Зверев спря Алкарас и е на полуфинал в Австралия

Там го чака руснакът Медведев
24 яну 2024 17:07, Петър Бойчев
11
Зверев спря Алкарас и е на полуфинал в Австралия
Снимка БГНЕС

Световният №2 и двукратен шампион от Шлема Карлос Алкарас напуска Australian Open на фазата на четвъртфиналите, след загуба с 1:6, 3:6, 7:6, 4:6 от Александър Зверев.

Така Алкарас не успя да направи нещо значимо в Австралия за пореден път, а четвъртфиналът се оказва непреодолим връх за него на този етап. Днес срещу себе си той имаше един почти перфектен опонент - прероденият Александър Зверев, който преодоля контузии и проблеми извън корта, за да покаже най-добрия тенис, на който е способен.

Олимпийският шампион бе изключитлено солиден. Сервираше отлично, показваше агресия с излизания на мрежата, а и перфектно се въползва от многото непредизвикани грешки, които Алкарас правеше.

На полуфинал Зверев среща руснака Медведев.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


11
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
9
0
 
1
 
! Отговори
Ранглистата преди 3 месеца
Важното е мястото в ранглистата. Алкараз е втори и само Медведев може да го прати на третото място, ако Медведев вземе титлата. Зверев е шести в ранглистата, но ако спечели следващия мач срещу Медведев, ще стане пети, като даже и да спечели турнира, повече от пето място не може да се изкачи
8
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
До Анонимен (3) Затова пък Дришката е уцелил химията тоя път но ще му окапе и останалата коса.Да не говорим че няма да има и поколения след толкова Зобене.
7
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Нещо за Тунджай от Асково няма ли днес?Как се е полял с кофа студена вода например .
6
1
 
3
 
! Отговори
хаха преди 3 месеца
абе костас , оди си у атинас бе малякас
5
5
 
12
 
! Отговори
та така преди 3 месеца
алкарасчо бързо изгря и бързо ше залезне . неизбежно ше го хванат с допинг , надал не го хванаха щото не искаха , същото се отнася за братя уилямс и шарапова , все пак пълнеха залите .
4
2
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Така, така! Ал-Карас се беше фиксирал прекалено много в Джокович. Затова се оказа в краката на Зверев. Мавърчето трябва да осъзнае, че е далеч от класата на бачо си Надал, камо ли пък да гледа към сърбина! Карлитос да бъде по-скромен. По титлите ще го разберем що за тенисист е. С по една титла на сезон от Шлема няма как да е сред най-големите играчи в тениса.
3
3
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Малкия Зобчо пак не е уцелил химията. Изглеждаше напълно безпомощен първите 2 сета и беше на път да загуби с 0:3 сета. Много рано го направиха звезда това момче..
2
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
тоз Алкарас и наш Грищо го би - тъй чи, не ми го фалете
1
2
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Тоя Карлос нали се силеше, че ще надмине Джокович... ама некой друг път!

Спонсорирани публикации