Ръководството на Левски скочи на феновете и защити Наско Сираков

Поводът е реакцията на две от големите фенски организации на "сините"
13 юли 2023 15:20, Красимир Ангелов
14
Ръководството на Левски скочи на феновете и защити Наско Сираков
Снимка: БГНЕС

Ръководоството на Левски пусна официален отговор на позицията, която вчера изразиха Сдружение "Левски на левскарите" и НКП.

Две от големите фенски организации официално свалиха доверието си от Наско Сираков и поискаха оттеглянето му. Те са категорични, че ще протестират докато мажоритарен собственик на столичния тим не напусне.

Ето какво написаха от клуба:

"Левскари,

Ръководството на „ПФК Левски“ не приема, изявената позиция на Национален клуб на привържениците на „Левски“ (София), която цели да дезинформира „синята“ общественост и да разедини привържениците на любимия ни клуб.

1. Единствената цел на мажоритарния собственик на „ПФК Левски“ Наско Сираков е да стабилизира Клуба и да осигури условия за неговото нормално функциониране, развитие и успехи, които отговарят на името на Клуба.

2. Клубът се управлява от избраното си ръководство. Генералният спонсор единствено осигурява финансова подкрепа на Клуба с цел стабилизирането на „ПФК Левски“.

3. Станимир Стоилов напусна по собствено желание поста старши треньор на „ПФК Левски“. Ивайло Ивков се радели с Клуба поради изявени различия във визията за развитието на Клуба.

4. Обвиненията за непрозрачност са изцяло неоснователни. Представители на ръководството нееднократно са информирали „синята“ общественост за текущото състояние на Клуба. След изразената позиция на Тръст „Синя България“ от 20.06.2023 г., ръководството на Клуба покани на 27.06.2023 г. представителите на управителния съвет на миноритарния акционер на среща, която да се проведе на 30.06.2023 г. от 12:00 ч., на която да им се предостави пълна отчетност относно състоянието на Клуба, дарителската кампания, както и за резултатите от увеличението на капитала. Нито един представител на Тръст „Синя България“ не уважи поканата и не се яви на предложената среща. Този род поведение демонстрира желание за публични обвинения към Клуба, но не и намерения насочени към стабилизирането на „ПФК Левски“.

5. „ПФК Левски“ категорично заявява, че всяко едно получено целево дарение е използвано съгласно волята на привържениците, които са дарили.

Ръководството на ПФК Левски е готово да се срещне с всяка една група привърженици, заявили желание за това.

Очакваме всички привържеици на стадион „Георги Аспарухов“ в събота в 18:45 часа. Кодът е изцяло СИНЬО. Да подкрепим отбора в началото на новия сезон.

От Ръководството на „ПФК Левски“".

Още новини от света на футбола четете в Gol.bg
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


14
Още по темата: Наско СираковЛевски
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
12
0
 
2
 
! Отговори
НОМЕР2 преди 9 месеца
Наско защитава Раев!
11
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
а бе на тоя Перуката му е приятел ве, кой сте тръгнали да сваляте вие хахаха
10
2
 
16
 
! Отговори
предлагам преди 9 месеца
Четох поста на жена му ,ами като искат да не ги тормозят,атакуват и ,,завиждат,, да се оттегли Наско .
9
1
 
4
 
! Отговори
от Герена преди 9 месеца
леле колко дълга статия :)
8
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
Мафия и държава са едно и също в България.Обявиха даже Левски за масон, тоест мафиоз.
7
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
Преди на центъра се раздаваха едни акции на Левски и никой не ги искаше. Сега като се видя че пари вероятно ще се намерят и почнаха да се дърпат.
6
1
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
Не знам защо г-н спецов позволява НАП да прави такова престъпление. Палмите имат договор с дружеството под запор да го управляват?!? Това е за учебника по наказателно право. А БФС са позволили да стане това престъпление. Вчера осъдиха Карло Анчелоти, но наркоман Михайлов не могат да го осъдят.
5
21
 
2
 
! Отговори
Всеки си има мнение преди 9 месеца
Ние не сме като чорбата, или като Кремъл - където един голям силен "меценат" държи всичко и никой няма право да каже копче на среща. В Левски всеки е личност и има право да се изразява своето мнение. Всички работим заедно за благото на нашия любим клуб.
4
0
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
"Ръководството на Левски"?! И кои са тия от ръководството не? Раева и Раев. Т. е. сами си пишат декларации в тяхна защита. Ако броите Боримиров за ръководство, значи сте много зле с материала
3
0
 
18
 
! Отговори
Опа преди 9 месеца
Ха ха Гриша Ганчев прибра джиповете на семейството.Сега събирайте за нови.
2
0
 
20
 
! Отговори
Бю джет преди 9 месеца
Феновете са дали пари , които Наско ги харчи. Собственик бил
1
0
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
А така! Пращайте още пари на г-на на снимката, че пак ги е свършил по казината.