Лицата на потопа

Снимките, които разтърсиха България последните два дни
Обновена: 7 фев 2012 14:39 | 7 фев 2012 12:30, Красимир Ангелов
56

Снимка: Impact Press Group

Още по темата

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


56
Още по темата: наводнениясело Бисер
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
32
0
 
4
 
! Отговори
до 13 преди 12 години
А защо не залее такива *** като теб?!
31
4
 
0
 
! Отговори
- преди 12 години
Armageddon has begun! :)
30
0
 
12
 
! Отговори
Българка преди 12 години
Последния и настоящия кмет, или областен управител в затвора...
29
4
 
3
 
! Отговори
coko преди 12 години
ami go6o ti naistina si tap
28
7
 
20
 
! Отговори
Гошо Тъпото преди 12 години
Има бъдеще България и това го виждам в очите на изстрадалите от безхаберието...хора.Заради тях,всичко що е здраво и способно,трябва да се мобилизира и да преосмисли бъдещето на държавата.Порочният модел,на безотговорните власти трябва да бъде пресечен.Цели две и половина години,власта на ГЕРБ не намери време да преброи язовирите и да вземе спешни мерки за тяхното обезопасяване.А иначе БОРКОР и СПЕЦсъда със стотици статисти в тях ги създадоха;чиновници един куп,само работа няма кой да...върши.
27
1
 
13
 
! Отговори
до 24 преди 12 години
хубаво е , че като си *** , си го признаваш , щото *** и баща ти не са се осъзнали че и те са прости и са те направили , такива като теб , освен да плювате друго научили ли сте в живота , мамк. ви ***, говори за себе си , за *** , за баща ти , че сте прости , не класифицирай целия народ , да те е.а и в *** , дори да си в САЩ , какво правиш там , миеш чиниите в ресторант , работиш в строителството или си тираджия и си въобразяваш че си покорил света ли.
26
0
 
18
 
! Отговори
аз преди 12 години
до 24 с изказването си "набарала от някъде 2 риби аванта и ги носи "- ***, не ги е набрала а са взети от наводнената и спалня, дотекли от язовира! Ей, .........
25
3
 
3
 
! Отговори
до 14 преди 12 години
Като залее Пловдив, другата седмица ще разберем.
24
2
 
19
 
! Отговори
jitan преди 12 години
Голямото давене ще започне след 20-тина дни,когато почне топенето на тоя сняг.Просто не ми се мисли в тази си безпомощност какво ще прави държавата когато всяко поточе ще се превърне в стихия,от всеки склон ще се търкалят скали и гробищата ще отеснеят ....но със сигурност Лукойл ще повиши още цените,енергото тока,ВиК водата,а оня мазник от ДКВЕР-то ще обяснява колко е необходимо това баш в тоя момент...
23
1
 
19
 
! Отговори
пустинник преди 12 години
За да се стигне до тук много хора не са си свършили работата. Тяхната безотговорност коства животи, и това е навсякъде в Републиката. Симулира се дейност, после се плаща с кръв, накрая виновници и наказани - НЯМА! До кога така... ? Институциите служат на нас, крайно време е да си търсим правата по улиците. При първия удобен повод изразете мнението си!
22
3
 
0
 
! Отговори
ххаха преди 12 години
плюсове.Извинявам се
21
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
какво да ви кажа. преди години имаше същите наводнения и историята показва как държавата се грижи за пострадалите - 300/500 лв, няколко тухли, няколко цигли и това е. тъпите медии се налапват с трагедия (трагедията винаги е печеливша история) за една седмица, после всичко се забравя. и през ум не ми минава, че това наводнение ще се случи нещо различно.
20
3
 
4
 
! Отговори
До №15 от №1 преди 12 години
Това,което написа 1 е една жестока ирония,ама кой да си напъне мозъка да схване. Повръщай,така е по-лесно.Следващия път като се случи,защото това се случва за пореден път,отново ще повръщаш.И ще си много издигнат в собствените си очи,че си реагирал правилно.
19
3
 
6
 
! Отговори
xaxa преди 12 години
Оптимистите виждали на гробищата плусове!Наистина много кофти за засегнатите, още повече за опечелените.Никак не ми приятно наистина това което се случва, още по - малко ме вълнува кои евиновен и т.н. все неща който се въртят в пуб. пространство.Сега някой ще кажат, е добре де ама какво положителното.Ами зная много райно който са преживели катострофални катаклизъми, а след тях бизнеса и инфраструктурата е изградена на ново и икономиката е в подобен.Просто държавата трябва да се организира!
18
8
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
София да удари и да потопи, там има много *** особено около Народното събрание и министерски съвет.
17
1
 
11
 
! Отговори
До №16 преди 12 години
Никак не са неуместни изказванията за мутри и политици защото те са причината за всичко това - политиците,които срещу рушвети раздадоха язовирите на мутрите.И мутрите,които не източват язовирите за да не спадне водата и да им изгине рибата.Колко пъто се случва вече това - всяка зима. И все да си мълчим и да не засягаме мутрите и политиците,че било неуместно. Ти да не би нещо гузен негонен,а?
16
1
 
26
 
! Отговори
аз преди 12 години
Разплаках се като гледам снимките. Моля Ви мили хора, престанете да пишете глупости, светът ни е съпричастен а тук ме е срам да ви чета! Замълчете и отдайте почит на трагично загиналите :(((((
15
1
 
19
 
! Отговори
Един от многото преди 12 години
Стига с тези глупости за политици и мутри! Истината е една загинали са хора и много други са загубили своя дом! Всяко друго изказване за бунтове, мутри и риби е неуместно и неуважително към пострадалите. Престанете с тези олигофренски изказвания!!!
14
2
 
49
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Това са бабите и дядовците ви , благодарение на които сте и вие на този свят, мизерни ***, които не уважавате самите себе си , а какво остава за чуждото нещастие. Повръща ми се от такива прошляци като номер 1.
13
2
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Всичко това се случва на наистина отрудените и изстрадалите хора, по малките села и градове.Защо не помля малко Бояна или някой мутренски квартал.Няма справедливост!Дано Господ да им помогне на хората.