Семейство осинови захвърленото преди месец пеленаче в Хасково

Новите родители ще дадат ново име на бебето
Обновена: 16 ное 2011 14:35 | 16 ное 2011 14:30,
36
Семейство осинови захвърленото преди месец пеленаче в Хасково
Малкият Найден Снимка: архив, БТА

Пеленачето Найден, което бе захвърлено в жилищен блок в Хасково преди месец и бе открито от възрастно семейство, вече е осиновено.

От днес то ще е с новите си родители, които не са от Хасковска област. Те имат намерение да сменят името на Найден, но по закон новото трябва да остане в тайна.

Добрата новина за пеленачето идва дни преди Деня на християнското семейство – 21 ноември. Причината нещата да се случат толкова бързо е дългият списък от около 3500 семейства, които чакат да осиновят дете.

Новите родители на Найден са предпочетени заради факта, че не са имали претенции за етноса на детето, тъй като не е ясно какъв е произходът на пеленачето.

Още по темата

Бебето бе открито на 17 октомври от семейство пенсионери на стълбищна площадка на жилищен блок. След преглед лекарите констатираха, че то е със сериозно измръзване и обезводняване.

Малкият Найден бе лекуван в хасковската болница, след което бе настанен в Дома за медико-социални грижи в града.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


36
Още по темата: ХасковобебеНайден
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
35
0
 
6
 
! Отговори
1.2.3.4. преди 12 години
винаги се случва така. някои жени забременяват от раз, износват плода без никакви проблеми, раждат без никакви усложнения и захвърлят децата си! И догодина се повтаря същият процес. А други семейства не могат едно да си родят. такава е Майката Природа за да има равновесие. Да е живо и здраво пеленачето и неговите осиновители за да си го отгледат.
34
0
 
1
 
! Отговори
до 22 преди 12 години
Мноо'о се изложи! :))
33
0
 
1
 
! Отговори
Детектифф преди 12 години
Да са честити.
32
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Пожелавам българските семейства да хилядеят и а станат многодетни.
31
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
zahvarlenite deca nqmat etni4eska, religiozna i pro4ee prinadleznost. te prosto sa rodeni sledstvie na 4ovewka grewka.
30
1
 
10
 
! Отговори
Az преди 12 години
Ehooooooo,tova bebche e mnogo belichko za cigane. .....
29
0
 
29
 
! Отговори
az преди 12 години
Браво на семейството.Да е живо и здраво ..... и цялото семейство щастливо.
28
0
 
27
 
! Отговори
ОХУ БОХУ преди 12 години
БРАВО НА ТИЯ ХОРА. ДА СА ЖИВИ И ЗДРАВИ.
27
1
 
2
 
! Отговори
до Адолф преди 12 години
е, Адолфчо, това ли за теб беше най-важното в историята за осиновеното *** - грешката в цифрите?! за да ме разбереш, ще използвам твоя стил на изразяване: не зная дали си *** или умен, но си едно дребнаво, озлобено, невротизирано, повътрхностно и мърморещо човече и най-искрено съчувствам на хората, които са принудени да живеят с теб. Амин.
26
4
 
8
 
! Отговори
50:50 преди 12 години
50:50Shte spi deteto na toplo, shte bade nahraneno i oblecheno, no kato porasne shte mu se naloji da plashta danacite i toka na svoite kravni bratia i sestri.
25
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Niakoga *** kradiaha beli balgarski deca zashtoto ako imalo edno bialo semeistvoto bilo na pochit ot celia *** rod.Po kasno prez komunizma *** izprashtase Aisheto da prespi s niakoi bial i rus balgarin za da ima pone edno bialo dete , pak po sashtata prichina - da badat na pochit i uvajenie sred celia mangalski rod.
24
0
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Да са живи и здрави - цялото семейство!И дано щастлиците сред изоставените деца да стават повече!
23
0
 
10
 
! Отговори
ot-13 преди 12 години
Izvinizvam se za greshkata beshe predi 13 godini v kraia na 1998 godina. Po vajno e che deteto dnes e zdravo, shtastlivo niama i pomen pt zaboliavaneto i obezdvijenata liava rachuchka.Nishto che roditelite dnes sa pochti na 60, uspiaha da napraviat jivota si palnocenen i edno dete shtastlivo. Chesto chuvah bashtata da se sheguva:"Tazi malka ciganka obarna jivota ni na 180 gradusa. Da e jiva i zdrava !" Na vsichkoto otgore Natali e umna i spokoina cmiatat da ia izpratiat v universitet
22
3
 
4
 
! Отговори
до 21 преди 12 години
Не само чужденци,но и много българи,които са отдавна навън,допускат маса грешки или не умеят да пишат на Кирилица,така,че не пребързвай с такива изводи.Колкото до годините и аз веднаха забелязах,че са 19,а не 15, (17+2),но това не означава,че историята не е истина.Аз също знам за такива истории.
21
3
 
5
 
! Отговори
до Адолф преди 12 години
Човекът вместо да извади 2 г. от 15, ги е добавил :)) Не му/ѝ куца само математиката, трябва си и български език :)) Като се има предвид писането му/ѝ на шльокавица, сливането на отделни думи в една, използваната (и неизползвана) пунктуация, лесно можеш да си отговориш на въпроса ;))
20
0
 
13
 
! Отговори
ввв преди 12 години
Да,много се чака за осиновяване,дори и без претенции - казвам го от собствен опит.И тук нещо не е както трябва,по закон трябва да минат 6 месеца и ако през тях биологичната майка не го потърси,тогава детето се вписва в регистъра.А в този случай не е така.Во да е живо и здраво детето в новото си семейство.
19
2
 
6
 
! Отговори
Бай Хой преди 12 години
До Адолф - Не, не е *** - просто си пише история, която е чул или някъде нещо е попрочел или чисто си е измислил, а сега се кефи колко хора го подкрепят с плюсчета. Така си четка собственото его и си мисли, че ще *** му вече е по-голяма. С такива е пълно из форумите.
18
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
А аз се ядосвах, че като роди *** ми не си гледа малките, а ги заряза. Каква е тази майка ?
17
1
 
18
 
! Отговори
Адолф преди 12 години
преди 17 години твои приятели са осиновили дете,което в момента е на 15????Ти кво,*** ли си?
16
0
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Пичага изглежда Найденчо, а и няма по-подходящо име. Него са го намерили, той си е намерил късмета с новите родители. Всички да са живи и здрави.Айде да си ходим от работа, че ми писна! :D