Село Бисер под вода

Ексклузивни кадри от залетите къщи в Харманлийско
Обновена: 7 фев 2012 05:51 | 6 фев 2012 14:23, Екип на Dnes.bg
54

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


54
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
42
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Male male i az si mislex 4e sa se poopravili rabotite po Balgaria izsram me beshe da gledam tezi kadri v kompania na 4ujdentsi i pitaiki me za kvo stava vapros.Mi mina edna misal tva moi da stane samo v INDONESIA sadebna otgovornost triabva da se tarsi tuka na kmeta,na grajdanska zashtita i na mnogo drugi litsa A POTARPEVSHITE NA TAIA TRAGEDIA TRIABVA DA BADAT OBEZSHTETENI S PRI4NI SREDSTVA DARJAVATA TRIABVA DA POEME VINATA SI KAKTO SE PRAVI V EVROPEISKITE STRANI
41
2
 
8
 
! Отговори
от народа преди 12 години
Тези наводнения са резултат от 22 г лошо управление на всички правителства и държавни институции без изключение! МОСВ, МРРРБ, Напоителни системи, Земеделие и гори, Басейнови дирекции, Общини, Обл. управи, Бедствия и аварии, Гражданска защита, Язовири и каскади, ВиК д-ва.Никой не стопанисва и неподържа язовирите и съоръженията към тях.Същото е с реките и речните корита.Всичко е на доизживяване.Всъщност по-голямата част, от язовирите са потенциално опасни и могат да залеят много др. насес места.
40
9
 
11
 
! Отговори
Само глупости преди 12 години
До Борисов оставка-"Борисов е виновен-знае само да лапка от магистралите и здравните осигуровки-ще се мре пр този"Ти какво искаш да направи??? Допреди 10 год. хората ревяха за пътища, сега на ви пътища... и пак недоволни...Сега реват за пари...Откъде пари, като държавната ни хазна беше опустошена от бедствието наречено "БСП" ?! И все пак тази година бяха спестени 4 млрд.!!!За какво ще мрънкате след още 10 год.?!Вместо да ми ревете и мързелувате по форумите (типичен манталитет) направете нещо !
39
0
 
0
 
! Отговори
Ню Орлеанс преди 12 години
Лада замина , тракторите останаха .
38
21
 
2
 
! Отговори
не е за вярване преди 12 години
за 8 човека ли е цялата тая врява,ужас,не мога да повярвам,жалка държавици,жалки хорица,жалкитрагедийки
37
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
E nema takava darjava....
36
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
neka slojat 06te edin lainovoz za ministar
35
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
kade e hidroijenera dogan da dade konsultacii za jazovirite
34
2
 
0
 
! Отговори
до-40 преди 12 години
Колега а ти бил ли си на този язовир?Ако не си ти препоръчвам да отидеш не за спора а да се насладиш на Родопите....Язовирът притежава най-високата язовирна стена в България - 144,5 м. В яз. Въча има голям брой понтони.Язовирът притежава най-високата язовирна стена в България - 144,5 м. В яз. Въча има голям брой понтони.Малко дани за яз.Въча....
33
1
 
12
 
! Отговори
Гацо Шебеков преди 12 години
Абе гледам азе телавизията и там показаа кащята на тия от село Бисер . *** то богата работа всите в керпичени къщи живеят дето вика Борисов ел премиеро демек ЗАБОГАТЯЛИ СА НИВИ ПРОДАВАЛИ сега от мързел в керпичени еко къщи живеят или ако са тухлени са не измазени щото боб ядат и пардят . Сега като са наводния да се опраят как знаят . Кристалина помощ няма да даде за бедстващите щото това ние Германия ни е Хаити не е интресно демек !
32
4
 
10
 
! Отговори
БОРИСОВ ОСТАВКА преди 12 години
Борисов е виновен-знае само да лапка от магистралите и здравните осигуровки-ще се мре пр този
31
5
 
8
 
! Отговори
Борисов оставка преди 12 години
Ще я запомним Бойковата зима с многото жертви по-различни случаи,а тя още не е свършила-нищо добро не ни чака с този!
30
1
 
4
 
! Отговори
До 37 преди 12 години
Абе колега какви 6 метра под вода бе ??? Дори това малко село е само 2 метра под вода и то на места. Мислете малко преди да пишете.
29
1
 
11
 
! Отговори
Джаро Цветанов преди 12 години
Не се козете всяко чудо за три дни . Сега весниците ще имат мариял за писане . Ще се одпуснат едни кинти за строежи , ремонти и почистване на наши фирми те ще ги върнат в касата на партията и до там . НА селяните ще им хвърлят по едни кинти дето и за хладилник втора употреба едва ще стигнат и до там . А тия умрелите сле 20 дена едвали някой ще ги помни колкото и от миналогодишното наводненим . Важното е далаверата да върви и Ц.Ц емблематичен крими авторитет по настоящем МВР министър хапартамент
28
3
 
6
 
! Отговори
Honorik преди 12 години
Трагедия!При едно такова бедствие е излишно да се спори.Подобни нещастия трябва да сплотяват обществото,а не да го разединяват.
27
4
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
А аз не искам дори да си представя,ако нещо стане с Цанков Камък като знам кой е бил съветника и с какъв бетон е правен подразбирайте турски .Не знам и дали яз.Въча ще издържи тази вода.Така съм чувал,че ако стане нещо с яз.Въча,Пловдив ще бъди под 6 метра вода.....
26
2
 
8
 
! Отговори
Smurf преди 12 години
Абе преди 5 години като издавиха хората в Калоян , нямаше ли пак разпоредба да се преброят и проверят всики бари и микроязовири по селата , Да ама не нали виновен е Станишев , ами като удавиха дефилето, кой си взе поука . Проблема се казва Калина Илиева бедна ви е фантазията колко калинки има по общините и по хидромелиорацията с фалшиви дипломи. И всичките калинки излитат от кошер от гр Банкя е те това е положението.
25
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
айде поне в такива дни да не се делим на партии...равносметката после
24
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Ад
23
3
 
23
 
! Отговори
Петърчо преди 12 години
Какъвто народа , такива и тези които го управляват. Няма как да е иначе. Но това което се случва днес не е резултат на бездействието на тези дето сега са на власт , ами на бездействието на всички правителства до сега. Не може нещо унищожавано толкова дълго време да се поправи за три години. Или всички проблеми ни са от преди три години. Бъдете реални независимо какви политически убеждения имате.