ЦСКА: Нашият избор е Бербатов!

Наско Сираков ще гласува за "Левски"
15 мар 2024 10:23, Красимир Ангелов
16
ЦСКА: Нашият избор е Бербатов!
Снимка: Lap.bg

Изпълнителният директор на ЦСКА Филип Филипов обяви, че "червените" подкрепят Димитър Бербатов на предстоящия Конгрес на Българския футболен съюз. Той говори пред журналистите в хотел "Маринела" преди началото на изборното мероприятие.

"От доста време заявяваме желанието ни за промяна, това е позицията на ЦСКА. Надявам се да има промяна за доброто на българския футбол. Който и да спечели, екипът му от утре трябва да започне да работи честно, отдадено и отговорно. Нашият избор е Димитър Бербатов. Виждаме в него промяната, да. Днес трябва да се говори за футбол. Делегатите трябва да гласуват по съвест", обясни Филипов.

"Дошъл съм да говорим за футбол, за доброто на футбола, за промяната, стига размирици и скандали. Трябва да се мисли за футбол. Днес не става дума за футболните клубове като идеология - сини, червени и т.н. Днес избираме президент на българския футбол", каза директорът на клуба от "Армията".

Мажоритарният собственик на Левски Наско Сираков заяви пред репортер на dsport, че ще гласува „за Левски“ на предстоящия изборен Конгрес на БФС.

От Левски така и не обявиха публично кого ще подкрепят на предстоящия извънреден изборен Конгрес на БФС, но е почти сигурно, че няма да е Бербатов.

Сираков остана в историята с изказването си на предишния Конгрес, че „не може да задраска едно 40-годишно приятелство с лека ръка.” По този начин той изрази подкрепата си за Борислав Михайлов.

Всичко за конгреса на БФС четете в Gol.bg
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


16
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
11
0
 
3
 
! Отговори
ИВАН преди 1 месец
КОЕ ЦЕ СЕ КА? ТИРЕТО, ЧИСЛОТО, ТОВА ОТ ЛОВЕЧ?
10
1
 
0
 
! Отговори
VladTepes преди 1 месец
До АнонименТатко Боби определено се провали, Гонзо е още по-лош вариант.
9
0
 
2
 
! Отговори
Перукан завинаги преди 1 месец
Моят избор е Преслава!
8
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
До Резултат Ха,ха бербатов ,толкова години в Англия го държаха на скамеиката .......
7
7
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
В екипа,на Бербатов бил и онзи откачен икономист Пеканов дето провали еврозоната.Само като чух това име и ми стана ясно , че Бербатов не трябва да печели.Жалко за Боби, губим един уважаван и възпитан човек заради група гамени ,подкряпяни политически от друга група гамени, а зад тях едни и същи олигарси.
6
3
 
6
 
! Отговори
България над всичко! преди 1 месец
Срам и позор ще е,ако изберат Георги Иванов,той е неграмотен и ***!Бербатов е обграден с умни ,млади и кадърни хора около него,успех за Берба,Марто и Стан!
5
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
С други думи ще заменят една перука с друга още по-алчна перука
4
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Да не забравяме че Наско Сираков гласува за Борислав Михайлов, заряади "40 годишното приятелство" и след конгреса каза че стова ръководство няма да има промяна. Нищо чудно днес да подкрепят автентичния наследник и дясна ръка на Борислав Михайлов - Георги Иванов. Това е огромен срам за синия клуб.
3
12
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Бербатов се помисли за месията в спорта, обаче се случи нещо доста тъпо.Оказа се , че е бил на вълната на недоволство срещу Боби, а сега като го няма Боби, вече не е нужен.
2
2
 
9
 
! Отговори
Боби преди 1 месец
Има една врътка ,която никой не знае освен Лече и Емо при която пак ще бъда аз президент.Наздраве!
1
4
 
19
 
! Отговори
Резултат преди 1 месец
Всички нормални хора гласуват за бербатов,но...щом близо за 40 процента от българите чалгата е любима музика.....ясен е победителят....