Берое и Славия с нови треньори

Хосе Луис Ачиари поема "зелените", Иван Колев се завръща на "Овча купел"
20 сеп 2023 17:22, Красимир Ангелов
2
Берое и Славия с нови треньори
Снимка: Официален сайт на ПФК Берое

След като след мачовете от последния кръг Берое и Славия се разделиха със своите треньори – Густаво Араголаса и Хосе Мария Бакеро, от днес двата тима официално имат нови треньори.

Хосе Луис Ачиари официално бе назначен за старши треньор на футболния Берое (Стара Загора) и ще ръководи тима в предстоящата среща с Ботев (Враца), съобщиха от клуба.

Аржентинецът вече направи две тренировки с отбора, а днес подписа своя договор.

Хосе Луис Ачиари е на 44 години. Роден е в Сан Мигел, Аржентина. В кариерата си като футболист е играл като полузащитник в аржентински и испански тимове. Започва треньорската си кариера като помощник на настоящия старши треньор на Виляреал - Пачета.

Като старши треньор е бил начело на отборите на Гуадалахара, Мурсия, Елче и Депортива Лорка.

ПФК Славия пък официално обяви назначението на Иван Колев, който се завръща в столичния клуб.

66-годишният специалист заменя на поста старши треньор Хосе Мария Бакеро. Това ще бъде втори престой за Колев на стадион "Александър Шаламанов". В първия си период начело на "белите" опитният треньор постигна 15 победи, 9 равенства и 17 загуби в общо 41 шампионатни мача.

Иван Колев, който за последно работи на Малдивите, ще бъде представен официално пред медиите на 21 септември (четвъртък) от 11:30 часа на стадион "Александър Шаламанов".
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


2
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
1
0
 
0
 
! Отговори
с преди 7 месеца
До Ново новоПовечето от латиносите са свестни футболисти за нивото на нашата А група. От много години българските отбори играят почти без българи. Чак сега ли го забеляза това с чужденците, едва когато се появи и в Берое? Защо досега не го спомена - "водещите" бг отбори така си играят от много години.