Владимир Вълев - Питбула слага край на кариерата си

Вълев ще се фокусира върху треньорска кариера
16 апр 2024 12:38, Инна Ангелова
3

Тази събота феновете на SENSHI отново ще могат да се потопят в бойните спортове. Организаторите са подготвили множество зрелищни битки. На ринга ще видим Владимир Вълев - Питбула.

Каририерата на състезателя започва през 1996 година и до момента има над 300 мача на аматьорско и професионално ниво. Вълев ще сложи ръкавиците за последен път, след което официално слиза от състезателната сцена, за да се фокусира изцяло върху треньорската кариера.

"Осем години пауза. Очаквам първо една голяма емоция. От доста години исках да се кача на такава голяма сцена в България, в родния ми град. Благодарен съм на организаторите, че приеха да ме включат във файт карта и то в основния мач. Надявам се емоцията да не ми изиграе лоша шега, ще дам всичко от себе си да зарадвам публиката. За пръв път ще се срещна с този съперник, на последното SENSHI игра срещу Константин Стойков. Испанецът държи високо темпо и върви само напред, така че няма да се гоним по ринга", сподели Питбула пред Bulgaria ON AIR.

"Дори жена ми ме подкрепи в това, че се връщам, беше по нейна инициатива. Щях да играя за ветерани, но тя каза, че е по-добре да направя SENSHI. Обиколил съм голяма част от света, но SENSHI има нещо различно в себе си и носи енергия, която аз искам да усетя. Искам да оставя добър пример на моите състезатели, че когато искаш нещо много силно, трябва да се лишиш от нещо друго", каза още Владимир Вълев за "България сутрин".

Питбула добави, че спортът му е дал истински емоции, хубави преживявания, както и истински приятели, но му е взел част от игрите и забавленията.

Вълев партнира на своите състезатели и иска да ги научи, че духът и желанието за победа са най-важни, а не толкова крайният резултат от двубоя. В момента в групите с партньора му треньор имат над 100 човека, които се включват в тренировките.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


3
Още по темата: SENSHIрингбойни спортове
Още от Спорт
Съвети как да намираме топ оферти от казината в България?
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
1
 
0
 
! Отговори
Бреийй преди 1 седмица
Каква високо интелигентна физиономия. Мяза на клошаро-хамалин. Ама той си е и такъв. Индивиди, които се бият за радост на други не са хора, а животни.
1
0
 
1
 
! Отговори
Elf преди 1 седмица
Xулиган !