Стилиян Петров ще организира "Мач на надеждата" в София

Следствата ще бъдат изразходвани за лечение на хора с онкологични заболявания
12 юни 2023 12:10, Нели Христова
8
Стилиян Петров ще организира "Мач на надеждата" в София
Снимка: БГНЕС

Звезди на световния футбол ще пристигнат в София, за да вземат участие в благотворителен двубой, който се организира от фондацията на Стилиян Петров, това разкри бившият капитан на националния отбор пред медиите. Шоуто ще се проведе на 6 септември от 17,000 часа на стадион "Васил Левски". Събраните средства ще бъдат изразходвани за лечение на хора с онкологични заболявания. Както е известно самият Стилиян страдаше от левкимия преди години, пишат от Gol.bg.

"Точно преди 10 години, през 2013 година, 62 000 се изправиха на крака в последния ми мач. 10 години по-късно нашата фондация ще организира благотворителен мач в България. "Мач на надеждата". Всички средства ще бъдат дарени на болници в България и на хора, лекуващи се от рак. Аз и моето семейство минахме през това, но без подкрепата на българския народ и феновете - нямаше да успеем", каза Стенли.

Той разкри имената на първите 10 участника, които са потвърдили участие в двубоя. От българите това са: Димитър Димитров - Херо, Христо Стоичков, Димитър Бербатов, Наско Сираков и Мариан Христов.

Селекцията на чужденците пък ще включва мениджърът Мартин О'Нийл, Рой Кийн, Хенрик Ларсон, Робер Пирес, Луис Гарсия и Неманя Видич.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


8
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
6
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Хубава инициатива, но само ако в нея се включат добри и все още активни футболисти. В противен случай ще бъде едно махленско мачле на някакви чичаци от миналото, които ще подрусат шкембета малко и след това ще се си хапнат и пийнат на корем.
5
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Нема да ода, щот Пеле умре.
4
2
 
12
 
! Отговори
Баче Кико преди 10 месеца
Абе, защо някой не напише едно "Браво!" вместо да се хващате за грешките в статията. Хора, този хейт няма да ви помогне в живота. Браво на Стилян и на хората от фондацията.
3
3
 
3
 
! Отговори
Смел Гибсов преди 10 месеца
А ако е в 17,005 часа дали ще е проблем? Моме я по сериозно ...
2
2
 
5
 
! Отговори
от БАН преди 10 месеца
Мачове има, ама надежда няма...
1
1
 
0
 
! Отговори
Инспектор Стрезов преди 10 месеца
следствата от лаботата ле, нелке

Спонсорирани публикации