ЦСКА изпусна дузпа и победата срещу Локомотив Пловдив

Победи за Септември София и Ботев Пловдив
4 мар 2023 20:29, Росен Стойчев
19
ЦСКА изпусна дузпа и победата срещу Локомотив Пловдив
Снимка: БГНЕС

Отборът на ЦСКА направи равенство в мача с Локомотив Пловдив, съобщи Gol.bg.

Срещата завърши 1:1, след като Дюкенс Назон изведе домакините напред още в началото, а след това в главно действащо лице се превърна съдията Драгомир Драганов.

Още по темата
Първо ВАР засече изравнителния гол на гостите, а през второто полувреме реферът не даде дузпа за "червените", въпреки че хората от видеонаблюдението бяха на мнение, че има наказателен удар.

В самия край на сблъсъка ЦСКА все пак получи дузпа, но Юрген Матей нацели гредата и пропусна да донесе победата на отбора си. В класирането "армейците" имат 4-ти точки аванс на върха пред Лудогорец, но разградчани са с мач по-малко, утрешното домакинство на Пирин. Локомотив Пловдив се намира на 4-та позиция с 38 т.

В здрав мач Ботев Пловдив изненада Черно море във Варна и спечели гостуването си с 2:1 в 22-ия кръг на футболната efbet Лига.

 Гостите поведоха в началото на мача, но домакините изравниха няколко минути по-късно. През втората част Уме Емануел успа да вкара втори гол за Ботев и донесе трите точки на пловдивския тим. От 64-та минута гостите играха с 10 души заради втори жълт и съответно червен картон на Точукву Ннади. Черно море остава с 36 точки в актива си, докато Ботев вече е с 26.

Септември (София) победи Берое с 2:1 в драматичен мач. Резултатът откри Вини Трибуле. Гостите достигнаха до обрат след изяви на Диммитър Костадинов и Мартин Петков.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


19
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
14
0
 
0
 
! Отговори
69 преди 1 година
Шампиона е ясен още преди започването на шампионата. Киро си е поръчал титлата. Корупцията в БФС за мен е огромна. Не ме е яд че ме лъжат, яд ме е че мислят че им вярвам. Затова не гледам БГ футбол нити по телевизията, нито ходя по стадионите (страх ме е да не пострадам от някоя дрогирана агитка). А най ми е кеф когато лудогорец пада по Евростадионите.
13
4
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Йосиф Висарионович Джугашвили имал Паметник срещу Армията във Борисовата градина та Гълъб Донев и Йорданка Фандъкова направо да подаряват цялата Борисова градина на роднините на Йосиф Сталин щото Има живи и такива
12
6
 
12
 
! Отговори
Хес тире Пан преди 1 година
Скиорският Руски монархически отбор прекръстен от Ленин на ЦСКА от Москва е ЦСКА а ФАЛШИФИКАТА от София е червено-бяла полска калъфка на Варшавския договор----------Много шум за ЦСКА Зелен хайвер създаден от КГБ на миротвореца Лаврентий Берия до Паметника на Йосиф Сталин във Борисовата градина с цел Студената война да се изнесе извън границите на СССР
11
7
 
6
 
! Отговори
муспи преди 1 година
От основаването си до днес са все същия отбор на власта. Единствен случай в света, - ЦСКА Москва Сталин още 1952г. го прави като останалите отбори, а не Правителствен.
10
10
 
2
 
! Отговори
Част 3 преди 1 година
Катастрофата при която умират Гунди и Котков.......нищо не е ясно.....за 24 часа може да има до 1000 катастрофи без нито един умрял и вместо да играят на хазарт обикновенно спецовете слагат взрив в автомобила........Стивън Кинг е разработил най-добре в разказ как става работата.............сценария е следния:Катастрофа,има оживели,появява се постоянното загадъчно присъствие на загадъчните катастрофи и премества телата на оживелите така че да умрат(писателския разказ цитирам а не друго)
9
6
 
11
 
! Отговори
ХА ХА ХА преди 1 година
Вечният претендент за второто място ...
8
9
 
16
 
! Отговори
Боко преди 1 година
ЦСКА - Драганофф 1-1! Толкова . За дузпата са си виновни сами . Иначе трудно ще се пребори някой с държавата и БФС ! Може би подуенци Ана те няма как да се класират втори с игра . Въобще мафия , после идват Хамрун и прочее !
7
7
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Комунистически отбор.
6
3
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Съдията даде всичко от себе си. Дори VAR и коментатора го казаха, но... Всички знаеме за кво става въпрос...
5
5
 
2
 
! Отговори
Част 2 преди 1 година
Ангел Солаков доброволно си подава оставките от всички постове в държавата и БКП още в края на 1968 но оставката не му е приета с вероятен мотив че е ценен незаменим кадър и Биг Боса ще го подкрепя в абсолютно всичко................В СОФИЯ действат 1967-1971 нелегалните антикомунисти пускащи позиви от "Само Левски" и А.Солаков не може да ги хване.......Политическия затвор в СЗ е превзет от политическите......ДС разследва милиционерите надзиратели и техния ход за спасение е да използват Берое
4
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Голяма мафия е в българския футбол ......
3
9
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Имаше чист гол за Локото, отменен с милимитрова вараджийска засада.
2
12
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Поне да не бяха давали поредния дузпа гювеч подпиране за червената Държавна мафия ама къде ти червен няма да е алчен......................Маргарет Тачър посещава окръг Меричлери заради Мери Шели то ест Левски разгроми 7:2 ЦСКА после Гунди вкарва изравнителния гол за 1:1 на Англия на Уембли и М.Тачър няма нищо общо,Живков няма нищо общо................Екстрасенската Мери Шели?........Ватикана,Турция ПОДСЛУШАЛИ
1
21
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Имаше още 2 чисти дуспи за ЦСКА и 1 за Локо Столипин. Не че щяха да бележат но все пак съдята помогна на столипините.