Гонзо си избра двама заместници, ще има и трети

Новият президент на БФС няма да пътува за мача с Танзания
19 мар 2024 08:13, Петър Бойчев
66
Гонзо си избра двама заместници, ще има и трети
Снимка БГНЕС

Двама Атанасовци - Фурнаджиев и Караиванов, са най-вероятните заместници на Георги Иванов-Гонзо в БФС. Със сигурност ще има и трети заместник, като обаче първи ще е Фурнаджиев, твърди "24 часа".

Гонзо взе властта в петък, като победи на конгреса Димитър Бербатов с голяма разлика. Като се вземат и гласовете за Михаил Касабов, преднината на т. нар. статукво е близо 100 гласа. Преди 3 години разликата бяха само 10.

Иванов смята да прави сериозна чистка на кадрите в БФС, като седмицата преди първото заседание на изпълкома ще бъде именно по тази причина.

Заради това новият президент няма да пътува за мачовете на националния отбор срещу Танзания и Азербайджан в Баку. Като последен реверанс водач на делегацията ни ще е Михаил Касабов.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


66
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
14
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Арда Кърджали шампион !
13
33
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Предателя Бербатов дето напусна националният отбор защото като отиде в манчестър и помисли че е хванал бога за рога . Надменно парвеню
12
30
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
На Бербатов като толкова му пука за българският футбол защо напусна националният отбор ?!!! А сега си е спомнил за родината си. Аман от патриоти
11
0
 
19
 
! Отговори
Samo minavam преди 1 месец
Просто е, всичко минава през черното тото. Останалото е Гонзо
10
30
 
6
 
! Отговори
А.Колев, пасе кози преди 1 месец
Българският футбол загуби завинаги големия ЕВРОПЕЕЦ Берба от Марикостиново, един хитрец с пет мозъни клетки, на Гонзо мозъчните клетки са поне десет, и е мъжко момче, на което може да се разчита, е, не, нямам илюзии, че ще извади потъналия кораб от дъното...
9
0
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
То ясно че заместниците ще са от старите мутри
8
2
 
20
 
! Отговори
Факт преди 1 месец
И преди съм казвал, пак ще го кажа: Докато в БФС управлява някой левскар - БГ футбол не чакайте! Да, такива мачлета като с Танзания, ок,,,, друго не!
7
0
 
23
 
! Отговори
значи преди 1 месец
Аз на мач не ходя и БГ мачове не гледам и по ТВ. Предлагам всички фенове, недоволни от продължаващото закопаване, да бойкотират мачовете. Да не им стъпват на терените, а отпред да протестират. Ако не, то нещата ще продължат по същия начин.
6
0
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Продължавайте да им ходите по стадионите и залагате на платените мачова... това определено ще им покаже, че не ги искате и искате истински футбол на световно ниво ;)
5
1
 
11
 
! Отговори
Ром'с преди 1 месец
Да се управлява БГ футбол добре и да се развива ,то не е задължителел да е бивш футболист и то от Левски или ЦСКА..
4
24
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Бербатов винаги ще бъде балерината на българския футбол, а футбола както каза Гонзо не е балет.
3
1
 
40
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Единствената причина поради която Гонзо "инженера" спечели е, че на предишния конгрес Перуката изключи от БФС над 200.клуба, за да не могат да гласуват За тях беше ясно че подкрепяха Бербатов. Така статуквото успя да опази властта, а Гонзо е част от това статукво
2
0
 
25
 
! Отговори
Дядо Стефчо преди 1 месец
Трябва и трети защото един ще звъни на Перуката, друг на малката перука и вече трети на Николета да кажат какво да го правим това българския футбол.
1
0
 
11
 
! Отговори
силно учудЕна преди 1 месец
Е как така, нека само той си е Началник?!