусна две дузпи така че не петиця еми и абдикация ако щът да правят
13
3
 
21
 
! Отговори
Антирусофоб преди 1 година
Правилният превод в случая е: "Франция, спри да РЕВЕШ."
12
3
 
13
 
! Отговори
??? преди 1 година
И кой реве в България за надутите франсета???
11
7
 
14
 
! Отговори
Тротинеткаджията преди 1 година
Не победи политкоректния отбор и от там идват мисирешките крясъци. На Мбапетмбонго освен, че беше с правилния цвят на новус човекус, е и с правилното политкоректно гадже. Алжирец със сменена резба, който вече не помни, какво е да си мъж. Как очаквате световната мисирщина и политиците да се радват на Аржентина тогава, при аржентинците такива просто нямаше. Освен това, личеше си че франсетата бяха назобени с нещо като за световно и пак загубиха
10
2
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
При гола на дузпата на Мбапе бяха 7 футболисти на франция във наказателното
9
3
 
19
 
! Отговори
Щирлиц преди 1 година
Е не може на всяко световно първенство,французите зорлем да ги тикат до финала,и противникът да симулира някаква игра,та франсетата да доб.***.ат топката във вратата му!1998година отмина отдааавна.Честито на френските футболни джуджета.
8
3
 
13
 
! Отговори
хъ преди 1 година
франсетата що не направят някоя стачка, да им мине ?
7
3
 
17
 
! Отговори
Някой преди 1 година
Франция скоро няма да спре да плаче. Във всички сфери. Паприкаш и миш маш
6
3
 
17
 
! Отговори
Прочетох заглавието преди 1 година
и си помислих, че може би събират подписи, за да си оправят държавата и да преустановят нейното помюсюлманчване и африканизиране. В наше време много от успешно осъществените гражданските инициативи започват с подписки.
5
5
 
18
 
! Отговори
Гиб Мелсън преди 1 година
Номер две. Явно не си гледал финалния мач. Пусни си го и виж кой отбор прави два фаула в първата минута на финалния мач на световното първенство. Виж и 54 та минута кой играч прави влизане за червен картон а получава само жълт а в 57 *** минута Папе рита играч отзад без да играе за топка и не получава картон.
4
10
 
7
 
! Отговори
До Гибсъна преди 1 година
Да, така е, но бе само за първото полувреме.Съдията даде предимство на аржентинците с измислена дузпа за Де Мария и след КАТО трьгнаха да се отиграват французите вкараха втория гол и мача стана една каша, но нито един път не бе изподзван ВАР -защо ли?
3
11
 
12
 
! Отговори
Финал с 3 дузпи преди 1 година
Първата спорна, следващите за компенсация да не стане скандал. Такъв провален финал не е имало досега. Кой кого надиграл. Разделиха си по едно полувреме с намесата на организаторите. На шута му подариха халат.
2
29
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
След това световно хората още повече намразиха Меси и останалите диваци, с какво бяха надрусани аржентинците, най отварителния гнусен отбор, при елимининациите най добре се видя колко са агресивни, груби и без нито един червен картон и как ги бутаха съдиите и жълти картони спестяваха. Тъмнокожите се държаха възпитано въпреки загубата, представете си ако агресивните аржентинци бяха загубили какви р.у.гатни щяха да се изсипят. Това световно ще го запомня като най корумпираното.ФИФА МАФИЯ
1
12
 
27
 
! Отговори
Гиб Мелсън преди 1 година
Аржентина смаза Франция на финала. Резултата спокойно можеше да стане и три на нула, аржентинците създадоха един куп голови положения. Французите без дузпи нямаше как да стигнат до продължения. Редно е като паднеш да признаеш победата на победителя, особено когато победата е толкова категорична. Пълно игрово превъзходство на аржентинците а накрая показаха, че и бият по добре дузпи. имаха доблеста и направиха шпалир на французите а трябваше да е обратното. Дешан призна те играят финал а ние не