Кошмар на Лечков е новият Окръжен прокурор на Сливен

Пламен Стефанов бе наблюдаващ прокурор по няколко дела срещу кмета на града
14 юли 2011 20:10,
10
Кошмар на Лечков е новият Окръжен прокурор на Сливен
Снимка: Архив Булфото

Пламен Стефанов е новият Окръжен прокурор на Сливен, реши Висшият съдебен съвет на свое заседание.

Четирима бяха претендентите за поста. Освен Стефанов за Окръжен прокурор на конкурса се явиха прокурорите от окръжна прокуратура Веселин Гангалов и Димитър Димитров, както и Христо Кашински, следовател от окръжна следствена служба Сливен.

След изслушване и тайно гласуване Стефанов получи 15 от гласовете на ВСС.

Пламен Стефанов бе изпълняващ длъжността окръжен прокурор на Сливен от март миналата година, след смъртта на титуляра Пейчо Хитов.

Новият окръжен прокурор е наблюдаващ досъдебното производство за безстопанственост срещу кмета на Сливен Йордан Лечков. Освен това той бе обвинител срещу сливенския кмет по делото за търговия с влияние, разглеждано в Окръжен съд Стара Загора.

Пламен Стефанов е и прокурорът, който поиска, а  Ямболския окръжен съд не допусна, да бъде назначена съдебно - психиатрична експертиза на кмета Лечков, при гледането на делото за нарушаване на служебните задължения и облагодетелстване на четири фирми.

Искането бе направено за да се установи дали по време на съдебния процес Лечков, е повлиян от наркотични вещества.

Мотивът на прокурор Стефанов бе, че „подсъдимият Йордан Лечков се държи инфантилно и неподобаващо“.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


10
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
10
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Мотивът на прокурор Стефанов бе, че подсъдимият Йордан Лечков се държи инфантилно и неподобаващо................това ми хареса много !
9
0
 
1
 
! Отговори
QE преди 12 години
Ти имаш ли втори клас бе пич ?
8
0
 
4
 
! Отговори
no name преди 12 години
"new mafia part 1 of 2" - потърсете този клип в ютубе, случайно попаднах на него но да си призная съм потрсен как е възможно .......явно, че найстина мафията си има държава
7
1
 
3
 
! Отговори
анонимна преди 12 години
ЗАЩО НЕ ПИШИТЕ ЗА 30 ДЕЦА КОЙТО СА БИЛИ НАТРОВЕНИ ОТ ХРОНАТА НА ХОТЕЛА НА ЛЕЧКОВ ПАЛАС И СА БИЛИ НА СИСТЕМИ В БОЛНИЦАТА ПАК СЕ ПРИКРИВА от Жорналистите
6
0
 
5
 
! Отговори
питанка преди 12 години
Лече,как успя да прикоткаш ББ?
5
1
 
7
 
! Отговори
от Мадрид преди 12 години
Пак чакахте, някой да ви подсети, друг да ви свърше работата. Престъпника в затвора.Боко, май вместо кмет от ЕС ти заповядоха да резнеш главата на тоя *** ааааааа? Боко, Боко....може и да тръгне Сливен нагоре а...
4
0
 
18
 
! Отговори
Бургас преди 12 години
Тоя плешивия Лечков и той се накраде яката
3
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
надай се Калино да съ върни тейко ти...
2
1
 
19
 
! Отговори
sev преди 12 години
Странно решение,може би ВСС е решил да се отсрами след поредицата удобни за властта назначения.Дано прокурорът Стефанов продължи да гони Лечков докато го постави на мястото му- Сливенския централен затвор за огромното крадене.Аз лично не вярвам това да стане.
1
2
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Покрай БиБи целата пасмина оядени и разпасани ритнитоплпвци начело със Стоичков пак се разпищолиха и напълниха пространството. Сега се очаква и Джамов да се развърти, а след като разбутаха схемата на Алексей, можеме да очакваме ренесанс на спортното застраховане...