Наско Сираков разкри: Най-важният ни мач е срещу НАП

Клубът е погасил над 3 млн. лв. от задълженията си
16 сеп 2023 11:34, Александър Попов
11
Наско Сираков разкри: Най-важният ни мач е срещу НАП
Снимка: БГНЕС

За последните пет месеца Левски е погасил малко над 3 милиона лева от задълженията си към НАП, разкри собственикът на клуба Наско Сираков пред "БГ Радио".

"Държавата винаги е била приоритетна. Ще направим всичко възможно да имаме и споразумение с агенцията, което трябва да изпълняваме. Нормално е треньорите и футболистите да имат високи амбиции. Ще дойдат мачове с равенства и загуби – няма да е станало нищо страшно. Най-важният мач на Левски остава с НАП. Всякакви други спекулации не са толкова важни. Най-важно е да изчистим Левски от всички задължения и тогава да градим отбор, с който да гоним титла", каза още Сираков.

"Отборът в момента е в добро състояние. Показа го в евротурнирите. С малки изключения се представихме на добро ниво и в шампионата. На този етап всичко е нормално и спокойно. Айнтрахт е прекалено голяма хапка за нас в този момент. Случи се най-нормалното. Не можем да изтъкнем нито една причина защо ние да ги отстраним. Трябва да се работи много у нас, за да се мерим с такива клубове. Пълна подкрепа съм оказал на Николай Костов от първия момент, в който си стиснахме ръцете. Изборът ми беше добър и правилен. Той го доказва във всеки момент с работата си в клуба".

Бърка ли се в спортно-техническата част и как вървят преговорите за преподписване на договори - четете в Gol.bg тук.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


11
Още по темата: Наско СираковЛевски
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
5
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
Всички плащаме данъци, само Левски е решил, че може да не плаща.
4
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
просто си платете максимални осиг дето и без това е нисък в сравнение с заплатите ви, аре стига точно за нап нямате пари ...
3
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
Наско го каза:Левски срещу държавата.
2
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
Нап са мошеници, а ти си герой от 1994г.
1
2
 
9
 
! Отговори
Кънчо Спрънджев преди 7 месеца
Стига с вашите драми. Вършете си работата и мълчете. Цяла България се занимава с глупостите на ловешкото ЦСКА и пропадналият Левски. Стига бе хора. Не сте само вие в тая игра. Писна ни от вас...