Млади ГЕРБ-ери ще стават кметове

С ГЕРБ България върнала доверието на европартньорите
Обновена: 16 юли 2011 21:15 | 16 юли 2011 21:04,
423
Млади ГЕРБ-ери ще стават кметове
Залагаме на млади и енергични хора, каза Цветанов. Снимка: БТА

„Голяма част от младежите са номинирани от структурите на ГЕРБ за кандидати за кметове и общински съветници”, съобщи в Пловдив зам.-председателят на партия ГЕРБ и вицепремиер Цветан Цветанов.

Изказването той направи на Четвъртата политическа академия на МГЕРБ, която се провежда под тепетата.
Вътрешният министър посъветва бъдещите участници в предизборната кампания за местните избори да напомнят на хората и на политическите си опоненти какво са вършили предходните управления.

„Ако противниците в кампанията не си спомнят, то хората знаят кой създаде Косьо Самоковеца и защо в първите години от членството в Европейския съюз  страната ни усвои едва няколко милиона евро от фондовете.”, заяви Цветан Цветанов пред младежите от ГЕРБ.

Той припомни, че след поемането на властта от ГЕРБ България е върнала доверието на европартньорите и фондовете са били размразени. Така страната ни за 2 години е успяла да усвои 2 милиарда и 50 милиона евро. Според министъра на вътрешните работи това се е случило, след като от Брюксел се уверили в резултатите от борбата с организираната престъпност и корупцията.

Пред младежите от политическата академия на ГЕРБ Цветанов каза, че за разлика от другите партии, на предстоящите местни избори партията ще заложи на млади и енергични хора.

„Всички в ГЕРБ сме равнопоставени и младите хора с качества намират място в листите на партията за предстоящите избори за кметове и общински съветници.”, съобщи заместник-председателят на ГЕРБ.

Според него с помощта на младите ГЕРБ ще успее да спре и обърне 20-годишния процес на деморализация на ценностите, който са толерирали всички партии, управлявали страната по време на прехода.
Цветанов даде и съвет на бъдещите млади кметове и общинари от ГЕРБ:

„Като бъдещи управници, трябва да имате много търпение, за да изслушвате всички хора, които ще дойдат при вас, за да вземете най-правилното решение, защото от вашата работа ще зависи развитието на страната”, заяви Цветан Цветанов пред участниците в политическата академия.

По време на обучението, номинираните младежи за кандидат-кметове и общински съветници от ГЕРБ се научиха как се прави кампания за местните избори, как се съставя бюджет на една община и по какъв начин става координацията между  общинската и централната власт.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


423
Още по темата: Цветан Цветанов
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
406
0
 
0
 
! Отговори
рррр преди 12 години
Калинки , Румянки , о май не беше от МГЕРБ
405
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
MLADI LIZACHI I MLADI POSLUSHNICI KOITO CHEKAT MRUFCHICA,HA-HA--HA.NESHTO NOVO DA STE VIDELI? GUZOLIZCITE VINAGI POLUCHAVAT TROHITE. A BULGARIJA UMIRA, UNISHTOJAVAT JA PRIMITIVI BEZ OBRAZOOVANIE, NAGLI POPULISTI,.ZASHTO BORISOV NE IZVIKA OT STRANSTVO ZAVURSHILI TAM NASHI STUDENTI.OGROMNA CHAST SA ZAVURSHILI, ZNAE SE, CHE IMAT ZNANIQ, VLADEQT EZICI I NQMA DA SE PULQT V EVR.PARALAMENNT KATO IM GOVORQT I 6TE NI PREDSTAVQT 100 PUTI PO-DOBRE OT TEZI MAIMUNI SEGA. NAKUDE OTIVA BULGARIA SE PITA?
404
2
 
9
 
! Отговори
бкп преди 12 години
млади,енергични,нагли,глупави и прости------------и много послушни
403
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Е ОПУЛЕНО АМА НАЛАПАЛО СЕ! ВНИМАВАЙТЕ СЕГА НА ИЗБОРИТЕ ИНАЧЕ ЩЕ ВИ СЕ ПУЛИ ОЩЕ МНОГО!
402
1
 
7
 
! Отговори
nikio преди 12 години
AKO SA KATO OB6TINSKIQ SUVETNIK SABANOV OT SILISTRA TEJKO I KORKO NA TIQ OB6TINI.
401
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Айде на калинките.
400
3
 
17
 
! Отговори
Тоя преди 12 години
*** от снимката ... погледа му като на хамстер! ... пък крадееееее!
399
1
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
младите *** ще ги ***,а старите к.ур.ви ще прибират парсата
398
2
 
27
 
! Отговори
ха преди 12 години
Чудех се едно време на моите родители как толкова време са търпели униженията комунистически, а аз самия на предишните избори се вързах като последния *** на ГЕРБ, Сори, ГЕРБ вие надминахте всички БКП-та по всички земни кълбета, и КПСС и Фидел и не ми се правте че сте опозиция на БСП - мародерствата са ви еднакви. Скрийте се от лицето на земята
397
2
 
21
 
! Отговори
цецо У-БО преди 12 години
тате партиен кадър в Дс система аз демократ -НАЙС А?:))
396
3
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Това същество на снимката изглежда много тъпо опулено.
395
3
 
15
 
! Отговори
Спонги преди 12 години
406, Ще ги изберат, защото не е важно как гласуваш, важно е кой брои гласовете. Калинки, Румянки, Цецковци, Бойковци. Това ни чака. Диктатурата е вече тук.
394
13
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
От 21 години на терена на българския политически живот има един огромен гниещ труп! Това е трупът на БКП! Името му е БСП!Вонята от гниенето на този труп отрови живота на няколко поколения българи, както преди това животинското отношение на живата БКП съсипа живота на 2 пъти повече поколения българи!Няма потежки последици за дадена страна от каквато и да било назционална катастрофа от последиците от провала на комунистическия експеримент!!!
393
3
 
19
 
! Отговори
Хъм преди 12 години
Ще станат, ако някой е толкова глупав, че да избира калинки.
392
2
 
16
 
! Отговори
човек преди 12 години
едно е да искаш , второ е да можеш , трето и четвърто да го направиш .
391
5
 
2
 
! Отговори
AHMET преди 12 години
DO 398..I ZA TOVA NI BYAHA SPRENI PARITE OT EVROPA
390
2
 
9
 
! Отговори
помощник преди 12 години
Капиталовите разходи на Министерството на културата за периода на управление на Тройната коалиция са 75 519 326лв. Средствата за здравеопазване възлизат на12,3 млрд. лв.БЯХА НЕУТРАЛИЗИРАНИ 744 ПРЕСТЪПНИ ГРУПИ.
389
2
 
19
 
! Отговори
ПОМОЩНИК преди 12 години
Правителството на Станишев увеличи продължителността на платеното майчинствона 58,5 седмици/410 дни/. Майкатаполучава 90% от заплатата си. Върху този доход не се дължат данъци и осигурителни вноски
388
4
 
29
 
! Отговори
снимка преди 12 години
този от снимката е МНООГО ГРОЗЕН И ПРОТИВЕН!
387
3
 
22
 
! Отговори
помощник преди 12 години
Средногодишен темп на растеж при Станишев е над 6%. България се нарежда на едно първите места в ЕС по бързо развитие на икономиката в ЕС. В останалите страни от ЕС този темп на растеж в този период е 2.2%. Преки чуждестранни инвестиции са около 24 млрд. евро. България и Полша са страни, в които чуждите инвеститори са имали най-голямо доверие в периода 2005-2009г..