Фаталният шофьор от Симеоновград се изпари

Данаил е изписан от болницата, прокуратурата не знае къде е
Обновена: 10 май 2011 16:19 | 10 май 2011 16:19,
154
Фаталният шофьор от Симеоновград се изпари
Снимка: БТА

Прокуратурата не знае къде се намира 23-годишният Данаил Георгиев, който причини катастрофата, при която загинаха шестима младежи на Великден в Симеоновград, съобщи прокурор Павел Жеков от хасковската окръжна прокуратура.

Магистратът подчерта, че до момента няма повдигнати никакви обвинения срещу младежа.

Данаил Георгиев вече е изписан от болницата във Пловдив, където се възстановяваше. На този етап обаче в хасковската окръжна прокуратура не са получени медицинските документи на шофьора от пловдивската болница.

Няма и резултати от аутопсиите на починалите младежи, не е готова и техническата експертиза на автомобила.

Според пловдивските лекари Данаил не си спомня нищо от катастрофата, а психолог го уведомил какво е извършил.

По този повод прокурор Жеков отбеляза, че нова експертиза трябва да установи дали младежът наистина не си спомня нищо за инцидента.

Още по темата
24 апр 2011 18:18
502

Срещу Данаил се очаква да бъде повдигнато обвинение за причинена смърт но непредпазливост. За неумишлени престъпления не може да има ограничителна мярка, т.е. няма да му бъде искана мярка за неотклонение, разясни прокурорът.

Обвинение срещу Данаил Георгиев ще бъде повдигнато едва след приключване на експертизите по делото, т.е. когато се установи дали има виновно поведение от страна на шофьора.

Експертизите ще покажат и точно как е станала катастрофата.

Преди да застане пред съда, на Данаил ще бъде назначена още една експертиза, която да покаже дали здравословното и психическото му състояние позволяват той да бъде съден. Два месеца след инцидента е срокът за приключване на експертизите, уточни Павел Жеков.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


154
Още по темата: Симеоновград
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
51
1
 
6
 
! Отговори
Ряпата преди 13 години
Айде Боце,гони престъпника сега
50
0
 
20
 
! Отговори
Diana преди 13 години
Ако се опитат да потулят случая такъв автогол ще си вкарат, че не е истина!! Родителите със сигурност ще прибегнат към саморазправа, защото когато държавата не се грижи за справедливостта, хората трябва сами да се погрижат и ще настанат едни кланета... А с тази политика саморазправата ще се наложи като основния метод за разрешаване на проблемил... Пълни ***!!
49
1
 
7
 
! Отговори
Селянин преди 13 години
Айде сега,комунистите са виновни.Виновен скъпи *** е прокурора,защото е позволил да се измъкне.Изглежда на някой болни мозици и наркоманясали мисли все комунистите са виновни.То бива малоумие,ама вие минахте всякаква граница.
48
0
 
23
 
! Отговори
Жо преди 13 години
ПОДЗАГЛАВИЕ "Данаил е изписан от болницата, прокуратурата не знае къде е" КОМЕНТАР: Това е България! Преди време, държавата не знаеше къде се намира Главния прокурор Никола Филчев, който се оказа човек с психически отклонения / т.е. КУ-КУ/. Българио, Българио!
47
0
 
24
 
! Отговори
Реалист преди 13 години
Предлагам да наредят на този завой, цялата рода на това НЕВИННО момче, заедно с тъпите магистрати които се чудят дали има вина или не и след това да се мине приз тях с една лада с 100 км и поне да има някакво равноправие.ДА,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, шиб,,,,,,,,,,,,,,,,, му Държава
46
1
 
13
 
! Отговори
ivan преди 13 години
Почерни толкова семеиства тоя *** и бил изчезнал кои го допуска това правосадната система но тя е от комунистите там такива са на свобода а вкарват *** дето откраднал едно агне но важното е че затворите са пални но с кокошкари а такива като тая *** изчезват .100 години затвор на такива
45
1
 
22
 
! Отговори
crus преди 13 години
е няма такава кретения ....кое точно не е умишлено ....къде спахте бе прокуратура,полиция...как така ще се изпари ...нали до ония ден береше душа този убавец?това е просто думи нямам .......
44
0
 
27
 
! Отговори
!!! преди 13 години
" За неумишлени престъпления не може да има ограничителна мярка" - Това, че може и да не помни след комата не означава, че преди катастрофата не е осъзнавал, че се качва пиян. А ако никога не си "спомни"? Да му дадем един медал? Не е истина, не мога да повярвам на това БЪЛГАРСКО КРИВОСЪДИЕ!!! Ако беше затрил някой от семейството на уважаемите магистрати, набързо щяха да му върнат паметта...Жалко за децата, мир на праха им!
43
0
 
16
 
! Отговори
поля преди 13 години
*** лунапарка
42
0
 
7
 
! Отговори
От 39 преди 13 години
Редакцията много бързо изтри остатъка от коментара. Еххх, демокрация ли бе да го опишеш! Свобода на словото ли бе...
41
0
 
11
 
! Отговори
некой преди 13 години
при цялото ми уважение към колегитепред стаята на този е имало пост не може постовите да не са забелязали че напуска стаята и да не се поинтересуват къде отива и да не се докладваза съжаление няма да има вероятно ефективна присъда
40
0
 
21
 
! Отговори
Az преди 13 години
Предлагам да сформираме отряд и да ги стреляме всички като тоя пореден убиец, който ще се отърве безнаказано!!!!!!!!
39
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Абе едно се чудя- що медиите публикуват непотвърдена информация.
38
2
 
13
 
! Отговори
... преди 13 години
Искам да изкажа искрените си съболезнования на родителите и роднините на блъснатите деца и да пожелая на родителите на тоя алкохолизиран *** да почувстват болката от това да загубиш някой близък в най-скоро време, за да се замислят за тази случка!!!
37
0
 
38
 
! Отговори
696969 преди 13 години
КАТО СЕ ИМА ВПРЕДВИД НАШЕТО ПРАВОСЪДИЕ,ВЕРОЯТНО НИКОА НЯМА ДА СИ СПОМНИ НИЩО ЗА ИНЦИДЕНТА И ЩЕ СТАНЕ НЕГОДЕН ДА ОТГОВАРЯ ПРЕД ЗАКОНА ЗА ДЕЙСТВИЯТА СИ , А ЖИВОТА НА РОДИТЕЛИТЕ НА ЗАГИНАЛИТЕ ДЕЦА ЩЕ МИНАВА НА ГРОБИЩАТА.
36
0
 
34
 
! Отговори
... преди 13 години
Тоя път направо се оляха вече - КАК НЯМА ДА ЗНАЯТ КЪДЕ Е!!! Че той може вече да е в Китай и да се е смесил с 1.3 милиардата население!!! Просто наглостта на богаташите и бездействието на п(б)равораздавателните органи преля чашата!!!
35
0
 
15
 
! Отговори
посеп преди 13 години
Българи,Юнаци
34
0
 
53
 
! Отговори
555 преди 13 години
Що за идиотщина е това "когато се установи дали има виновно поведение"!?Пиян ли е - да.Карал ли е с по-вече от разрешените 50 км/ч. за населено място - да.Безусловно ВИНОВЕН!@!!!!Какво има да се обсъжда и решава???!!! Вече трябваше да гние в затвора, ако имахме нормална съдебна система!!! СРАМ! СРАМ! СРАМ за т.н. български съд!!!!!!
33
18
 
4
 
! Отговори
СЪДИЯТА преди 13 години
НЕВИННО Е МОМЧЕТО!
32
0
 
68
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Момчето се качва с 1,5+ промила алкохол, кара със 100+км/ч в тъмното по сред гъсто населен жилищен раьон ама прокуратурата тепърва ще установява дали има "виновно поведение от страна на водача"България все повече започва да ме кефи - ЧЕСТНО!