Христос Воскресе, Лещански лъже

Астрологът вещаеше, че тази сутрин в 4 и 8 часа ще има разрушителни трусове. Нямаше!
19 апр 2009 08:33,
129
Христос Воскресе, Лещански лъже
Снимка: БГНЕС

Честито Възкресение Христово на всички наши читатели!

И специално - на хасковлии, които тези дни съвсем излишно се тревожиха заради "прогнозите" на астролога Емил Лещански.

Астрологът вещаеше, че тази сутрин в 4 и 8 часа в Хасково ще има разрушителни трусове и ще загинат хора.

За щастие Лещански не позна - никакви земетресения нямаше през изминалата нощ и сутринта.

Нито в 4, нито в 8 часа!

Спекулациите за предстоящия трус обаче предизвикаха паника сред част от жителите на града, които се чудеха къде да отидат за празниците.

В най-голям шок бяха младите майки. Жените стриктно следяха информациите и ровеха в интернет, за да си припомнят как да реагират, ако най-лошото се случи.

Веднага след "прогнозата" на астролога учените бяха категорични: "Това е абсурдно!". 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


129
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
108
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
БРАВО АНИ ТОЧНО ТАКА Е ! И ЗАЩО ПЪК ИЗБРАХА ДА СЕ ИЗГАВРЯТ ТОЧНО С ХАСКОВЛИИ СЛЕД КАТО ОТ ТАМ АЗ ПОЗНАВАМ САМО ХУБАВИ И ТОЧНИ ХОРА !
107
0
 
0
 
! Отговори
? преди 15 години
hora viarvaite samo v sebe si nikoga na takiva iasnovidci magiosnisi i vsiakakvi takiva nenormalni kakvoto e pisano si stava i bez niakakvi otka4alki da si izmisliat
106
0
 
0
 
! Отговори
Ани преди 15 години
Не е виновен Лещански, макар че един бой няма да му е излишен! Виновни са медиите, и особено уж сериозните тв, които дават гласност на шарлатани и гадатели! Докато ги пускат в ефир да лъжат хората, ще има още такива издънки! Явно народът не е достатъчно стресиран, та трябва и още...
105
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Az neznam kakuv 4ovek trqbva da si za da varva6 na takuv otka4alnik !!
104
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Неее не е заради "сензацията" - заради "манипулацията" е ! Днес пускат абсурда,че някой е предсказал земетресение,колкото да видят дали ще сработи ... И то май сработва,щом хиляди хасковци са спали под открито небе ... Утре слухът или информацията (разбирай манипулацията !) ще е друга по-важна и за нещо по-сериозно ! ... Народът е готов да налапа стръвта ! Видя се ! Това беше само тренировка ...
103
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
алена, лещански и ясновидци. в кой век живеете вие, телевизионери и интернет-списвачи? Всичко е за рекламата, шума и сензацията.
102
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Ъъъъ щом и по БиТиВи-ту *** казаха начи шъ има !!!
101
0
 
0
 
! Отговори
toto преди 15 години
Следващото земетресение ще е на 27.05. в 5.30 някъде.Лещански
100
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Браво на Лещански.-- от застраховател.
99
0
 
0
 
! Отговори
И рибар съм, и ловец преди 15 години
Кълве, кълвееее, кълвееееееееееее....В България, винаги рибата кълве яко. Сега като почнат едни предизборни серкмета....кълвееее
98
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Сега дали разбрахте колко наивни сте всички,които вярвате на медиите безрезервно ? Да ...казвам на МЕДИИТЕ,а не на онзи Лещански ! Човекът може и луд да е,може и спекулант да е,но кой щеше да го знае,че е жив,ако не бяха медиите ! Най-активни в манипулациите,както винаги бяха БиТиВи и Нова !!! Те са господарите,но не на ефира,а на медийната манипулация ! Абе аланкоулууу ,ако утре ти кажат,че идва краят на света - ти какво ще тичаш ковчег ли да си поръчваш ??? ...
97
0
 
0
 
! Отговори
heh преди 15 години
Боже, боже - колко мъка има по този свят!Тя, простотията си е жива мъка!Но докато има телета ще има и касапи...
96
0
 
0
 
! Отговори
Калина Крумова преди 15 години
Като гледах как се развива ситуацията покрай господин Лещански и неговите прогнози, постоянно ми се натрапваше споменът за "Да разлаем кучетата". Конспиративната ми душичка веднага се замисли какво точно покри този бързо прелетял самолет, но това, евентуално, ще се разбере след време. Ако не друго, то поне Хасково беше в новините три поредни дни и не заради делата срещу кмета ни. Или някой просто да е проверил дали теорията действа на практика - за всеки случай, за в бъдеще. Браво на медийте, толкова ли нямаше какво да отразяват през последните дни, та хвърлиха в паника хорицата от това иначе мирно градче. Нали се сещате за многократно повторената лъжа. И седя, и се чудя, как така хората се вързаха. И как така репортерите не спряха да се занимават с глупости. И главият въпрос е - кой е за бой пръв и кой е за бой повече. Хората че са овце - това си е така. Психолозите го казват, не ние. Медиите че ни захранват редовно с глупости (това заради хората от по-предното изречение) (иам и едни други хора, които спускат глупостите, но нали се разбрахме, че конспирации няма) - със сигурност. И все пак - как успя това да се случи, главата не ми го побира. Беше ми смешно, когато все пак бях попитана дали не искам да изкарам празниците извън Хасково. И се ядосах страшно много, когато гледах самодоволните физиономии на разни затрахователчета, които потриват ръце заради печалбите, донесени им от обществената будна глупост. Но, нейсе, шоуто стана и не би трябвало да се оплакваме. Само, евентулано, да ни е срам.
95
0
 
0
 
! Отговори
Анонимна преди 15 години
Аз днес попаднах на статия, в която този Лещански казва, че, АКО това което казва не се сбъдне, ще се ОБЕСИ! Според мен, този човек е болен.
94
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
ами така си е - по-умният винаги печели. В случая застрахователите. А тези, които им напълниха предпразнично гушките, да пият по една вода и да се примирят, че животът е игра.
93
0
 
0
 
! Отговори
читател преди 15 години
Този някой трябва да го гръмне! Смърт за такива корумпирани ! Сигурно се е споразумял със застрахователите и сега спечелиха на гърба на хората. Знаете ли колко линейки хвърчаха тия дни заради хора, получили инфаркти, инсулти и други работи? Бабички и дядовци се изнасяха навън с по 1 торба лекарства. Жалка картинка. На оня *** трепането му е малко! Трябва да го вържат в центъра на града и да го убием с камъни!
92
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
че Лещански е личният астролог на Бат Бойко?
91
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Хахаахаха какво стана бе параноици, измръзнаха ли ви дупетата в палатките тази нощ. Хайде пак вярвайте на измислени хора и науки. Честито ви "оцеляване".
90
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
ами народът сам си е виновен, че е *** и вярва на всичко, което чуе
89
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
на мен пък ми цензурираха думата П.А.Т.Р.И.О.Т.К.А - явно не са я прочели правилно и са я взели за друга подобна