Шофьорка удари колите на Димчо Михалевски и Милко Багдасаров

Жената била засечена от микробус
3 юни 2012 17:00, Елка Василева
39
Шофьорка удари колите на Димчо Михалевски и Милко Багдасаров
В момента на катастрофата Михалевски и Багдасаров не са били в колите си. Снимка: архив, Булфото

Без транспорт остана част от ръководството на БСП в Кърджали, след като 42-годишна шофьорка от Първомай блъсна колите на депутата Димчо Михалевски и на областния лидер Милко Багдасаров.

Инцидентът стана в центъра на града пред клуба на социалистите. Шофьорката е била засечена от микробус и е била принудена да отбие в крайната дясна лента, където са били паркирани колите на двамата лидери.

Няма пострадали хора. В момента на катастрофата Михалевски и Багдасаров не са били в колите си.

С повече щети е автомобилът на Милко Багдасаров, който ще остане без транспорт поне седмица. В колата на жената от Първомай пътували съпругът й и 6-годишното им дете, които според очевидци, били много уплашени.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


39
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
10
3
 
69
 
! Отговори
КЪРДЖАЛИЕЦ преди 11 години
КОЛИТЕ НА ДВАМАТА БЯХА ``ПАРКИРАНИ``ТАМ КЪДЕТО СПИРАНЕТО Е ЗАБРАНЕНО НА БУЛ,БЪЛГАРИЯ А ДВАМАТА ЛИДЕРИ ЛУПАХА ХАЗАРТ В КАЗИНО ``ПРАЙВ``
9
4
 
37
 
! Отговори
мои преди 11 години
Жал ми е за жената, оказала се е в сандвич между 2-*** темерута. Въпросния булевард е с 4 ленти, по 2 във всяка посока. Изпреварването е забранено. Маститите бесепари заемат едната най-дясна лента, за жената остава втората. Чудно ми е кой *** се е опитал да изпреварва в насрещното, при положение, че на 10 метра по нататък има полегнал полицай, а на още 10 - спирка на градския транспорт. Тоя с микробуса трябва да му се забрани да кара до живот, добре че е нямало жертви.
8
0
 
28
 
! Отговори
bobik преди 11 години
Кви са тез ***?
7
0
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Ще походят сега малко пеша,здравословно е!
6
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
"Дамата зад волана не е спазила необходимата дистанция от автомобилите на Димчо Михалевски и Милко Багдасаров, обясниха от полицията. Преминаващ край нея микробус я уплашил и тя е изпаднала в паника и ударила автомобила на депутата, който пък блъснал колата на Милко Багдасаров. За щастие няма пострадали. В момента на катастрофата Михалевски и Багдасаров не са били в колите си."
5
1
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Как няма да са уплашени - как са посмели да се ударят в партийна кола? Е сега ще си имат ГОЛЕМИ ПРОБЛЕМИ!
4
6
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Gospod go nakazva toya bagdasaroff
3
1
 
67
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
За тези които не познават ситуацията:И двамата, горе споменати "политици" паркират на бул. България пред клуба на "кармазъ Назми" а местото е ЗАБРАНЕНО ЗА ПАРКИРАНЕ!!! С това създават предпоставка за ПТП!!!Пътна полиция - не ги закача (защо ли???) а ако спре обикновен гражданин на същото место - веднага следва санкция ...........Ако живеехме в нормална държава - сега и на двамата "политици" ТРЯБВА ДА ИМ СЕ НАПРАВЯТ АКТОВЕ за неправилно паркиране!!!
2
27
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
***-скиор,евреин-миньор и жена-шофьор...
1
2
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Е,вече се притесних!