НКП на "Левски" с ирония към Сираков: Молим те за прошка!

Собственикът на Сините обвини феновете, че искат да принудят Мило Борисов да напусне
9 апр 2023 18:55, Нели Христова
5
НКП на "Левски" с ирония към Сираков: Молим те за прошка!
Снимка: БГНЕС

Националният клуб на привържениците на Левски иронизира собственика на клуба след днешното му интервю, в което той отговори на подалия оставка Станимир Стоилов и обвини организираните фенове, че искат да принудят генералния спонсор Мило Борисов да се оттегли, след което да му вземат акциите.

“Изслушахме внимателно интервюто на Собственика и решихме да върнем доверието си в него. След като лично гарантира, че съвсем скоро ще видим как ще спаси Левски, ние нямаме причина да не му вярваме. Все пак той не е човек, който обещава фантасмагории!

Наско, благодарим на "Палмс Бет" и те молим за прошка, защото ти никога не си проявявал неуважително и арогантно поведение към публиката на Левски", пишат от НКП във facebook под снимка, на която Сираков е оприличен на един от бившите собственици на "сините" Тодор Батков.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


5
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Ще го помолят през нощта пред тях. Краят на провокаторите е винаги с разбита глава
3
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Смях в залата, на всякъде по света това е схемата- някой отбор като дръпне малко и тези от управлението продават добрите играчи сгъват едни комисионни, после идва "спасителят" в лицето на новия собственик, който с обещания продава и залага каквото е останало и резултатът може да го видите при ФК"Барселона", от клуб който не се нуждаеше от спонсор върху фланелките до клуб с нови заеми с падеж следващите 50 години.
2
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Театър, От трагедия стана комедия. На път е да се превърне в пародия. Едни изполвачи свикнали да им дават едни пари и да си взимат от всички около тях по много пари и не само. Този театър трябва да го спрем дори това да е един футболен отбор използван като златна кокошка. Залогът са детските школи и целият ни футбол. Изберете екипа на Бербатов.
1
1
 
10
 
! Отговори
от Подуяне преди 1 година
що ни занимавате бе ?!