Мъж заплашва да се взриви до данъчното в Пловдив

На място има патрули на полицията и коли на пожарната
Обновена: 25 мар 2011 12:34 | 25 мар 2011 12:33,
240
Мъж заплашва да се взриви до данъчното в Пловдив
Снимка: Булфото

Мъж от Пловдив се е барикадирал с газови бутилки в близост до сградата на Националната агенция по приходите в Пловдив на улица „Скопие”. Той заплашва да се самовзриви.

На този етап не е ясно какви са му исканията.

По информация на Dnes.bg човекът има семейни проблеми. Районът около данъчното е отцепен.

На място има патрули на полицията и коли на пожарната.

Очаквайте подробности!

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


240
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
225
0
 
2
 
! Отговори
германец преди 13 години
Бонке, пълни глупости приказваш. Тук хората, които са безработни вземат 700 евро и пак им стига за всичко. Квартира двустайна с включени ток, вода и интернет 350-400 евро, храна 100 евро. Познай колко ти остават за харчлък ако вземаш 1100 евро чиста заплата. Това е все едно 1000 лева в България душко.
224
0
 
2
 
! Отговори
1 преди 13 години
231 и 232 не се правете на ударени от червената книжка на "бившия" член на БКП Бойко Борисов! Кой е виновен повече от такива *** като Бойко Борисов, които сега са най-големите капиталисти, крадейки нагло, безогледно и просташки от българите?!!! Не са ли тези те, които докараха българина до това отвратително положение на мизерия, докато те тънат в охолство натрупали милиони?!!! Не са ли те тези, заради които много българи са психически на ръба?!!! Какво трябва да направят с тях българите?!!!
223
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Бойко е виновен! Още от рождението им! Не им е помогнал да се отърват от комунизма още тогава, макар и самият той може би да не е бил роден все още. Но това не го освобождава от неговата вина!Не им е помагал да си учат уроците, не им е писал домашните, не е играл на топка с тях, не им е помогнал да си намерят подходящите половинки, да си намерят хубава и доходна работа, да си планират времето, да се усмихват. След 10 ноември не ги отърва от комунизма, май и сега няма да успее. Много е виновен!
222
4
 
3
 
! Отговори
ЛАу преди 13 години
Стига сте говорили глупости! Бойко ги бил докарал да тва положение! Всеки сам си е виновен за положението в което е, да, може и да има малка външна намеса, но не е главна. Кой как си е уредил живота, такъв ще е, аре стига обвинявахте всички покрай вас, а само в себе си да не търсите причината!
221
1
 
2
 
! Отговори
атентатор преди 13 години
Аз заплашвам че ако от МВР не ми анулират фиша който най-безцеремонно ми съставиха за смърта която неволно причиних на един колорадски бръмбар докато карах велосипед най-демонстративно ще взривя старата си запалка като се кача на бордюра.А да видим как ще ме разубедят антимафиотите и психолозите
220
0
 
2
 
! Отговори
1 преди 13 години
228 Защо лъжеш, че в тези случаи става въпрос за любовни истории?! Ти сам вярваш ли си?! И при двата случая най вероятно става въпрос за натрупвания от много събития и случки. А Бойко Борисов се олива да лъже и манипулира хората, като маша на тези, които забогатяват на гърба на българина. Така се натрупва много гняв...сега е така, но после може да се насочи към такива като Бойко Борисов. Като му шибнат няколко шамара на живо, като му шибнат няколко яйца в лицето...тогава може и да се усети...
219
0
 
0
 
! Отговори
anonimen преди 13 години
i kakvo ob6to ima boiko borisov sas 4uvstvata na horata,ne6to ne mi e qsno na men,toi da ne da zapovqda na nqkoi na sarceto v kogo da s evliubva i v kogo ne,haide zamislete se i togava napaaite molq,tuka i dvata slu4aq - i v sliven i v pld satva vapros za liubovni istorii be horaaaa iamte akali v glavite si vie,q mislete trezvo,zna4i kogato nqkoq re6i da izneveri ,spored vas boiko borisov trqbva da e tam i da q spre - taka izliza
218
2
 
9
 
! Отговори
1 преди 13 години
Време е Бойко Борисов да яде шамарите!!! Ама реални!Стига все хората са страдали!Дуе се като балон, медиите го представят като батман, а се държи като мишка, когато става въпрос за интересите на българите?!!!
217
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
priatel zna kak se jivee v germaniq s 1100 evro vseedno tuk dajiveesh s 1100 leve daje e podobre zanmgo ot lichen opit
216
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
С пицата на дянков, всеки ден ще е така, ами поне утре да няма лоши работи та да гледаме мача на спокойствие .
215
0
 
4
 
! Отговори
Някой преди 13 години
Министъра на външните работи Николай Младенов е син на шеф от I-во управление на ДС, и е последният комсомолски секретар на Английската гимназия. Цецка Цачева е била секретар на БКП Плевен. Бойко Борисов е ченге, мутра, и като член на БКП напуска милицията, защото не е искал да напуска БКП при деполитизацията на МВР.Та слугите на тези видни комунисти от ГЕРБ дори и тук обвиняват бивши членове на БКП, а в същото време слугуват на Бойко Борисов?!!!Това не е ли ненормално?
214
0
 
7
 
! Отговори
Д-р Лекува Герболеза преди 13 години
Бойко Картофа да тича да спасява положението, защото вътрешният ни министър е в чужбина. Е те това ако не е майтап. Човека си имал семейни проблеми. ТО всеки който живее в тая държава с тоя премиер има проблеми. Ако продължи така няма да може Бойко да навакса, я някои иска да се самоубие в банка в кърджали, я друг в данъчното в Русе и всочки искат Бойко да ги види.ТОва са последствията от глупостта му в Сливен.
213
0
 
6
 
! Отговори
Димитров преди 13 години
Якоооооооооо,сериала продължава! Обичам те моя "скъпа" и "мила" Родино!
212
0
 
4
 
! Отговори
БОЙКА преди 13 години
Всички се ошашавяме по семейни причини. По вина на майки и бащи, жени и любовници. На нас, майка и баща ни е Бойко Борисов!
211
0
 
1
 
! Отговори
Boiko ide, spoko!!! преди 13 години
Kude si Bat Boiko,ta ne go hvanesh toz neshtastnik i da gi spresh kat drigia ot bankata. Ama ne e chestno, na edin pomagash, a drug ostaviash. Ta nie iskame oshte dve denonoshtia da si gledame kak toz se krie zad butilkite a ti i horata ti go ubejdavaeto kato stari psiholozi. Nie nash Bat Boiko, sme prosti horicaTI si nash bashtica i iskame da doidesh u mahallata,, da nabiesh Miro pianicata, psuva decata, da takovash lelia Mara, nenasitna e, da se skarash na Kircho shtoito si furlia bokluka ot b
210
1
 
2
 
! Отговори
nnn преди 13 години
Като има семейни проблеми,да си ги решава, защо ни занимава с глупости......тьрси сьжаление,медиина изява КАКВО???????
209
3
 
2
 
! Отговори
бонка преди 13 години
Стига сте се жалвали като вдовици за Х.. !Все пари няма, все умирате от глад, а кафенетата пълни,дискотеките пълни, ресторантите също.Като е скъпо кажете ми поне един да си е спрял колата -няма такъв, но плача е страшен.Всеки говори как е в чужбина е как е?Знаят ли тези които най-много бръщолевят, как се живее например в Германия с 1100евро? Това е все едно унас да цивееш с350лв., но хората работят и не се оплакват непрекъснато като нас.Тук всеки иска да е директор или търговец .
208
1
 
24
 
! Отговори
безименка преди 13 години
Човекът имал семейни проблеми... А в България в повечето случаи семейните проблеми са следствие от немотията (съотношението между ниските заплати, пенсии и безработицата и високите цени, високите сметки и т.н.). А те на 90% зависят от правителството, т.е. от държавата. Семейни проблеми + затруднено финансово положение + малко по-лабилна психика ето на какво се равнява.
207
1
 
0
 
! Отговори
korleone преди 13 години
Крайно време е за късата телеграма,,-***,баща ти..."
206
1
 
23
 
! Отговори
до 212 преди 13 години
Лошото е, че тия които превърнаха България в *** сега са олигарси, мултимилионери, а някои по хитри другари станаха и милиардери. Сега плащат на жалки продажници да публикуват измислени рейтинги и разни скандали за да очернят човека, който ги удари през крадливите ръце. Тия червени, сини, жълти крадци ако живееха в арабските страни, отдавна щяха да са без ръце, а ако бяха пък в Китай, вече да са с дупка в тила-ония не прощават кражби от държавата в такива огромни размери, куршума и край.