Трагикомично: Файтон с роми се обърна пред родилен дом

Музиката изплашила коня, бебето е невредимо
21 апр 2012 21:49,
241
Трагикомично: Файтон с роми се обърна пред родилен дом
Честа гледка при изписването на ромски бебета. Снимка: архив, Булфото

Файтон се преобърна пред родилен дом „Весела” в Пловдив. На него се возили млади родители с новородено бебе.

Циганската каляска е дошла да прибере младото семейство, придружена от 50 автомобила на роднини. Клаксоните стреснали животното и то тръгнало да бяга.

Така файтонът се преобърнал, а под него останали бебето с родителите, които били влачени няколко метра. 

29-годишната родилка е със счупен таз, след като талигата се е врязала в паркирани автомобили, съобщиха за Dnes.bg от КАТ-Пловдив.

Бебето се е отървало невредимо, но след инцидента отново е прието в болницата за наблюдение.

22-годишният коняр обяснил пред полицаите, че голямата патаклама е стреснала животното.

„Изписването на бебета става винаги шумно от страна на ромите”, обясниха лекари от родилния дом.

С файтона и роднините имало и оркестър, шумът от който допълнително изплашил коня.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


241
Още по темата: ромиродилен дом
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
178
0
 
6
 
! Отговори
Разочарована преди 11 години
Колкото и лошо да звучи в този случай ми е жал само и единствено за коня! Все ме питат защо казвам и се пиша, че съм разочарована е като виждам в какво превръщат държавата ни тия "наши сънародници" ми се плаче. До кога бе хора ще си затваряте очите? До кога ще допускаме тия които са "малцинство" да си живеят както те си знаят и да не спазват законите? Да сега ще кажат някои, че няма човек който да да ги спазва на 100% и е така, но те дори не се стараят да го правят.
177
0
 
12
 
! Отговори
хммм преди 12 години
Трябва спешно да се въведе модела на т.нар. грамотна раждаемост или за 3-то и нагоре дете, детски и други социални плащания само за родители с мин. средно образование. Или се продължаваме да произвеждаме маргинали (99% ***) с което затъваме още повече, защото родените продължават под пълна пара ,,детепроизводството срещу социални плащания". Неминуемо това ще доведе до свръхсоциална тежест и свръхпрестъпност, което логично ще избие в междиетнически сблъсаци по оста не-***-***. Факт!!!
176
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Аз мразя *** и не ме е срам да го кажа! Вчера едни *** заговориха сина ми .... На кой било колелото /понеже бях в страни! Ще го уча да не им отговаря и все едно не съществуват! Аз *** не гледам в очите . Избягвам ги ! Ако ми се бутат много в очите! кюта пата!
175
9
 
2
 
! Отговори
майко ,не искам преди 12 години
да ме раждаш с късмет , а искам да ме родиш в западна Европа ,САЩ или Канада !Е..... им е майката на всички ,които са родени в Бг. независимо дали са българи или др.!Преди поне можеше за 5 г. да спестиш пари за билет и за харчлък за 1 месец в чужбина ,и си биеше шута ,и се спасяваше !А сега за 5 г. ги спести тези пари ,да видим как ще стане ?! Със заплата 500-600 лв.,която не стигат за ядене ,как ще спестите 1000 евро за да избягате от Бг. и да се спасите!Направиха всичко възможно за да ви спрат
174
0
 
5
 
! Отговори
z преди 12 години
ЖИВОТНИ...
173
1
 
9
 
! Отговори
чичо Тиквичка преди 12 години
Били са пияни с коня и родилката барабар, затова са обърнали каруцата. Весели работи стават пред родилен дом "Весела".
172
2
 
1
 
! Отговори
bai mango преди 12 години
davaite va6te problemi sa malko ta tragnaxte da re6avate mangalskite vijte va6iq slavi binev kakav vi go gotvi . mai bqx zabravil toi be6e ot VELIKITE BALGARI -PAZI BOJE BALGARIQ OT TAKIVA
171
3
 
3
 
! Отговори
до гурбеминетчия преди 12 години
АБЕ *** ти можеш ли да се нарешиш поне
170
21
 
4
 
! Отговори
гурбетчия до 216 преди 12 години
Защо трябва да съм *** ,че да ги браня *** ?! А и не браня никой ,а се забавлявам с вас ! А и в интерес на истината вашите *** приличат на вас ,копират всичко от вас ,вие крадете и те крадат ,и за това сте зле ! Просто в случая *** родени в Бг. са ущетени от Бог ,трябвало е да се родят на друго място ! В Германия има вече поколения босненски ***,сръбски *** ,и ела да ги видиш как са !И не само в Германия! Само вашите и румънските *** са наказани от Бог
169
4
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
До 220: Погледни се в огледалото !...вероятно ще си промениш мнението !
168
1
 
21
 
! Отговори
Ром с Файтон преди 12 години
И кво се радват на чаавето кат после го хвърлят в кофите за смет.
167
0
 
26
 
! Отговори
Камелия преди 12 години
Какъв файтон бе хора!?На това му се вика каруцаа...нека говорим за нещата в реалния им вид.
166
0
 
15
 
! Отговори
още въпроси... преди 12 години
-Оня дето е управлявал 'файтона' бил ли е употребил алкохол?-От кога звуковия сигнал при движение на автомобили може да се ползва както ни е кеф?Абе изобщо това държава ли е?!Ако това беше направено от българи, половината щяха сега да са с глоби за нарушаване на обществения ред, а другата половина щяха да се за по 24 часа в районното... Но нали сега говорим за приобщаване на малцинствата...някак си са много великодушни компетентните органи... или пък не искат 'проблеми'...
165
0
 
43
 
! Отговори
въпроси,въпроси... преди 12 години
Няколко въпроса напират в главата ми:-Кво прави каруца с тенденциозното име 'файтон' в града? В Пловдив е разрешено за такива ППС само из район Столипиново.-Как така се допуска от органите на КАТ организирано шефствие от автомобили без разрешение от компетентните служби?-Кой ще поеме разходите по ремонта на пострадалите автомобили,които нямат Каско?-Кой ще плаща за лечението на пострадалите,които 100% са неосигурени?...Абе изобщо на къде отиваме, че се допускат такива циркове?...
164
0
 
5
 
! Отговори
Подуене Ъф Чойс преди 12 години
Някъде към 2030-та..Дръглив на вид джин (две и трийста на ромовете им викат джинове) юрка едно изпостяло муле с дрънчащи вързопи към сграда 2 в Бизнес Парк София. "Кхамалиии, тий дьот ли си, що НЕ си гол бе!". Явно родствена нему жена, или поне *** с цици, запира му мулето и трескаво претарашва единия вързоп - там са всички семенни клетки, епруветки и други сложни неща, които ние в наше време не разбираме. От козметичния салон откъде изфърча тая, се подават 2-3 любопитни - "Малиии, тоа пак с ***". Как да е, драги ми читателю. Не минава се и известно време, и изхвърча Мюмюл от Мед-центъра, все едно че старовремен поп го гони. Значи, в тоя момент появява се едно премеждие, което никому не желая!!! Тая къносаната се захваща за мегафона, ама през гъзa на HR-ра посяга да го вади. Как да е - добър HR-ар, здраво дупе! Мюмюл подсвирква на мулето междувременно и не знам за изцъклените му планове, нито що страсти крие в другите дисаги, но в този момент се изобразява един тевлевизор и му препиня мулето! Оттам що следва ми е пълна стробоскопия, само класна работа по първопис ме е потила така, малиййй!
163
3
 
25
 
! Отговори
Еми... преди 12 години
Тъкмо ми свърши сапуна, а се оказа, че няма загинали! :(П.С.: Не съм антисемит, но мисля, че Шикългрубер трябваше да си поиграе с *** повече, а не да закача евреите!
162
0
 
8
 
! Отговори
nqkoq si.. преди 12 години
Tozi konqr ne mi prili4a na 22 god.
161
3
 
19
 
! Отговори
БАЧКАТОР преди 12 години
А и да питам, Гурбетчия ти да не си им роднина на *** че така яростно ги браниш? То и без друго много *** се пишат турци, ти от тях ли си?
160
1
 
19
 
! Отговори
БАЧКАТОР преди 12 години
Ами добре е ,и на българина да му дава държавата по 700 лева социални на дете и безплатни дърва и въглища за зимата както на *** и той ще прави по 3-4 деца, но това е дълга тема. Волен трябва да е премиер,за да се промени тази политика не ББ!
159
0
 
9
 
! Отговори
Селянин преди 12 години
"Файтон с роми се обърна пред родилен дом" - Ха ха ха ха Весела новина.