Цветанов готви кръгла маса, иска наказания за шофьори

Усвояваме максимално средства от еврофондовете, радва се той
Обновена: 6 окт 2011 20:33 | 6 окт 2011 19:56,
90
Цветанов готви кръгла маса, иска наказания за шофьори
Снимка: БТА

Вътрешният министър Цветан Цветанов ще инициира кръгла маса, на която да бъде обсъдено искането на почернените семейства от Симеоновград, причиняването на смърт на пътя в пияно състояние да се приравни към умишлено престъпление, а наказанията за шофьорите да бъдат по-строги.

Dnes.bg припомня, че родителите на шестимата загинали младежи в жестоката катастрофа в Симеоновград, станала навръх Великден, инициираха в края на август подписка за промяна в Наказателния кодекс.

По този повод Цветан Цветанов ги увери, че събраните до момента подписи са достатъчни, а исканията им са внесени в Правната комисия в Народното събрания за обсъждане.

След Симеоновград председателят на предизборния щаб на ГЕРБ се срещна със симпатизанти в Харманли и Любимец.

В късния следобед Цветан Цветанов разговаря с представители на бизнеса в Хасково. Той и кандидатът за кмет на областния град Иван Панайотов се обединиха около идеята, че развитието на бизнеса е основен фактор за развитието на региона.

"Това, което правителството прави, е да усвоява максимално средства от еврофондовете", отбеляза Цветанов.

На нападките от страна на опонентите, че магистралите и асфалта не се ядат, той отговори, че европрограмите отпускат средства основно за инфраструктура и управляващите ще продължат да се възползват от тази възможност.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


90
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
39
0
 
18
 
! Отговори
Това бе е новина преди 12 години
Новина е - Цецо готви кръгла маса как всеки да се сдобие с по 6 апартманта (почти легално).Не е уточнено дали да бъде "Всеки Гербер" или 'Всеки Българин" ама след като щаба премисли и това ще стане.
38
1
 
24
 
! Отговори
Избирател : преди 12 години
На тези избори ще гласувам с отвращение. Никой от кандидатите не ми харесва, но ще гласувам срещу ГЕРБ.По-противно управление България не е имала никога през цялата си история от Освобождението до днес !ГЕРБ са отврат !!!
37
0
 
8
 
! Отговори
Агент 0007 преди 12 години
Защо само за тези семейства. Не че не засллужават. Но има и толкова други семейства, които са почернени. И защо наказанията да са само за шофьорите. Нима контролните органи не са тези, които нарушават много повече законите? Когато шофьор наруши закона е голям проблем, мнооого голям. А когато полицаите и ДАИяджииете взимат ежедневно, ежечасно, ежеминутно баснословни рушвети не е нарушение? Преценете сами!
36
1
 
27
 
! Отговори
777 преди 12 години
Той не е ли в отпуск? как "в качеството си на министър на мвр" ще предлага нещо? Ох, извинете! забравих, че става въпрос за България /Абурдистан/!!! Определено ЩЕ ГЛАСУВАМ! Не ме кефят много от кандидатите, но знам, че ще е срещу герб - крадливи, прости, некомпетентни, ченгета, болшевици.... и още и още... Светльо започва да става все повече "не лош избор"!
35
18
 
4
 
! Отговори
до 24 преди 12 години
Не ме боли вьобще.Аз сьм безпартиен и ми дреме.Просто на това управление за сега няма алтернатива
34
2
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
"Вътрешният министър Цветан Цветанов ще инициира кръгла маса"Те тоа не беше ли в отпуска, дето за нищо на света нямаше да я прекъсне, даже за Катуница?!?
33
3
 
20
 
! Отговори
Социопат преди 12 години
Тоя пъпеш не се ли е виждал как изглежда, че се пъчи да го снимат.....
32
1
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Приятели,ПАРИ ЗА ЗАПЛАТИ И ПЕНСИИ ИМА, без да се застрашава макрофинансовата стабилност!!! Много е просто...1. Заплатите в България са 2 пъти по-ниски спряма производителността на труда ни2. Събраният Данък печалба за миналата година е 2.2 милиарда..., значи декларираната печалбата е 22 милиарда... (истинската е по-голяма)Целият бюджет на държавата е 24 милиарда...!!! Следователно..., печалбите от ТРУД у нас, са фантастично високи дори за представите на Американците. За да излезем от кризата ТРЯБВА:1. За инвестирана печалба - данък от 5%...(за миналата година са реинвестирани - 2 милиарда...)!2. За останалата печалба данък 37.5% (колкото са удръжките и за работна заплата) - тогава в бюджета ще влязят още 10 милиарда, които сега се изнасят зад граница... и НЕ СЕ ИНВЕСТИРАТ от честните частници!!!Защо да се увеличи данъка върху печалбата ли...Защото нереинвестираната печалба е ЛИЧЕН ДОХОД и трябва да се облага както и доходите на всички българи, а съгласно Чл.60 от Конституцията ни таваните за осигуряване и облагане са ПРОТИВОКОНСТИТУЦИОННИ!!!Печалбата ТРЯБВА да се облага като личен доход и защото тя е направена за сметка на СЪЩОТО ТОВА общество, от позицията на ИКОНОМИЧЕСКИ ПО-СИЛНИЯ!!!
31
0
 
24
 
! Отговори
rumen221 преди 12 години
Цветанов, а как ще спреш *** ТЕРОР?Този път в София наблюдаваме *** БАНДИТИЗЪМ от *** ЕТНИЧЕСКА ОМРАЗА, трима българи са пребити, защото българско семейство дръзнало да защити съседката си от грабеж, а в Катуница ТОЗИ ПЪТ ПАЛЕЖ на българска къща Наскоро пак в Катуница наблюдавахме *** слово на омразата, прераснало в умишлено убийство от *** етническа омраза!!! А според Бойко проблем били *** горящи къщи, а не етническите УБИЙСТВА или пребитите българи и горящите им къщи?!?!?СПОМНЕТЕ СИ ТОЗИ ПОВТАРЯЩ СЕ СЦЕНАРИЙ...:1. След многократни обиди ***(Слово на омразата от страна на внуците на *** цар) и заплахи с убийство на ОТВЪРНАЛИЯ НА *** ОБИДИ АНГЕЛ. Информирали полицията и тя отговорила - "До-о-обре"...- Няколко часа по-късно Ангел е убит (Убийство от етническа омраза, предизвикано и ОРГАНИЗИРАНО от семейството на царя на местните бандити), а още ДВАМА ГРАЖДАНИ И ТРИМА ПОЛИЦАИ ОСАКАТЕНИ...!!!2. Полицията научава, че ИЗБИВАНИТЕ ЩЕ СЕ ЗАЩИТАВАТ и...: - Над 200 жандармеристи, които са тежко въоръжени, охраняват селото и семейството на Цар Киро... В Катуница се командироват специални части от цялата страна."Изводи:- Очевидно е, че ПРАВОТО НА ЖИВОТ на българин или ИМУЩЕСТВОТО МУ е нищо, пред правото на *** банди да живеят където си поискат и да ПРЕБИВАТ или УБИВАТ КОГОТО СИ ПОИСКАТ - Ето това е НАЛОЖЕНОТО ни СВРЪХЛИБЕРАЛНО РАВЕНСТВО и извратеното разбиране на ПОЛИТИЦИТЕ НИ за КОНСТИТУЦИОННОТО единство на ПРАВА И ЗАДЪЛЖЕНИЯ.- *** има право да изнасилва и убива, а българина задължението да търпи насилията и убийствата на децата си!!!Вижте въпиющия ЦИНИЗЪМ изречен от Министъра на МВР Цветанов: - Случаят в Катуница е станал предвид факта, че се е насъбирало напрежение в продължение на дълго време, което е ескалирало след убийството. Ще бъдат взети всички необходими превантивни мерки, за да не се допускат повече инциденти и безредици.Признания на министъра и неговите Изводи: 1. В България цари *** терор и ТОВА Е ДОБРО2. След това поредно убийство на българин, българите протестират и ТОВА Е ЗЛО3. *** терор ще продължава и занапред, под закрилата на МВР и ТОВА ЩЕ Е ДОБРО4. Важното е българите да са потиснати и отчуждени от държавата и себе си, да МЪЛЧАТ КОГАТО ГИ УБИВАТ и ТОВА ЩЕ ВИСШЕ ДОБРО ЗА ВЛАСТТА!!!Цинизъм, нагъл цинизъм, ВЪПИЮЩ ЦИНИЗЪМ НА КВАДРАТ И НИТО ДУМА ЗА *** ТЕРОР, КОЙТО НЕ СПИРА!!!
30
4
 
28
 
! Отговори
Галап преди 12 години
Герб си отиват на 23 това са последни проучвания от днес 17ч
29
0
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Колко дена е отпуска Цецо да не би да е взел неплатена
28
0
 
11
 
! Отговори
123 преди 12 години
Политика,асоциация с престъпност не само в БГ,но и в целия свят.Щом даден политик излиза и казва подобно нещо то на 100% е лъжа.Дано скоро време всички осъзнаят,че тази система не може да продължава да работи по същия начин!
27
0
 
19
 
! Отговори
изумен преди 12 години
Цецо,стига говори глупости..не виждаш ли че основния проблем идва от ***.От 20 години ги отглеждате като електорат,който да използвате на избори,без да се замисляте,че страната се ***...спрете им помощите и детските добавки...накъде отиваме Цецооооооооооооооооо..........!!!!!!!!!!!
26
1
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
да махнем Цецо на 23 заедно бедни и ограбен българино от 20 годишншя преход
25
1
 
21
 
! Отговори
================== преди 12 години
герп са пътници
24
1
 
15
 
! Отговори
до:до тьпи БСП-АРИ преди 12 години
Не са- абсолютно прав си! Ама той измисли как да гушка всичките пари от тях!Цветелинка, Стенли - много ви боли като чуете тези имена, а? А има и други, ще чуете и за тях.
23
0
 
3
 
! Отговори
do 20 преди 12 години
razhodi ma
22
1
 
17
 
! Отговори
Озадачен? преди 12 години
Този отпускар ли е или не? Когато му изнася е отпускар - когато не - не е. Нещо като наполовина бременен? А по предизборните сбирки дали съветва пенсионерите как да се сдобият с по 6 апартамента и да си седят щастливи по селата?
21
0
 
5
 
! Отговори
Гласувай! преди 12 години
Родени във България и носим своят кръстот всички политици да видим среден пръст,отвръщаме им ние с надежда и любови чакаме наведени - винаги готов.Не е ново 20, знаеме това,че БГ политиката е пълна със ....а,а всичките предатели, еничари, ***,щом стане страшно - бегом бейби...ние пак сме тук!!!Народни дупетати, партийни членове,не може алчността ви да се наядеи нека ви настигне протестният ни вот -с бюлетина 20 - целият народ."Ново 20" - YouTubeСветослав Витков - 20 в листата.
20
12
 
4
 
! Отговори
до тьпи БСП-АРИ преди 12 години
Тези данаци,винетки,граждански,глоби,отБОРИСОВ ли са измислени.Айде у лево