Разюздани студентки вдигат кръвното на боляри

Всяка вечер си организирали купони, не отварят на полиция
24 ное 2009 15:56, Красимир Ангелов
209
Разюздани студентки вдигат кръвното на боляри
Снимка: Булфото

Похотливи студентки вдигат на крак всяка вечер жилищен блок на улица “Ниш” във Велико Търново.

Девойките, чиито имена никой във входа не знае, са наемателки в един от апартаментите в блок 10.

Това обаче не пречи на разюзданите момичета всяка нощ да вихрят оргии до ранни зори и да вдигат кръвното на своите съседи, съобщава вестник “Янтра днес”.

Компаниите в апартамента беснеят чак до сутринта, коментират изплашени комшии.

По думите им почти всяка вечер по четирима-петима мъже ходели в дома на момичетата, за които се смята, че са студентки.

Живеещите в блок 10 вече са изпратили жалби до кмета на Велико Търново и до полицията.

Градоначалникът Румен Рашев е посъветвал семействата да решат конфликта, като се опрат на новия Закон за етажната собственост и да държат своя управител отговорен за реда в блока.

При всяко идване на полицията по даден сигнал всичко в апартамента затихвало и никой не отварял вратата на униформените.

Освен това двете момичета явно притежават и художествени наклонности, след като редовно върху входната врата на жилището пишели и рисували нецензурни неща.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


209
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
198
0
 
0
 
! Отговори
ивка преди 14 години
Бях чула за въпросната статия, но чак сега я видях. Е, не - по-големи лъжи не съм виждала. Лично познавам двете момичета и мога да гарантирам, че в тази посредствена статийка от още по-посредствен вестник няма нищо вярно, освен купоните отвреме навреме. А съседът им, откъдето със сигурност идва информацията е истински психопат, на когото си заслужава да правиш напук. И още нещо - освен двамата приятели на момичетата, други мъже там не са ходили. Тази статия е достойна за хумористичен вестник.
197
0
 
0
 
! Отговори
etrh преди 14 години
то това е по-скоро севернокорейски метод. по тая логика, ти като си изплюеш дъвката на улицата, какво трябва да ти направят? Да ти избият събите с лукче? Прекалено много си вярвате и се палите за толкова нищожни неща. Като сме голяма нация, като сме толкова крайни, дайте да се справим с някакъв истински проблем, не със студентските купони
196
0
 
0
 
! Отговори
etgw преди 14 години
по силните ти думи за малките и по-големите села, съдя че си от софеа. И си голяма работа, защото през седмицата се разкарваш по "Витошка" с 2 лева в джоба, които си изкарал събота и неделя, когато си бил в родното село и си орал къра. Аман от ентелегентни софиянци
195
0
 
0
 
! Отговори
dancho преди 14 години
da *** *** mu da ***!!Koi znae ot koe zahlupeno selo sa oti6li v po-golqmo selo i sega kato gi nqma mama i tate davai da se spukame ot ebane!!BOKLUCI
194
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
И какво се случва, гледал ли си как си правят партитата там в Америка!!Със 100 души накуп, от които поне 3-4 които са се напили като кирки се е*ат а останалите гледат, а за фон е пуснат Хаус!!Там са деградирали като нация, доста по отдавна отколкото тук, пример - не бяха ли в Америка и на Запад, онези случаи с разстреляни хора!!!Но пък ако има нещо по което ги настигаме бързо, то това е точно изпростяването!!!
193
0
 
0
 
! Отговори
xph преди 14 години
Демокрация, ***, не означава анархия!!! Сега се обърни към америката и запада на където пикльовци като теб все гледат и претендират че разбират, и виж хубаво какво се случва с такива *** като тази на снимката, а и като теб предполагам!
192
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Тези студентки вероятно учат някаква педагогическа специалност и един ден ще учат вашите деца на морални ценности!
191
0
 
0
 
! Отговори
Мухахаааа преди 14 години
След като саморазправата не е разрешена ще бъде така,всички ще бъдат тормозени от един..... А новият закон за етажна собственост не важи,ялов е и не действа колкото и да му се позовавате......
190
0
 
0
 
! Отговори
212 преди 14 години
Тъпите ку*рви край нямат. Ама е носрмално - такъв е морала на "новите граждани". За тях някоя силиконова бамбина, строшила километри чу*рки е пример за подражание, а чалгата културата е дълбоко вкоренена в тях. За това, съседите да се съберат, да влязат на ура в апартамента и да им теглят по една тояга - и на тия двете, и на гостите им.
189
0
 
8
 
! Отговори
vlady преди 14 години
Също 100 удара за наемодателя за престъпна небрежност и безотговорност.
188
0
 
0
 
! Отговори
misho преди 14 години
Не знам къде учиш, но ще тикажа, че на запад толкова и учите - всичсо ви е тестове и пауърпойнтски презентацийки. На изток не е така - смачкват те от учене, ако имаш време за купон то е в края на седмицата. А там където се помещават студенти има ред. Ако има шум колегите сами се разбират и няма нужда от полиция, защото хората имат възпитание, за разлика от БГ!
187
0
 
8
 
! Отговори
vlady преди 14 години
За такива трябват азиатски методи - 100 удара със стерилна палка на голо на площада със задължително предаване по всички национални телевизии. Убеден съм, че ще им дойде ума в главите и ще се държат по-прилично.
186
0
 
0
 
! Отговори
misho преди 14 години
Това е бъдещето на България.... за голямо съжаление аз също си имам едни такива, само дето са момченца и при тях се набляга на хаус - музиката и наркотиците! Аз също все още правя купони у нас, въпрос на възпитание е да предупредиш съседите и да не го правиш всяка нощ. Само че, студентите които учат в друг град са като отвързани и нямат контрол, да не говорим, че явно нямат и елементарна култура!
185
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
друго в BG няма - само кючекчийки ....
184
0
 
0
 
! Отговори
eheee преди 14 години
tezi studentki mai pe4elqt populqrnost.....kolko puti trqbva da doide policiqta do apartamenta ,bez da im otvorqt,za da gi prinudqt da otvorqt.....bi trqbvalo naemodatelq da se opravi s tqh ili da go podvedat pod otgovornost za bezhaberie.......
183
1
 
0
 
! Отговори
СА9999ХТ преди 14 години
Я ги нaмерих тея, вече не моат да пишат и да се *** :)))
182
0
 
0
 
! Отговори
Jovo преди 14 години
до а голям клупак си да знаеш. Тези такива *** като тебе обичат ем им правиш удоволствие ем им даваш и пари, като не може да си намериш нормално гадже ходиш по ***, БАЛЪК СИ МОМЧЕ БАЛЪК.
181
1
 
0
 
! Отговори
kolev преди 14 години
етаж, апартамент ?
180
1
 
0
 
! Отговори
galq преди 14 години
As sam na 56.Kogato bqh studentka ,organisirahme kupon ,na koito samo tanzuvahme,no sasedite izvikaha togava miliziq.Kogato doidoha i ni proveriha dokumentite,umrqh ot sram i strah samo za tova ,4e sam narushila pokoq na sasedite.Ne sam spala dni nared,4e sam se izlojila.Kakvo stava s dneshnite mladi-nqmat nikakav moral.
179
0
 
0
 
! Отговори
butcher преди 14 години
меркантилни ***, какво друго да кажа, точно определение не може да се даде, но повечето са "намахани селянки" и майките им ги приканват: намери си мама, някои да те носи на ръце :D всичко е породено от състоянието на държавата, ако се върне ергенският данък, да видим колко *** ще има тогава :D :D :D