Ротвайлер нахапа трима в центъра на Дряново

Най-тежко е пострадал мъж, който е с разкъсвания по тялото
Обновена: 19 фев 2012 16:56 | 19 фев 2012 15:44, Красимир Ангелов
228
Ротвайлер нахапа трима в центъра на Дряново
Снимка: Архив Булфото

Ротвайлер нахапа трима души в центъра на Дряново, съобщава "Дарик".

Инцидентът е станал около 11,30 часа близо до полицейското управление в града.

Първоначално разбеснялото се куче се нахвърлило върху дете. Виждайки това, 25-годишен мъж се спуснал да спаси детето, но пострадал, след като ротвайлерът го ухапал по ръката.

Тогава на помощ срещу кучето се притекъл и 46-годишен полицейски служител, който в опита си да залови кучето бил нахапан на няколко места.

В битката с ротвайлера се впуснал и 65-годишен мъж от Дряново, който е пострадал най-сериозно. Той е транспортиран до областната болница в Габрово с разкъсвания по тялото.

В крайна сметка кучето е заловено и прибрано в полицията в Дряново. Неговият собственик не е бил с домашния си любимец и в момента се издирва.

Предполага се, че животното само се е освободило и е тръгнало на разходка из града.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


228
Още по темата: РотвайлерДряново
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
9
3
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
В огромната си част собствениците на подобни породи животни са заможни мутри.Само те имат финансовите възможности да утоляват неистовият глад на подобни четириноги чудовища.Жалко е,че не влагат никакви средства в превенция от нападения над хора-каишки,намордници и здрави клетки.
8
7
 
7
 
! Отговори
анонимен преди 12 години
до 10 да пукнеш дано и тия дето досега са ти сложили плюс
7
2
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Собственика в затвора както и тия от защита на псетата
6
2
 
30
 
! Отговори
The Hunter преди 12 години
Къде са сега куче-защитниците, които постоянно реват за правата на бездомните *** и други *** и против "насилието" над животни. Ако беше моето дете нито дряновските, нито друг полицай може да ме спре да намеря собственика и да го одера жив, а за кучето е ясно ... 12ga brenneke.
5
1
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
И в София преди 3 дни домашно куче пуснато да се разхожда нахапа трима. Но затова защо не пишете: пидбул. И неговия собственик не го намират, ама хората са на антибиотици.
4
2
 
50
 
! Отговори
GXx преди 12 години
Колко от вас, КУЧЕЗАЩИТНИЦИ, бихте влезли в бой с такова куче, за да спасите дете и съгражданин? Тези хорица заслужават повече орден,отколкото половината раздадени от Гоце
3
1
 
41
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Крайно време е да се избията псетата бездомните,а тия *** побеснеха с тия *** -собственика веднага в затвора поне за 2 години
2
1
 
58
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Трябвало е полицейският служител да гръмне псето веднага,за да няма други жертви!Сега собственикът да плати обезщетение на всички пострадали,и глоба.Аман от тия кучкари бе!Отглеждат истински зверове по къщите си,и никаква отговорност за това,че тези животни могат да убиват!Да,не са виновни животните,съгласен съм.
1
15
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Ами ще ги хапе,като не му дават телешки пържоли,какво да прави да не ходи гладен я...