Потърси България... с джебчиите и проститутките

В Слънчев бряг затягат сигурността, а търговците казват защо
Обновена: 22 май 2011 20:06 | 22 май 2011 08:00, Екип на Dnes.bg
148



Ръководството на Слънчев бряг въвежда строг пропускателен режим, за да спре достъпа до комплекса на нелегални таксита, проститутки и „криминални елементи“. Търговците в комплекса разказват за най-грозната страна на престоя на туристите по Българското Черноморие.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


148
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
12
8
 
80
 
! Отговори
наш преди 12 години
всичките *** от Сливен,Котел и цяла Югоизточна България се нанасят за лятото около Слънчев бряг и Несебър и си показват *** на воля-от улични търговки,предлагащи огърлици от камъчета и миди,до калайджии и всякакви катуни по полянките-как ще ги спрете,не става само с КПП-та др.милиционери...само с кучета и нагайки става...
11
11
 
55
 
! Отговори
Гошо Тъпото преди 12 години
До номер 4:Ние от Кривунделово не...почиваме,само се мотаме,защото и работа...нямаме.Иначе,аз лично предпочитам тихите курорти на Родопите и северното черноморие,от Балчик на горе.
10
14
 
86
 
! Отговори
електорат преди 12 години
КОЙТО ВЕДНЪЖ ОТИДЕ В С. БРЯГ НЕ ПОВТАРЯ ВТОРИ ПЪТ!!! ТАМ Е РАЯТ НА ПРЕСТЪПНОСТТА ,ПОД ШАПКАТА НА ПОЛИЦИЯТА , НА КОЯТО СЕ ДАВА % ОТ ПЕЧАЛБАТА!!!! САМО ГЕТАТА ЩЕ НИ СПАСЯТ ОТ ***!!!!
9
16
 
75
 
! Отговори
ИСТИНАТА преди 12 години
всички *** и джебчии които съм видял са от ***(турски)произход
8
8
 
66
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Пропускателния режим ще спира "гастрольорите и гастрольорките" редовния контингент които са на подчинение на местните мутри ще бъдат вкарани като служители, а труженичките ще бъдат туристки.... Целта е да няма конкуренция на крадци и джебичии и свиркаджиики...
7
11
 
58
 
! Отговори
ами преди 12 години
Да въведат строг пропусквателен режим и за туристите,че като знаем що за туристи идват у нас и за какво.....
6
8
 
98
 
! Отговори
е да преди 12 години
е нали туристите идват в слънчев бряг именно заради това-да се напият като *** и да плащат на ***,ето затова е толкова привлекателен този курорт за тях и затова отиват там.....за мен слънчев бряг е ужасно място за почивка,от бургас съм,работила съм 3 години на рецепция в голям хотел и имам богати наблюдения върху почиващите,естествено че има и мнооого порядъчни хора,но повечето идват за да разпускат яко,това е!
5
13
 
57
 
! Отговори
Скалата преди 12 години
Според мен няма нищо лошо в така наречения ''алкохолен туризъм''.Нали си оставят парите в БГ какъв е проблема ?По добра охрана по курортите и това е...........
4
14
 
64
 
! Отговори
до гошо тъпото преди 12 години
извинявай за личния въпрос-вие от кривунделово къде ходите на почивка?
3
12
 
59
 
! Отговори
... преди 12 години
90% ot turistite idvat zaradi alkohola i prostitutkite. inache neznam koi uvajavasht sebe si chovek bi stupil v slunchev brqg sled kato e hodil tam predi tova
2
10
 
111
 
! Отговори
Мария преди 12 години
Да се забрани достъпа на *** в българските курорти, защото е ясно защо са там. Много са точни заключителните думи на момчето.
1
28
 
85
 
! Отговори
Гошо Тъпото преди 12 години
Цялата софийска...***,се изсипва лятото на...морето.Ако могат...органитеда ги спрат,признателното местно население,ще напише ...песни за тях.