Търновският кмет вече е с обвинителен акт

Предстои насрочване на първото съдебно заседание
Обновена: 9 ное 2010 19:24 | 9 ное 2010 19:20,
18
Търновският кмет вече е с обвинителен акт
Снимка: БГНЕС

В Окръжния съд във Велико Търново е внесен обвинителен акт срещу кмета на града Румен Рашев, разследван за длъжностно престъпление по чл. 282, ал. 2 от Наказателния кодекс. Това съобщиха от местната Съдебна палата.

Според обвинението, повдигнато от Окръжната прокуратура в Русе, през 2005 г. Рашев превишил правата си при учредяване право на строеж върху общински терен, с което ощетил общината и облагодетелствал строителна фирма с повече от 455 000 лева.

Материалите по делото са предоставени на съдия-докладчик, избран на случаен принцип. 

Предстои насрочване на първото съдебно заседание.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


18
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
18
1
 
4
 
! Отговори
ВТ преди 13 години
Време беше... Особено с тази имитация на пътен възел "Качица" съвсем ни довърши. Сега стана ад и за пешеходци, и за шофьори...
17
1
 
5
 
! Отговори
ВР преди 13 години
Едва ли ще видим осъдителна присъда с председателката на апелативния съд въвъ ВТ са си дружки.
16
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Ей тоя превърна Търново от едно хубаво място за живеене в клоака .Заради алчността му да получава комисионни в стотици хиляди презастрои града .Вместо да изнесе новото строителство в нови квартали този раздава терени в града на всеки който си плати подобавщо.Резултата е че в скоро време града ще е по пренаселен от Китай да паркираш по центъра ще си е луд късмет или като се върнеш от работа да намериш място за колата си
15
1
 
1
 
! Отговори
M.P AUSTRALIA преди 13 години
PA6O- MYTRATA NAI OPASNIA.
14
1
 
16
 
! Отговори
Бойко Б. преди 13 години
Този мазен крадец се спазари с ГЕРБ /плати си/,плаща на съд,прокоратура,полиция,медии.Той и неговия съратник Богдан Ковачев са за затвора.Ако това се случи ще повярвам,че има държава на тази територия!!!
13
1
 
0
 
! Отговори
se преди 13 години
ave ko zanimavami horata snahsia selski kmet
12
1
 
24
 
! Отговори
ETPO-92 преди 13 години
Вижте само на какво прилича едно съоръжение, което всеки един град би бил горд да има, една ледена пързалка. Малко оставаше, и малко можеше да бъде инвестирано за да бъде покрита и да има бъдеще пързалката! Този ***.... цялата управа на ВТ, закопа спорта и се облагодетелства от строежи и кръчми! Ако има някой, който да ме обори... да го направи!
11
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Рашо гушата
10
1
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Стискам палци този *** да влезе на топло!!!
9
1
 
11
 
! Отговори
lud преди 13 години
ima firmi apartamenti i xoteli na dr. imena vsi4ki go znajt no si mal4at
8
4
 
17
 
! Отговори
В преди 13 години
Това е кмета на партия Герб и избран със личната подкрепа на Бойко Борисов !Умишлено направиха Цецо да загуби на 1 Тур за да изберат Рашо Марката ! Това е най-богатия човек в Северна България ,само как добре работи със всички съветници и партии ... Ало Христо Христов -пицата -къде е Моралът на вашата партия ? Защо не помолихте кмета /като Горнооряховския / да напусне поста си ... А кат стана въпрос за Председателя на партия Герб -откъде извади пари за Еленското ханче , защо си следствен за Радуг
7
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Пий си лекарствата редовно
6
1
 
24
 
! Отговори
тт преди 13 години
дано има справедлив процес,аз специално нямам преки наблюдения над неговата "работа",но този човек не ми вдъхва доверие....спомням си една година ,може би беше 2006г. ,на едно събиране в подкрепа на медиците ни в Либия,този хубавец си позволи в речта си да прави политически изказвания като нахрани комунистическия режим за нещо,незнам в какъв "контекст" беше това в случая,но оттогава ми е много мазен,няма нищо по-мръсно от това да ползваш такава благородна кауза за политически цели.
5
4
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
"Търновският кмет вече е с обвинителен акт".Ямболският кмет е вече осъден, идва редът на Сливенският кмет.
4
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Математически не съществува такова нещо като "случаен принцип". Съдиите се избират с компютърна програма, където само *** може да каже, че избора е случаен :)
3
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Bravo,tova e dobra novina,osadete go po barzata procedura,nema naqjdane toq urod,doluuuuuu,doluuuu,.....
2
6
 
10
 
! Отговори
БКП(БСП)-КГБ Е МАФИЯ преди 13 години
АУУУУУУ , АМИ КВО ША ПРАЯТ СИГА ,,НЮМИЗМАТИТЕ,, , ИМАНЯРИТЕ И ................................ ,, КОЛЕКЦЙОНЕРИТЕ,,? .................МАЙ ЩЕ ИМ УГАСНАТ ПУРИТЕ ;) ........................ А И БОЛЯРСТВОТО ЩЕ БЪДЕ В ,,ТРАУР,, ;)
1
1
 
25
 
! Отговори
ivan преди 13 години
А как ли ще бъде осъден? Нека да залагаме - нямааааааааа.