Кубрат Пулев: Смяната на противника не ме затрудни

Ихор Шевадзуцкий не е по-лош от съперник от Махмуд Чар
26 мар 2024 22:50, Анисия Иванова
13
Кубрат Пулев: Смяната на противника не ме затрудни
Снимка: БГНЕС

Българската звезда в професионалния бокс Кубрат Пулев заяви, че се надява да успее да се бие с германеца Махмуд Чар за "регулярната" световна титла в тежка категория на Световната боксова асоциация още през есента, но това зависи от много странични фактори.

Той каза това след проведената тренировка в античния комплекс "Сердика" в центъра на София, на която присъства и неговият съперник Ихор Шевадзуцкий. Украинецът по спешност трябваше да замени Чар, след като германецът получи контузия и няма да може да вземе участие в насрочената за събота, 30 март боксова галавечер в "Арена София".

"Това събитие е прес тренировка. В България професионалният бокс не е на такова ниво, но такива тренировки са практика преди подобни мачове навсякъде по света. Избрахме това място (Ларгото), защото е емблематично и историческо. Много телевизии предават това нещо по света и искахме да представим и България по най-хубавия начин. Имаме толкова голяма история, която трябва да бъде показвана и да се гордеем с нея. Можеше да изберем всеки един мол, но това място е много истинско, много важно за българите", каза Пулев пред медиите.

"Съперникът ми (Ихор Шевадзуцкий) в никакъв случай не е по-лош от Махмуд Чар. Стилът му е подобен, да не кажа същият. Твърдо момче, идва тук за победа. Преди един месец е имал мач, подготвен е. Смяната на противника не ме затрудни, защото тя се случи съвсем в края на подготовката ми. Все пак ние бяхме готови и успяхме да реагираме много бързо. Поздравления за моя тим. Смятам, че ще станат много сериозни битки. На тази гала ще има много хубави мачове, ще бъде класно и красиво", допълни двукратният претендент за световната титла, цитиран от БТА.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


13
Още по темата: боксКубрат Пулев
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
8
0
 
0
 
! Отговори
Радостин преди 4 седмици
Тая мутра само срещу такива знае. Иначе като дойде Чисора или Джошуа е дотук
7
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Да бе ,няма да то затрудни! Предишният му съперник Махмуд у главен охранител на Кауфланд Германия.Тоя е сега новоназначен охранител в Била,Украйна .Които поради бомбардировките не работят и тоя не може да тренира.
6
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Фалшив герой.
5
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Тоя от много бой по главата вече не знае кой р
4
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
земи се гръмни бе наркоман скопен!
3
0
 
5
 
! Отговори
Него го затрудняват преди 1 месец
Четене с разбиране, писане, разсъждение. Такива неща. Иначе смяната на противника не го затруднява.
2
4
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Мисля че кобрата ще приключи с бокса след тази среща!Всички знаем,кого би този украинец!!!
1
1
 
5
 
! Отговори
Алекс преди 1 месец
Малко кеч изпълнения от пенсионирана Кобра.Любителите на кеча да заповядат.