Дават 300 хил. лв. за околовръстното на Пловдив

Надявам се градът да стане средище на бизнеса, каза Борисов
Обновена: 2 апр 2011 22:21 | 2 апр 2011 22:14,
344
Дават 300 хил. лв. за околовръстното на Пловдив
Премиерът уважи пролетния бал на ГЕРБ Снимка: БТА

300 хиляди лева са осигурени от държавния бюджет  за реализацията на проект за реконструкция на част от околовръстния път на Пловдив. Това каза премиерът Бойко Борисов, който участва в пролетния бал на ГЕРБ в града под тепетата.

Отсечката е между Асеновградско и Пазарджишко шосе и е  14 километра.

„Парите ги осигурих с Дянков. Надявам се, когато магистрала „Тракия” стигне до Бургас, Пловдив да стане средище на бизнеса. За две години бизнесът да се развие в града”, посочи Борисов.

Областният управител на Пловдив Иван Тотев уточни, че до 2013 година Агенция "Пътища" трябва да изготви проект за следващия етап от реконструкцията на пътя, за да кандидатства за финансирането му по оперативна програма "Регионално развитие".

Пролетният бал е благотворителен и е в подкрепа на инициативата на трите ротари клуба в града. На бала присъстват и министрите Сергей Игнатов, Свилен Нейков, Аню Ангелов, Александър Цветков.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


344
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
13
3
 
17
 
! Отговори
Георги Жеков преди 13 години
Болшевишката *** в средата на снимката не спира да ме разсмива с великите си постижения.
12
1
 
35
 
! Отговори
Булава преди 13 години
Бойко борисов-учител и и главен вожда на прогресивното човечество. Баща на народите, върховен намесник и главен жрец на боговете.
11
2
 
10
 
! Отговори
номер 7 преди 13 години
говоря за неща които знам от 1ва ръка.не се намесвай с кмета! аз говоря за Герберските партийни назначения,който са си типични за тоталитарна партия--слагат се без конкурс хора на постове за който се провеждат фиктивни конкурси! Не стига това,ами същите тези хора са и адски некомпетентни и нагли!----------Дай пример де, така на изус е много лесно.
10
3
 
19
 
! Отговори
фаетон преди 13 години
номер 7 --- говоря за неща които знам от 1ва ръка.не се намесвай с кмета! аз говоря за Герберските партийни назначения,който са си типични за тоталитарна партия--слагат се без конкурс хора на постове за който се провеждат фиктивни конкурси! Не стига това,ами същите тези хора са и адски некомпетентни и нагли!
9
2
 
8
 
! Отговори
ludiq преди 13 години
kaza gospod. abe v germaniq i franciq tiq raboti i v mediite ne se pi6at.a tuka vidite li bate boiko se smili i kaza davam 300 hil abe koi si ti we pe....l
8
4
 
8
 
! Отговори
Буран преди 13 години
Я на ББ му пораснала коса!
7
19
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
2добавен от: Faeton, говориш глупости. Пловдив в момента се управлява от комунисти и герберите нямат глас. КметЯ така го сложи на всики, че няма повече на къде, народа го избра, защото ГЕРБ го подкрепяха и той веднага даде властта на комунистите и сега Пловдив след 20 години преход е с КОМУНИСТИЧЕСКО ПРАВИТЕЛСТВО което не е избрано от народа. Недей говори, като не знаеш, че тука е болна тема, как Славо предаде традиционно синия Пловдив в ръцете на комунистите.
6
6
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Някой знае ли Парванов какво работи?
5
4
 
28
 
! Отговори
Пацан преди 13 години
Е с 300 хилки ще запълнят само 300 квадрата дупки. При тия цени милиони на километър, какво ще се направи с 300 бимбирика!? Знам, че пак ше кажете ееее *** и за тва че се дава пак кусури, *** ми е интересно какво ще се направи с тея джобни за околовръстно?
4
8
 
40
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
А какво стана с парите за *** ?
3
11
 
21
 
! Отговори
а преди 13 години
еееее 300 хил давали, аз за една година изкарвам 100 хил, много дават няма що!
2
11
 
48
 
! Отговори
Faeton преди 13 години
боко,а шуро-баджанашките назначения в пловдив как ще коментираш бе тикво? къде е новият ти морал? знаеш ли как е пропищял пловдив от този зад теб,от Павлинка Кацарова,от Иван Вичков,от Коцето Язов?? тези 300 000 лв същите тези мошеници са ни ги взели десетократно!Долу Бойко Борисов! Долу ГЕРБ! Долу комунизма!
1
7
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Браейййй а дано, че Пловдив последно веме ни оставиха на течението и нищо не се случва. Дано не е поредната предизборна партенка.