ЦСКА изпусна дузпа и победата срещу Локомотив Пловдив

Победи за Септември София и Ботев Пловдив
4 мар 2023 20:29, Росен Стойчев
19
ЦСКА изпусна дузпа и победата срещу Локомотив Пловдив
Снимка: БГНЕС

Отборът на ЦСКА направи равенство в мача с Локомотив Пловдив, съобщи Gol.bg.

Срещата завърши 1:1, след като Дюкенс Назон изведе домакините напред още в началото, а след това в главно действащо лице се превърна съдията Драгомир Драганов.

Още по темата
Първо ВАР засече изравнителния гол на гостите, а през второто полувреме реферът не даде дузпа за "червените", въпреки че хората от видеонаблюдението бяха на мнение, че има наказателен удар.

В самия край на сблъсъка ЦСКА все пак получи дузпа, но Юрген Матей нацели гредата и пропусна да донесе победата на отбора си. В класирането "армейците" имат 4-ти точки аванс на върха пред Лудогорец, но разградчани са с мач по-малко, утрешното домакинство на Пирин. Локомотив Пловдив се намира на 4-та позиция с 38 т.

В здрав мач Ботев Пловдив изненада Черно море във Варна и спечели гостуването си с 2:1 в 22-ия кръг на футболната efbet Лига.

 Гостите поведоха в началото на мача, но домакините изравниха няколко минути по-късно. През втората част Уме Емануел успа да вкара втори гол за Ботев и донесе трите точки на пловдивския тим. От 64-та минута гостите играха с 10 души заради втори жълт и съответно червен картон на Точукву Ннади. Черно море остава с 36 точки в актива си, докато Ботев вече е с 26.

Септември (София) победи Берое с 2:1 в драматичен мач. Резултатът откри Вини Трибуле. Гостите достигнаха до обрат след изяви на Диммитър Костадинов и Мартин Петков.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


19
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
14
0
 
0
 
! Отговори
69 преди 1 година
Шампиона е ясен още преди започването на шампионата. Киро си е поръчал титлата. Корупцията в БФС за мен е огромна. Не ме е яд че ме лъжат, яд ме е че мислят че им вярвам. Затова не гледам БГ футбол нити по телевизията, нито ходя по стадионите (страх ме е да не пострадам от някоя дрогирана агитка). А най ми е кеф когато лудогорец пада по Евростадионите.
13
4
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Йосиф Висарионович Джугашвили имал Паметник срещу Армията във Борисовата градина та Гълъб Донев и Йорданка Фандъкова направо да подаряват цялата Борисова градина на роднините на Йосиф Сталин щото Има живи и такива
12
6
 
12
 
! Отговори
Хес тире Пан преди 1 година
Скиорският Руски монархически отбор прекръстен от Ленин на ЦСКА от Москва е ЦСКА а ФАЛШИФИКАТА от София е червено-бяла полска калъфка на Варшавския договор----------Много шум за ЦСКА Зелен хайвер създаден от КГБ на миротвореца Лаврентий Берия до Паметника на Йосиф Сталин във Борисовата градина с цел Студената война да се изнесе извън границите на СССР
11
7
 
6
 
! Отговори
муспи преди 1 година
От основаването си до днес са все същия отбор на власта. Единствен случай в света, - ЦСКА Москва Сталин още 1952г. го прави като останалите отбори, а не Правителствен.
10
10
 
2
 
! Отговори
Част 3 преди 1 година
Катастрофата при която умират Гунди и Котков.......нищо не е ясно.....за 24 часа може да има до 1000 катастрофи без нито един умрял и вместо да играят на хазарт обикновенно спецовете слагат взрив в автомобила........Стивън Кинг е разработил най-добре в разказ как става работата.............сценария е следния:Катастрофа,има оживели,появява се постоянното загадъчно присъствие на загадъчните катастрофи и премества телата на оживелите така че да умрат(писателския разказ цитирам а не друго)
9
6
 
11
 
! Отговори
ХА ХА ХА преди 1 година
Вечният претендент за второто място ...
8
9
 
16
 
! Отговори
Боко преди 1 година
ЦСКА - Драганофф 1-1! Толкова . За дузпата са си виновни сами . Иначе трудно ще се пребори някой с държавата и БФС ! Може би подуенци Ана те няма как да се класират втори с игра . Въобще мафия , после идват Хамрун и прочее !
7
7
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Комунистически отбор.
6
3
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Съдията даде всичко от себе си. Дори VAR и коментатора го казаха, но... Всички знаеме за кво става въпрос...
5
5
 
2
 
! Отговори
Част 2 преди 1 година
Ангел Солаков доброволно си подава оставките от всички постове в държавата и БКП още в края на 1968 но оставката не му е приета с вероятен мотив че е ценен незаменим кадър и Биг Боса ще го подкрепя в абсолютно всичко................В СОФИЯ действат 1967-1971 нелегалните антикомунисти пускащи позиви от "Само Левски" и А.Солаков не може да ги хване.......Политическия затвор в СЗ е превзет от политическите......ДС разследва милиционерите надзиратели и техния ход за спасение е да използват Берое
4
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Голяма мафия е в българския футбол ......
3
9
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Имаше чист гол за Локото, отменен с милимитрова вараджийска засада.
2
12
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Поне да не бяха давали поредния дузпа гювеч подпиране за червената Държавна мафия ама къде ти червен няма да е алчен......................Маргарет Тачър посещава окръг Меричлери заради Мери Шели то ест Левски разгроми 7:2 ЦСКА после Гунди вкарва изравнителния гол за 1:1 на Англия на Уембли и М.Тачър няма нищо общо,Живков няма нищо общо................Екстрасенската Мери Шели?........Ватикана,Турция ПОДСЛУШАЛИ
1
21
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Имаше още 2 чисти дуспи за ЦСКА и 1 за Локо Столипин. Не че щяха да бележат но все пак съдята помогна на столипините.

403 Forbidden

Forbidden

You don't have permission to access this resource.Server unable to read htaccess file, denying access to be safe