Двама препиха фатално с медицински спирт

Телата на мъжете са открити в къща в Сливен
Обновена: 25 окт 2010 11:59 | 25 окт 2010 11:58,
59
Двама препиха фатално с медицински спирт
Снимка: Булфото

Двама мъже са открити мъртви в къща на улица "Аргира Жечкова" в Сливен, съобщиха от МВР.

63-годишният Т. С. и О. С., на 57 години, намерили смъртта си след препиване с медицински спирт.

Металната врата на къщата, в която двамата са открити, е била заключена отвътре с ключ, казаха криминалисти. Наложило се полицаите да я разбият.

Влизайки в къщата, униформените били шокирани от огромното количество изпит алкохол.

Най-много били празните шишенца с етилов спирт, който се продава в аптеките за под левче бройката.

По случая със смъртта на двамата мъже е образувано досъдебно производство.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


59
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
55
3
 
0
 
! Отговори
ми преди 13 години
Така ли Господ ги опазва или толкоз са неуки-защо?Длъжен си за всеки живот да се бориш, а не даго откупваш и подкупваш-чародеецо невидим и грамотно, чудно умен,,,Ти невидимо компютърно присъствие-агент и контрагент-думи,които не съм изучавала,Изглежда само умен е примата, останалото е според въздушните течения -видение,Професоре,но ти изискваш да съм наясно с нещо ,което не съм изучил и не знам,Повей-повей ветре,но така,че винаги да мога да съм на крака,а той дали ще е наясно със това?
54
4
 
2
 
! Отговори
стефан преди 13 години
съгласен съм с теб , но алкохола врени много повече от марихуаната. При хронична злоупотреба с алкохол страда целият организъм, увреждат се всички органи и системи . Докато с тревата не е така . А най-лошото е ,че хората не го осъзнават , понеже както някой по-долу спомена , алкохола е толкова вплетен в бита и ежедневието ,че бива изваден от графа наркотици ( при това тежки) и нанася поражения в огромни пропорции
53
2
 
1
 
! Отговори
фифтифифти преди 13 години
Всичко е химия и си прав и ти и аз. Но тревата сама по себе си съдържа всякакви вещества и без обработка също е и вредна. Дори и тези които ппроповядват вегетарианството не познават и лошата страна на растенията. Всичко е хубаво или лошо в определиени граници. Нали ракията е преварени растения? така че те взаимно се преплитат нещата. Не бива да се прекалява, но иначе всяко растение дори месо е полезно с нещо си. Но прекалиш ли, става опасно.
52
3
 
1
 
! Отговори
ценител преди 13 години
И ти имаш право, но аз съм го изследвал върху себе си. човек не пие защото му се пие повече или че му дразни нервите и иска, а защото му сес трува че иска да изживее познато усещане за това. Свързано е с предишни изживявания и му се иска да се повтарят до безкрай. И се налива, докато неусетно прекрачи прага на издръжливост и рухне. Като нас нимката. Тия дъ бойс са искали да изживеят веселбата си, но са прескочили границата. Всяко нещо си има граница на скъсване. От там нататък е разрухата.
51
4
 
2
 
! Отговори
стефан преди 13 години
Грешка , към алкохола се развива същата абстенентност както към хероина . Най-голямата хитрост на дявола е да убеди света , че не съществува ....Ако ти кажа , че и аз съм пушил доста но не съм се пристрастил , ще се съгласиш ли с мен . Като от марихуаната няма , повтарям НЯМА абстенентна зависимост , каквато ИМА към алкохола. Ако не ми вярваш , нета е безкраен извор на инфо , образовай се :) !
50
3
 
1
 
! Отговори
аз преди 13 години
алкохола не го обиждам , просто го пращам там където му е мястото, а именно в графата на ТЕЖКИТЕ наркотици ( какъвто е ) Човек , божествено не е , защото определено е наранил повече хора отколкото е помогнал . Имам си точно представа колко е полезен , но ти имаш ли си представа тревата колко е полезна. Повярвай ми БЕГЛА представа нямаш. Това е растението със най-широко приложение известно на света . /пластмаса ( всичко от нея) , платове , лекарства , храни , козметика / както казах бедна ти е
49
2
 
4
 
! Отговори
ценител преди 13 години
не се пристрастяваш към алкохола, а към начина на консумиране. Тоест, човека свързва пиенето с определин места и прояви и затова търси бутилката. Аз съм пил доста, но не съм се пристрастил, но много уважавам това прекрасно пиене - ракията и виното. Но не трябва да се прекалява и да се пият силно спиртосани питиета - натравя се тялото! Ракията трябва да е лека, пивка и чиста, за да носи радост, а до към 100-150 грамма си е здравословно (на денонощие). От там нагоре, риска си ет вой.
48
3
 
7
 
! Отговори
онбашията преди 13 години
пристрастяваш се и то даже по-силно, но не всеки се прострастява. истинската причина е че алкохол се ползва отдавна и е силно преплетен с бита. ако беше нов наркотик, щеше да е забранен.
47
3
 
1
 
! Отговори
pissed off преди 13 години
Какво не се???Сигурен бях,че няма да ми дадеш смислена причина.....но такава тъпотия не съм вярвал,че ще напишеш!
46
9
 
1
 
! Отговори
Селянин преди 13 години
Поради простата причина,че към алкохола не се пристрастяваш.
45
2
 
5
 
! Отговори
Stany преди 13 години
Познавах един тип, който си разреждаше едно шишенце медицински спирт в малка бутилка минерална вода и капваше няколко капки лимонов сок за вкус. Гълташе я за 30 минути и след това... мъка . Деца, не правете това у дома си!
44
10
 
4
 
! Отговори
pissed off преди 13 години
Ами щом алкохола е легален,защо хероина и кокаина да не са?????Кажи ми само една причина,само една,но да е смислен!
43
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
до 13 Слон дата е ,,,,,,,,бе
42
10
 
21
 
! Отговори
Гацко преди 13 години
България е пияндурска държава и голям процент от населението, живее за алкохола и това им е единствената цел в живота. Скотове пропаднали !
41
4
 
4
 
! Отговори
Селянин преди 13 години
Ти още малко ще искаш и кокаин и хероин да се продава легално.
40
2
 
5
 
! Отговори
Меги преди 13 години
До "знайко"Не си съвсем наясно с етиловия алкохол. Най-високият процент е 99,99 (т.н. абсолютен етанол) и е течност, но не се продава в аптеките. Медицинският спирт е разреден до 95-96 и се ползва само ВЪНШНО!!! Сигурна съм за видовете етанол, защото работя във фирма, която продава етилов алкохол във всичките му разновидности, без споменатото от теб състояние "газ"
39
3
 
2
 
! Отговори
др. Ред преди 13 години
Ха ся де! То медицински се отнасяше по-скоро до консумативи, *** като е прието да се изписва по този начин - ко да съ прай! Иначе има и не медицински лекарства! Например - блага дума, баене, леене на куршум, напикаване на рана, зелева чорбица след махмурлуг, което си е велико не медицинско лекарство и всякакви там бабини деветини! Не медицински лек е и качественото уиски и качествената гроздова ракия в рамките на разумното в борбата против ИБС и т.н. и т.н.
38
2
 
8
 
! Отговори
фифтифифти преди 13 години
човече, защо обиждаш алкохола? В древни времена българите са пили отвари, които сега наричат "ракия, вино". Но не са се напивали, защото са пиели бавно, с мярка и са играли хоро, докато пият или пък са блъскали цял ден хамалогия, а не са стояли в бара с мацки на коленете? Всичко е относително. Ракията е божественно питие, което е толкова полезно, че си нямаш представа? Стига да е хубава, чиста и да се пие с мярка. Това е лекарство бе? но не са дъвчели трева, а са хапвали яко мезе.
37
2
 
3
 
! Отговори
Хелзо преди 13 години
Е ти съмняваш ли се - кой ще е толкова мизерен, че да не може да си купи свестен алкохол и да му се налага да краде(нищо че не се споменава) спирт.
36
3
 
5
 
! Отговори
az преди 13 години
govorete mi posle za marihuanata kolko "golqm" narkotik e . Alkoholizirano pleme , mizerno!