Прекъсват мачовете в петата минута в подкрепа на Петър Хубчев

Решението е по настояване на Борислав Михайлов
31 авг 2023 13:13, Стела Стоянова
10
Прекъсват мачовете в петата минута в подкрепа на Петър Хубчев
Снимка БФС

По лично настояване на президента на Българския футболен съюз Борислав Михайлов всички мачове от предстоящия кръг в Първа и Втора професионална лига ще бъдат временно прекъсвани в петата им минута, съобщиха от БФС.

По този начин ще бъде дадена възможност на публиката и на отборите на терена да засвидетелстват подкрепата си към легендарния защитник на националния отбор, Левски и Хамбургер и бивш селекционер на България Петър Хубчев в борбата му с коварна болест.

Стилиян Петров пръв съобщи за заболяването на един от четвъртите в света вчера и предложи спиране на двубоите от кръга в петата минута.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


10
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
9
0
 
0
 
! Отговори
Наблюдател преди 8 месеца
Хубчев цял живот гледа уплашен като гърмян заек, винаги един такъв вкиснат, няма живина в погледа, явно такава му е кръвта по рождение. Няма да може да се пребори. Да почива в мир.
8
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
Хубчев беше велик. Интелигентен футболист като Данчо Лечков. Дано да се оправи от болестта си!
7
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
Да не говорим що за човек е. Видяхме го като си тръгна от фалиралия Левски как до последно не искаше да се откаже от нито една заплата до края на договора му.------------------------------------------------------------------------Точен и принципен човек, за разлика от "собствениците" Насо и Тити, които буквално му се подиграха. Съответно реши да си иска всичко дължимо, нищо нередно няма в това
6
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
Гениално, БФС излекува рака по света като спря мачовете за 1 минута. Нобелов лауреат е Боби
5
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
И с какво тая пародия ще помогне на човекът да се излекува?! Големи майстори сме да правим сеири на гърба на някой друг. Чудя се и дали самият Хубчев изобщо е бил съгласен да бъде съобщавано, че е болен или и това е пак поредната ПР акция на някого
4
5
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
хаха а какво се случва с корупцията и наредените мачове, щом заради тоя чак тея инсцеирани пародии ще се прекъсват, значи е един от нащте и участва в схемите за праене на кеш от тез промите ултраси и разните нео нацисти дето движат с тях и праят едни интересни формирования:))))
3
9
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
Да не е умрял та да прекъсват в някоя минута. Това се прави когато всичко е приключило. Да не говорим що за човек е. Видяхме го като си тръгна от фалиралия Левски как до последно не искаше да се откаже от нито една заплата до края на договора му. Нищо,че беше предсточно освободен и феновете събираха пари да плащат на Нап. А той взимаше заплата от десетки хиляди на месец. Въобще не го харесвам като човек
2
1
 
6
 
! Отговори
Гоце преди 8 месеца
Че сте продажна медия съм ви простил отдавна. Но че сте и лизо...на медия, е това ми идва малко в повече. Борето с перуката и чашката с уиски не е предлагал такова нещо. Като преписвате от други медии, поне цитирайте правилно.
1
1
 
18
 
! Отговори
Мда преди 8 месеца
А, какво се случва с всички НЕ известни болни - забрава и смърт