Везенков с най-голям принос от пейката за "Сакраменто"

Отборът му обаче се отдалечава от директна квота за плейофите
5 апр 2024 09:50, Петър Бойчев
3
Везенков с най-голям принос от пейката за "Сакраменто"
Снимка БГНЕС

Александър Везенков беше с най-голям принос от стартиралите като резерви при поражението на неговия Сакраменто Кингс от Ню Йорк Никс. "Кралете" паднаха със 109:120 точки като гост в среща от редовния сезон в Националната баскетболна асоциация на САЩ и Канада (NBA).

Българският национал игра около 14 минути в най-известната зала в света "Медисън Скуеър Гардън" отбеляза 11 точки, добавяйки и 2 борби и 2 асистенции към статистиката си. Той завърши четвърти по точки от своя тим.

Най-резултатен от "Кралете" беше звездата Де'арън Фокс с 29 точки. Литовският център Домантас Сабонис регистрира своя пореден "дабъл-дабъл" от 17 точки и 11 борби, а Кийгън Мъри вкара 18.

За победителите Джейлън Брънсън вкара 35, а Джош Харт - 31 точки.

С поражението Сакраменто се отдалечиха от директна квота за плейофите. Тимът, воден от Майк Браун, е 8-и на Запад с актив от 44 победи и 32 загуби. Ню Йорк Никс са 4-и на Изток с 45 успеха и 31 поражения.

Още спортни новини четете в Gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


3
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
0
 
1
 
! Отговори
Знаещ преди 1 месец
И днес ще ядът пердаха в Бостън но това си е в реда на нещата.За нашето момче най-доброто е че е превъзмогнал контузията.Добре го раздава иначе,да му пожелаем да е здрав преди всичко,останалото си го може!
2
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Шест играчи от Сакраменто Кингс са с най-голямо игрово време от 24:59 минути до 35:33 минути и докато някой от тях е бил на терена Сакраменто Кингс имат по-малко точки от Ню Йорк Никс, при 4 от тях много по-малко. При станалите 7 играчи участвали в мача Сакраменто Кингс имат повече точки. Тези 7 имат игрово време от 1:23 минути до 14:47 минути. С други думи титулярите са се издънили, а резервите са играли добре.
1
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Интересна статистика от мача. Докато Сабонис е бил на терена Сакраменто Кингс вкарват 25 точки по-малко от Ню Йорк Никс, при Мъри 23 точки по-малко, при Фокс 7 точки по-малко, а докато Везенков е бил на терена Сакраменто Кингс отбелязват 6 точки повече от противника си.

Спонсорирани публикации