Дете е с опасност за живота след събаряне на блок в Ямбол

Граждани рушат панелка в ж.к. "Райна Княгиня"
15 сеп 2010 23:45,
311
Дете е с опасност за живота след събаряне на блок в Ямбол
Снимка:obshtinayambol.org

Момиче на около 10 години е прието в ямболската болница в много тежко състояние и с опасност за живота, съобщи директорът на болницата д-р Панайот Диманов.

Детето е в кома, с мозъчна, гръдна и коремна травма и с други наранявания по тялото.

Извършена му е операция на черния дроб и е в реанимационното отделение.

Момичето е пострадало при започналото нерегламентирано събаряне на блок 20 в ж.к. "Райна Княгиня", населен с роми. 

По-рано днес кметът Георги Славов издаде заповед за обявяване на бедствено положение на територията на блока.

Причината - констатираните многобройни опити за нерагламентирано разрушаване на части от сградата, въпреки противодействието на полицейските и общински органи. Бедственото положение е за срок от 30 дни.

С друга заповед на кмета апартаментите трябваше да бъдат освободени до 16 септември и след това сградата да се разруши.

Някои започнали да се изнасят, а други - да разбиват панелите, казаха очевидци.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


311
Още по темата: бедствено положение
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
245
1
 
4
 
! Отговори
плащам си осигуровки преди 13 години
Не го лекувайте никой не му е плащал осигуровки.Да ги плати *** който е потрошил панела.Колкото повече им лижем зад....те толкова повече ни се качват на главата.Вземете им гражданството и ги натирете на майната им.
244
0
 
5
 
! Отговори
маги преди 13 години
А къде са дремали родителите на това момиче. Не са ли видяли, че стои под развалините и е застрашено?
243
0
 
10
 
! Отговори
Некро преди 13 години
Няма да сработи този план братле!! Плъховете се изтребват, а не ги изхвърляш в гората. Защото те пак се връщат там кадето има храна наготово!!
242
0
 
18
 
! Отговори
Gruppensturmfuhrer преди 13 години
ЕС трябва спешно да започне преговори с Индия или Русия, за предоставяне на земя за *** в замяна на финансова помощ. 11 милиона *** има в Европа, а това е колкото един голям град в Индия, Русия пък е ненаселена в по-голямата си част и също е опция. Съгласен съм да плащам допълнително данък, за да се финансира такова нещо, само и само да се махнат от тук....инвестицията си заслужава :-)
241
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Всички българи и всички политици сме се превърнали в "РОМ сървиз"
240
0
 
8
 
! Отговори
Ниил Гагарин преди 13 години
Да ги изстрелят към Юпитер-голям е има място за всички ***!
239
0
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Добре де , гледах ги по телевизията как рушат блока .Полицаите стоят и нищо не правят .Няма ли закон които забранява да се руши държавано и общинско имущество и не трябва ли виновните да бъдат арестувани ??? Значи ли това че ние можем да отидем с чукове и да разрушим някоя общественна сграда и да ни се размине - даже знам коя точно сграда ....но ще премълча За българите законите и данъците , за *** прошка и помощи - това не е ли геноцид спрямо нацията ?
238
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Трагедия,само една ***,а не всичиките,ужас! :(
237
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
е,току ща ги показаха по новините-трошат тераси с чукове,хвърлят отгоре врати....*** недоразвити...по-*** от маймуните
236
4
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
TRAGEDIA
235
0
 
21
 
! Отговори
Не на циганският рас преди 13 години
25 СЕПТЕМВРИ 13:00 НА ПИЛОНИТЕ НА НДК!АКТИВЕН ПРОТЕСТ ПРОТИВ *** ТЕРОР!!!
234
0
 
4
 
! Отговори
Мъдовски преди 13 години
249, подобно нещо се задава. Бате ББ е решил да не издава лични карти и паспорти на всички онези които имат задължения към НАП. Аз *** без задължения към НАП не познавам! А ти? Зночи лек има
233
0
 
7
 
! Отговори
ламбо преди 13 години
Доскоро тези които ..."са пътували през последните 12 месеца на собствени разноски в чужбина " нямаха право на соц. помощиДа, ама не ... притиснатото от липса на пари Правителство на Борисов, Сидеров, Иван Костов, Дянков отмени това положение. Сега вече джебчийките, проститутките, измамниците, контрабандистите, наркомулетата и други подобни мошеници, дето са постоянно из Европата, дето не могат да си преброят парите и не могат да си претеглят златото ...И ТЕ ЩЕ ПОЛУЧАВАТ СОЦИАЛНИ ПОМОЩИ на ГЪРБА НА РАБОТЕЩИТЕ РОБИ в БГ, ЗА СРЕДНА ЗАПЛАТА от 200 ЕВРОБраво Бойко, браво Сидер, браво Костов, браво Дянков - ЮНАЦИ
232
0
 
2
 
! Отговори
mestessa преди 13 години
249, идеята ти е чудесна, но неосъществима. Не можеш да им пипнеш правата, затова толкова ги обгрижват. Няма да забравя едно лято на безработица как дойде инкасаторката с техник да ми "отреже" тока /за неплатени 20 лв/, а те не си изключваха уредите по цяла година.
231
0
 
6
 
! Отговори
do 240 преди 13 години
Няма как да стане... турците си имаха държава дето да си изхвърлиш, *** ор Франция също - обратно в БГ. А *** или ги избиваш или ги принуждаваш да се разселят сами на някъде... това с Франция е първата крачка, втората е да им се отнеме БГ гражданството и да не могат да се върнат.
230
0
 
10
 
! Отговори
Gruppensturmfuhrer преди 13 години
Скоро Европа ще узрее за трайно решение на *** въпрос. Ясно е, че каквото и директиви, декади и мерки за интеграция да се вземат те са и ще останат неефективни. Не може да интегрираш *** в което и да е общество, така както не може да интегрираш *** в собственото си семейство- те си остават просто едни вредители и ***. Съвременно и хуманно решение би било да изселят всички в Сибир да речем. Циклон-Б също върши работа :-)
229
0
 
5
 
! Отговори
mestessa преди 13 години
Те са бъдещето на България.Видях какви хубави къщи им предоставиха под наем,а едно младо съседско семейство с малки деца вложи толкова средства и нерви и изтърпя толкова лишения,за да ремонтира една стара къща.Канадците им дават по една каравана и да се оправят.Така или иначе скитничеството им е в кръвта.
228
1
 
9
 
! Отговори
Елронд преди 13 години
До 236 та днес.бг са турско-*** медия винаги прикриват *** като им пишат само инициали и не споменават етноса като по другите медии. Освен това трият коментарите на българи ,а оставят само на турските провокатори. Има един период около обяд , където може да се пише спокойно докато им мине обедната молитва в джамията.
227
0
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
20 години политиците се правят , че няма *** проблем . Сега пак ще го изкарат , панелен проблем , гражданки проблем , кметски проблем , общински проблем , интеграционен проблем ...но не и *** проблем Предлагам бързо решение - да се забранява гласуване на всеки гражданин които не си плаща данъците ....ще видите колко бързо ще се реши ромския проблем ,като политиците разберат че не могат да разчитат на гласове
226
0
 
10
 
! Отговори
SS Liebstandarte преди 13 години
Кастрация, ваксиниране, обезпаразитяване, заточване в Белене. При отказ майките с дечицата на "баня", татковците с бой на работа, при отказ на "баня"! Това е единствения път към светлото бъдеще на децата ни в противен случай утре ще сринат вашия блок и вашето дете ще е в кома!!!!!!