Пробация за селски кмет за фалшиви нотариални актове

Георги Георгиев бе арестуван през май при операция "Мутрите"
Обновена: 9 мар 2011 16:56 | 9 мар 2011 16:55,
7
Пробация за селски кмет за фалшиви нотариални актове
Снимка: Булфото

Кметът на ямболското село Окоп бе признат за виновен за съставяне на документи с невярно съдържание.

Районният съд в Ямбол постанови за Георги Георгиев пробация и лишаване от правото да заема длъжността кмет за една година.

Името на кмета на Окоп бе замесено през май 2010 година в рамките на операция “Мутрите”.

Тогава беше задържана групата на “Даките” заради прилагане на силови методи, изнудване, рекет, купуване на гласове.

Въпреки че тогава Георгиев бе задържан, а след разпит – освободен, се прокрадна информацията, че като длъжностно лице е съставял фалшиви документи за прехвърляне на партиди от едни пенсионни фондове в други.

От всички арестувани при операция “Мутрите” до момента само лидерът й Йордан Алексиев – Даката, има присъда. Вторият попаднал под ударите на Темида е кмета на Окоп.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


7
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
7
0
 
1
 
! Отговори
демоКРАД преди 13 години
За такава "дреболия" в щатите отиваш директно в кафеза и губиш всички права да си държавен служител и на изборна длъжност до живот!И на всичкото отгоре-фантастична глоба!
6
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Да проверят и други, например Зам Апелативния прокурор на Бургас - Красимирова е купила имот в Несебър след като е излъгала в декларация, че няма други имоти. Изгониха Деница Юрумова да да замажат очите, а за други си замълчаха Сега Красимирова оглави проверката за тези имоти в Бургас
5
0
 
4
 
! Отговори
XXX преди 13 години
КАК НЕ ГИ Е СРАМ БЕ? ИМАТ МАЛКО ВЛАСТ И ПОЧВАТ ДА КРАДЪТ ОТ ХОРАТА КОИТО ЕДВАМ СВЪРЗВАТ ДВАТА КРАЯ.....СКОРО АКО ПРОДЪЛЖАВАТ ТАКА ЩЕ НИ ЗАКРИЯТ И ДЪРЖАВАТА,ГОЛЯМО ЛАПАНЕ ПАДА И НАКРАЯ КАКВО? ПРОБАЦИЯ? ХААА СМЯХ ! НЕ МИ ДОПАДАТ АМЕРИКАНЦИТЕ И ТЕХНИЯТ МАНТАЛИТЕТ,НО ПОНЕ ЗАКОНИТЕ ИМ ВАЖАТ ЗА ВСИЧКИ! НЯМА ХОЛИВУДСКИ ЗВЕЗДИ,НЯМА ПОЛИТИЦИ НЯМА БИЗНЕСМЕНИ,ТАМ ЗАКОНА Е РАВЕН ЗА ВСИЧКИ! НО ИЗГЛЕЖДА ВЕЧЕ БЪЛГАРИЯ Е СТРАНАТА НА НЕОГРАНИЧЕНИТЕ ВЪЗМОЖНОСТИ! ТУКА ОСЪДЕНИ ПОЛИТИЦИ И БОСОВЕ-НЯМА!
4
1
 
5
 
! Отговори
анонимен преди 13 години
бе тия хора нямат страх от нищо бе...крадът,лъжат и какво ли не още...и то от хора облечени във власт...и то на най ниско ниво във властта....представете си какво става по върховете...или ако долу си играят на дребно за хиляди...то горе става дума за милиони...е как ще се оправим бе братче...как да гласуваш доверие на някого облечен във власт и с човешка кожа...не заслужават и един глас даже...отвратихме се вече от тях и не вярваме на никого
3
0
 
12
 
! Отговори
анонимен преди 13 години
СЪД за българският съд!!!!
2
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
След като е осъден на пробация, следващия път ще състави много повече и за много по-голяма сума, документи с невярно съдържание, дори може да убие двама, трима, нали си знае, че Закон и правосъдие в България няма.
1
1
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Браво! Браво! Бравооооооо! Само така! Всички измамници на свобода! Бравооооо!П.С. Как спите нощем, господа магистрати?!