Домашни кучета нахапаха възрастна жена от Дряново

84-годишната жена е приета в габровската болница
11 юни 2010 15:42,
145
Домашни кучета нахапаха възрастна жена от Дряново
Снимка: БГНЕС

Две домашни кучета са нахапали жестоко 84-годишна жена от Дряново, съобщиха от МВР.

Възрастната жена е настанена в реанимацията на областната болница в Габрово в шоково състояние и с разкъсни рани по ръцете и краката.

Кучетата са нападнали жената в местността Манга – вилната зона край Дряново. Сигналът в полицията е подаден около 11,20 часа.

Според първоначалната информация възрастната жена е отивала към лозето си в Манга. Кучетата били домашни – отглеждало ги семейство от Дряново.

Те скочили върху жената и я съборили на земята. Хора, живеещи в близките вили, се втурнали да изгонят животните и уведомили полицията.

Започнала е полицейска проверка за изясняване на причините за инцидента, за установяване дали кучетата имат регистрация и платена ли е общинската им такса.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


145
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
65
1
 
4
 
! Отговори
Muncho преди 13 години
"Бугазлийке" сигурно си руса ? Аи бегаи научи кво е Cirilyc converter.
64
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Значи домашни кучета, а не улични кучета..... Ама се иска акъл, за да се направи разлика .....
63
5
 
1
 
! Отговори
бургазлийка преди 13 години
ДО МУНЧОМНОГО СИ ПРАВ ЗА СТРАХА И КУЧЕТАТА, НО НАИСТИНА СИ ***. НЕ Е ЗЛЕ ДА СЕ ВЪРНЕШ В НАЧАЛНИТЕ КЛАСОВЕ И ДА НАУЧИШ ПРАВОПИСА НА БЪЛГАРСКИЯ ЕЗИК.
62
4
 
14
 
! Отговори
до 41 преди 13 години
Една от любимите лъжи на *** от "Четири лапи" - че само домашните кучета хапят, а бездомните - не.
61
4
 
4
 
! Отговори
anonimn преди 13 години
Е, виждате всички,които мразите кучетата че не бездомните са тези ,които нападат и оглозват хората а домашните обучени да нападат и убиват хора - правете разлика - както и при хората - има интелигентни - е те са малко де - има и не интелигентни
60
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
До 49Глупав си като тефлонов тиган.
59
12
 
9
 
! Отговори
Muncho преди 13 години
Аре пырво малко да се осведомите:Кучетата са хишници. Те усештат кога йивотното или човека са слаби и нападат. "Пылна с злоба" - дрын дрын. Ако си по силен от тех ште избягат ... ако си по слаб ште те нападна ... ако се страхуваш сышто. Какво искате от 84 годишна ена ? Ако сым аз на теа пумияри директно им рея главите и як пердах на собствениците за назидание! Polzwam cyrilc cobverter
58
4
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Отрова!Щом на държавата не и пука за нахапаните и обезобразените,на нас пък хич за кучетата.Такава простотия хе само в милата родина!
57
1
 
12
 
! Отговори
???? преди 13 години
И какво ако са регистрирани и им е платена таксата - това да не би да ги прави по-малко опасни?!?!
56
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
тръгнали да проверяват дали регистрация и платена и общинската им такса,а защо са били отвързаани и пуснати навън? - затвор за такива УБИЙЦИ
55
4
 
5
 
! Отговори
До 49 преди 13 години
А може би, просто и ти си изпълнен със омраза, злоба и жлъч, а?Гледай тогава и ти се пази от тези кучета!
54
1
 
14
 
! Отговори
Изверг преди 13 години
Ти от кой край си,неадекватен тъпир? Аз съм от София и *** си ни хапят и тук. Виж как стоят нещата и в Пловдив,там хората са зли,подли.....Аман от тъпашки изказвания,що не вземеш да си прибереш 10-на улични ***,нали си много хуманен(а и тънък разбирач на човекопсихологията на различните региони в България)
53
1
 
12
 
! Отговори
До 49 преди 13 години
Мда, бабата на 84 години, явно е била изпълнена със злоба, омраза и жлъч и е щяла да ходи да убива хора!Или, може би, онова дете със захапаната глава, и то е било пълно със злоба, омрази и жлъч!
52
0
 
2
 
! Отговори
брао бе преди 13 години
аааа викаш щом бабата е оцелялала е ОК
51
1
 
11
 
! Отговори
тз тз преди 13 години
значи бабата е била пълна със злоба? значи 5-годипната Кристияна е била пълна със злоба? голям хуманист си
50
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Квооооо????? ти нямаш грам акъл в главата, човече!!!!!! Тази бабичка на 84 сигурно е имала намеренията и силите да им сдере кожите за кожухче, и горките кученца са усетили злобата и омразата....Ей, престанете да защитавате тези същества, които ни довършват и без това нещастния животец дето водим !!!
49
0
 
4
 
! Отговори
:) преди 13 години
не е същото аз не съм виждала стадо коне да се разхожда без стопанина си където си искаи едно е да стават изолирани инциденти, а друго е да стават през ден и да има смъртни случаикогато животни, които при това имат стопани! убиват дете това не е просто един инцидент не казвам да се слагат задължитъелно наморници, но да се оставят без надзор и след тва да се каже някой "случва се" не е приемливо
48
0
 
1
 
! Отговори
do 36 преди 13 години
Ami ne znam, nali uj horata bili misleshtioa element? Moje i da burkam. Horata shte pochne da gi e strah i ot drugi hora i teh che trebe da tepame?
47
2
 
7
 
! Отговори
Бай Миле преди 13 години
Затвор за *** прегазил краката на мравката Мимо.
46
13
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Не се учудвам, защото този габровски район е пълен с изверги...на 2 крака обаче!!!! Бил съм свидетел на много слуичаи и не проумява, откъде се взе тази злоба, завист и простотия у хората в този край! И то към животни!!!!!! Потресаващият случай преди няколко месеца от Дряново е само това, което се вижда! А има неща, които изобщо остават неизвестни!!!!!!!!!!!! Така че не кучетата са виновни, защото те усещаъ кой е пълен със злоба, омраза и злъч! А на много хора от селата там тя просто им прелива!