Подпалиха магазин на зам.-кмета на Стара Загора

Това е второ посегателство срещу търговския обект след взрива през нощта срещу 24 юли 2008
23
Подпалиха магазин на зам.-кмета на Стара Загора
Снимка: Булфото

Магазин на заместник-кмета на Стара Загора Велизар Балабанов бе подпален през изминалата нощ, съобщиха от МВР.

Съобщението за пожар на булевард “Цар Симеон Велики” е получено около 4,50 часа в пожарната в града.

При направената проверка се оказа, че козметичният магазин е бил собственост на зам.-кмета на Стара Загора Велизар Балабанов до встъпването му в длъжност.

Заради законовите ограничения той е прехвърлил обекта на друго лице.

Това е второ посегателство срещу магазина след взрива през нощта срещу 24 юли миналата година.

При извършения оглед на мястото на инцидента е установено, че неизвестно лице е счупило витрината на обекта и го запалило.

Унищожена е вътрешността на помещението.

Щетите се изясняват.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


23
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
22
2
 
1
 
! Отговори
do 3 преди 15 години
ами чупката от Стара загора тогава, пролетта щял да чака,,,
21
2
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Любовта на народа..........
20
2
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
по турско се е казвал ески заар или ески заара не знам кое точном/у другото съм учил в този град и като цяло ми харесваимал е и доста други имена-верея,боруй,берое,августа траяна и др за които не се сещам в момента
19
2
 
0
 
! Отговори
анонимин преди 15 години
Най обичам когато някой поправя някого за правописни грешки, а самият той е неграмотен. Не се пише ЗМЕЕВО, а ЗмеЙОво.
18
2
 
0
 
! Отговори
kazanski преди 15 години
TEC-te ne obgazqvali :D :D :D :D :D :D :D uspokoi se e Nexusss . Mnoo slu6a6 babkite v gradskata gradinaa mai :D :D TEC-te sa nai - gadnoto za grada za jalost.
17
2
 
0
 
! Отговори
nexusss преди 15 години
Алооо селянина.... Стара Загора никога не се е казвала ЗААРА!!! Града е опожаряван 7 пъти и точно толкова са му имената. Ама който не е чел история от къде да знае това? Незнам новия свинар-кмет какво точно прави за родния ни град, защото в момента не живея там, но по добре че махнаха Желев, щото тоя продажен *** един господ знае колко пари сви да гърмят бомбите в Змеево, и после обвиниха ТЕЦ-овете че били обгазявали Стара Загора. Тея ТЕЦ-ове ги има от 40 години и досега не бяхме обгазявани и изведнъж се случи... И най интересното е как така трита ТЕЦ-а са на югоизток от града, а обгазяването идваше от север???? Някой ако може да ми обясни този "феномен" много ще съм му благодарен!
16
2
 
0
 
! Отговори
nexusss преди 15 години
Алооо селянина.... Стара Загора никога не се е казвала ЗААРА!!! Града е опожаряван 7 пъти и точно толкова са му имената. Ама който не е чел история от къде да знае това? Незнам новия свинар-кмет какво точно прави за родния ни град, защото в момента не живея там, но по добре че махнаха Желев, щото тоя продажен *** един господ знае колко пари сви да гърмят бомбите в Змеево, и после обвиниха ТЕЦ-овете че били обгазявали Стара Загора. Тея ТЕЦ-обе ги има от 40 години и досега не бяхме обгазявани и изведнъж се случи... И най интересното е как така трита ТЕЦ-а са на югозапад от града, а обгазяването идваше от север???? Някой ако може да ми обясни този "феномен" много ще съм му благодарен!
15
2
 
0
 
! Отговори
старозагорец преди 15 години
ха сега да види кой ще е новият зам.-кмет защото този вече няма да го бъде. Ликувайте старозагорци за това, че той няма вече да е кмет, но се надявайте следващият да е стока, че и той от ГЕРБ ще дойде.
14
2
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
ZASTRAHOVAN E ZA GOLEMI PARI
13
2
 
0
 
! Отговори
. преди 15 години
Не разбирам не съм от там....
12
2
 
0
 
! Отговори
старозагорец преди 15 години
Още ли за Балабанов говорим?!Селяните ги има навсякъде, дори сред голяма част от гражданите. Не е в това проблема. Да се върнем на "новината". Според мен ще има и следващи действия срещу този човек. Той наистина прекалява в качеството си на управник на града ни. И тази очаквана новина съм убеден, че не изненадва никого...
11
2
 
1
 
! Отговори
преди 15 години
Стара Загора е официалното име на града. А ти си ходи в турското село и ако искаш и Коньово или Лас Вегас му казвай, това си е твой проблем важно е да се разбираш с останалите свиневъди.Бегай си на село бе *** спукан ! Сигурно си някой ринач на *** с диплома от тракийския специалност 'агро туризъм'. Само ми мърсиш чистия озеленен град. ***.а и осрания селски ***..
10
2
 
1
 
! Отговори
преди 15 години
stara zagora e edin grad palen sas tapi selqni ot okolnite sela Chirpan,Konyovo,Magarevo i t.n. Hubavite hora ve4e gi nqma za sajalenie!!! VREME E NQKOI DA IZHVARLI BOKLUKA!!!!!!!
9
2
 
0
 
! Отговори
opera преди 15 години
poneje parite ne stigat e taka.q da im uveli4at zaplatite 6e palqt li...
8
2
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
От тук да продължат към морските курорти и да палят всички имоти на мутри, кметове, зам. кметове, парламентаристи, ДПС-ари и прочие. Само така ще бъде ометен *** от властта - с нехните камъни по тяхната глава!!!
7
2
 
1
 
! Отговори
gandoni преди 15 години
Точно така - като запролетее махай се от града и си отивай на село да гледаш *** и *** , като теб .
6
2
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Да уточня, че е от ГЕРБ....
5
2
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Може да си го е заслужил,не мога да преценя.
4
2
 
1
 
! Отговори
преди 15 години
Смешен, ти нито си от Стара Загора, нито някога ще бъдеш. Официалното име на града и да ти го каза, твоя болен мозък няма да го разбере, понеже най-вероятно си *** комплексар, който се къпе в мазут! Вазирай!
3
3
 
0
 
! Отговори
. преди 15 години
Хахахах,тук в тази ЗААРА /както е турското И ОФИЦИАЛНО ИМЕ НА ГРАДА/ само мошенници са се събрали.Мършляци скапани.Ама да се изпролетеее,да се махна от този скапан град.