Аню Ангелов: Атентатът е удар срещу системата за сигурност

Терористичният акт трудно може да се осуети, смята военният министър
19 юли 2012 21:51, Красимир Ангелов
70
Аню Ангелов: Атентатът е удар срещу системата за сигурност
Аню Ангелов откри новата изложба "Спортна слава с пагони" в Националния военноисторически музей. Снимка: БТА

Всеки един терористичен акт, в която и да е държава означава, че на практика това е удар и срещу системата за сигурност, където и да се случи това, обяви пред журналисти министърът на отбраната Аню Ангелов по повод на вчерашния атентат в Бургас.

Военният министър посочи, че терористичният акт като правило не може да се предвиди, а и много трудно може да се осуети.

"Трябва да има изключително много и точна информация. На тази основа смятам, че този терористичен акт, за който все още не е ясно кой го е поръчал, как точно е извършен, ще покаже и какво трябва да се прави в бъдеще”, коментира Ангелов.

Той бе категоричен, че системата на охрана на военните формирования и бдителността са на достатъчно високо ниво.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


70
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
12
0
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
КАК ТОЗИ ТЕРОРИСТ Е ВЛЯЗЪЛ ПРЕЗ ГРАНИЦИТЕ НА БГ СЪС ФАЛШИВА КНИЖКА И БЕЗ МЕЖДУНАРОДЕН ПАСПОРТ ИЛИ ЛИЧНА КАРТА? И ОТ КЪДЕ СЕ Е СНАБДИЛ СЪС БОМБА? НА ТЕЗИ ВЪПРОСИ ТРЯБВА ДА ОДГОВОРЯТ НЯКОИ ДРУГАРЧЕТА КОИТО ОДГОВАРЯТ ЗА СИГУРНОСТА НА ХОРАТА В ДЪРЖАВАТА. ТОЗИ ТЕРОРИСТ НЕ Е СЛУЧАЕН ЧОВЕК. ТОЙ Е СВЪРЗАН СЪС МНОГО ДОБРЕ ПОДГОТВЕНИ ВЪВ ВСЯКО ЕДНО ОТНОШЕНИЕ ХОРА НА ТЕРИТОРИЯТА НА БГ. ВСИЧКО ДРУГО СА ФАНТАЗИЙ.
11
1
 
27
 
! Отговори
боби преди 11 години
Добре де , съгласен съм, че което и да е правителство да е на власт ще е по-различно относно този акт. Но да има наглостта да ми разправя този напикаващ се дядо ,че охраната била на високо ниво някак си не ми се връзва.
10
2
 
31
 
! Отговори
амин преди 11 години
Бреее, пенсията до скоро се биеше в гърдите, че реална заплаха за България няма отникъде. Ако е свикнал журналистите да с къса памет, то има и будни граждани в тази страна с един много лош навик- да помнят..Въз основа на това изказване, продължи да съкращава армията..даде на частно лице да унищожи боеприпаси, които пък се продаваха и за да не ги хванат ги взривиха..сега пак военни разчистват района.И продължава с реформите реформите, защото трябва да подгъзуваме на тези и онези интереси.
9
1
 
37
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Борисов спомена днес,че такъв атентат не може да се предвиди или предотврати ?! Чудно защо тогава атентаторът не е отишъл да гръмне бомбата в ТелАвив , където ми се струва има много помече израелци ?
8
18
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Точно ката 3, така е! Тука разни сульовци и пульовци сумати глупости изписаха. Тероризъм има в целия свят и стига да решат могат да пробият всяка една система. А да не говорим пък за нашата.
7
1
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Аню ти пък с какви очи и уста се обаждаш, след като продължаваш да изпълняваш плана за ликвидация на армията ни?
6
5
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
не знам какво трябва да стане за да поеме отговорност някое от тези герберски недоразумения...
5
3
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
То па една сигурност!?нямаме сигурни доходинямаме сигурна работанямаме сигурно здравеопазваненямаме сигурен транспортнямаме сигурно жилищеАбе нямаме сигурен живот!!!Та кое са разбутали!?
4
0
 
31
 
! Отговори
desso преди 11 години
"военни формирования"!!!! Аньооооооо, какво лошо имаше в думата "поделение"??????????????
3
0
 
21
 
! Отговори
ТАТО преди 11 години
Ане, *** си... ос.а се качествено - то не бе неконтролирани взривове - утилизация (както му викаш), то не бе загинали от "Приятелски огън", реформи ...- цялата Армия е 6 човека на кръст..ОСТАВАКА!!!
2
24
 
11
 
! Отговори
Калоян преди 11 години
За мен нито един не е виновен от правителството ! Според мене така е било писано , дали за добро или за зло . Тероризма го има в цял свят и дори АМЕРИКАНЦИТЕ , РУСНАЦИТЕ , ФРАНЦУЗИТЕ не могат да се справят с него , а къде сме НИЕ БЪЛГАРИТЕ !? Замислете се ! Ние сме една шепа народ , така че ... Да сме живи и здрави и да се молим занапред да няма такива "инциденти" !
1
1
 
29
 
! Отговори
Тихомир Томов преди 11 години
Браво ! Генерала се изказа и удари джакпота. На нас е ясна , че тук всеки може да прави каквото си поиска без обаче да пречи на бизнеса на избраните след 1989 г