Полицаи на изборен инструктаж в ГЕРБ – Белоградчик

БСП заснели случката пред секция 8, където гласуват ромите
22 юли 2012 13:50,
175
Полицаи на изборен инструктаж в ГЕРБ – Белоградчик
Инструктажът. Снимка: БСП

Представители на ГЕРБ - Белоградчик инструктират струпаните полицейските части в града, съобщиха от БСП.

От червената централа пуснаха и снимка, на която се вижда как областният директор на МВР Марчо Марков и началникът на РПУ – Белоградчик Слави Славчев получават инструктаж за действията си в изборния ден от координатора на ГЕРБ – Белоградчик Венелин Йорданов.

Случката се разиграва пред секция 8 в града, където гласуват ромските избиратели от кв."Карловица".

"Представете си докъде са стигнали в наглостта си", възмути се зам.-председателят на ПГ на "Коалиция за България" Михаил Миков.

"Въпреки струпването на множество полицейски служители, се наблюдава видимо бездействие от органите на реда, особено по отношение на натиска на който са подложени ромите - да гласуват за определена партия", допълни той.

Миков припомни, че на фона на изборния ден в града в секция номер 8 се констатира изключително висока избирателна активност.

По-рано днес от местната ОИК съобщиха, че избиретелната активност към 10 часа е 21%.

Пет жалби от политически партии бяха постъпили до този час, но от комисията констатираха, че изборният процес протича нормално.

Още по темата

Общо 6225 избиратели в общината гласуват днес за избор на 13 общински съветници на днешните частични избори, след като през март ВАС отмени резултатите от проведените местни избори през октомври 2011 година.

В тях бяха посочени допуснати нарушения на избирателния кодекс като невписване в избирателните списъци на ЕГН и данни от документи, които биха могли променят изборния резултат.

За участие в изборите сега са допуснати 12 партии и Коалиция "На чисто".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


175
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
55
5
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Преразказ по снимка. :))) циркаджии. Аз ако сложа една снимка на Марс и обясня как съм бил на еди кой си кратер, ще звучи по достоверно.
54
6
 
8
 
! Отговори
66 до 74 преди 11 години
Естествено че всички членове на БКП са били убедени комунисти, по едно време е било невъзможно да работиш като проектант, ако не си член на БКП. Почти невъзможно е било и да си студент ако не си член на ДКМС. Но беше невъзможно да те допуснат дори и до рабкома на предприятието ако не се изявяваш партийно или комсомолски. А изметта в ГЕРБ далеч не са били обикновени членове на БКП/ДКМС, а са били функционери или деца на такива!
53
2
 
16
 
! Отговори
социалист преди 11 години
До 65/За разлика от другарите комунисти, социалистите през мандата си 4 пъти вдигнаха заплати и пенсии/500-700 лв таван, факт/. Тия *** не само че и стотинка не дадоха, но съсипаха и това, което остана от тях. Това е единственото правителство, което не е индексирало пенсиите и не помръдна тавана, единственото за последните 23 години, което не даде 13 заплата и пенсия. Само с измислени милиционерски сводки и плюене по предишните за оправдание на некадърното си управление хазна не се пълни.
52
2
 
6
 
! Отговори
Rad преди 11 години
До 66/ Кой през комунистическо не е бил член на ДКМС? Знаеш ли такива, освен ако не е бил някой айдук. Смехории какви ли не се четат тука. А Станишев и Доган наистина никога не са били комунисти и милиционери и в БСП повечето не са от тия, които са крепяли милиционерщината на Тато.. Именно затова злобеят гербавите ***
51
2
 
18
 
! Отговори
до 65 преди 11 години
Крадеца е по вреден от некадърника. Защото крадеца за да открадне, първо трябва да има какво да се краде. А след ГЕРБ - нищо не остава. Когато една нива я опоскат скакалците, не значи че си се справил с крадците. Защото ГЕРБ това направиха с държавата - докараха ни до просешка тояга с некадърността си. Изобщо не ме грее че предишните са били крадци, а тези не са.
50
15
 
4
 
! Отговори
до лийк преди 11 години
и в какво ГЕРБ са нарушили законите,че да си измиват срама с строени на къщи?Аз по голямо нарушаване на законите от тройната коалиция не съм виждал,За най голям срам в цял свят ни спряха напълно еврофондовете заради кражби покривани от тогавашното правителство.За какво говорим въобще на тази тема,кой по праволинеен и какво е чел,Винету или МАРКС незнам.Явно Станишевата книга напълно ви е объркал пълните с кал глави.
49
5
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Ало Гербери какви са тези цени на горивата???
48
5
 
20
 
! Отговори
156516516551611 преди 11 години
Станишев и Доган не управляват страната сега Бойко *** управлява тоталитарно вече 3 години. Изби над 1 000 000 българи и изгони в чужбина почти толкова, разсипа страната ми и я направи *** катум
47
1
 
10
 
! Отговори
Бсп фен преди 11 години
С нашите камъни,по нашите глави.
46
4
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
продължение на коментар 65:и образовани хора които реално изработват парите в тази държава и хранят безработните *** и *** гласуващи за БСП.
45
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
До 62/Явно и ти си някое комунистическо чедо. Преди да пишеш гнусотии и цинизми, научи се правилно да пишеш на български език и се поограмоти малко. Разбира се, че никога Станишев не е бил комунист. А ако Доган е бил агент, това урко не значи, че е милиционер. За да си такъв, навярно се е искало повече акъл отколкото за един милиционер. ***
44
4
 
11
 
! Отговори
до 58 преди 11 години
Станишко не бил член на БКП, но е бил в ДКМС (където е бил и Роско Резака (Плевнелиев). А Доган е работил в БАН - няма начин да не е бил член на БКП, иначе няма да получи поръчка да напише доклада които дава повод за започване на възродителния процес (всъщност това е третия подобен процес в НРБ - имало е подобни в средата на 50 те години, и в началото на 70те). Иначе си прав за ГЕРБерастите - те до един са комунисти или комунистически наследници. Партизанска внучка, "стипендиантче" на фондация Людмила (кой можеше въобще да кандидатсва бе......), племенник на Пешо Младенов (член на ЦК), чавенцето на шофьора на Григор Шопов (кой можеше да вози шефа на ДС, кой....), Потомствен милицонер, зет на служител на ДС, отказал да се деполитизира и напуснал системата на МВР.... Няма да ми стигне деня да ги изброявам, то в БСП не останаха толкова членове на БКП и техни деца, колкото се събраха в ГЕРБ.
43
13
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Не е важно кои е комунист и кои не е. БСП окраде народа 8 години заедно с ДПС. Ако пак дойдат на власт аз тихо си събирам куфарите и заминавам за Германия. Аз съм инженер с 2 висши и чужд език и съм тука само заради приятели и родители. Второ управление на тези нагли крадци няма да преживея. Такова е мнението и на мои колеги и приятели всички високо образовани и с високи доходи на които плащат данъци ТУК в БГ.Идването на БСП на власт ще е национална катастрофа защото България ще загуби умните
42
5
 
14
 
! Отговори
1556161515156 преди 11 години
Еййй *** какво ме интересува Станишев или Доган бе герберски уро.и важното е герб да наритаме за трепане сте мам..ви необразована проста
41
4
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Другарите комунисти от герп никога няма да се откажат от задкулисните си игри и милиционерщината си. Имат опита си от недалечното комунистическо минало. Няма нищо по-долно от това, комунист да се нарича демократ.
40
8
 
2
 
! Отговори
58 преди 11 години
Станише издаде книга "защото сме социалисти" и там са упоменати всички комунисти и родителите му.Значи той "НЕЕ КОМУНИСТ СПОРЕД ТЕБЕ",а Доган ефенди е работил за ТАЙНИТЕ СЛУЖБИ НА КОМУНИСТИТЕ И Е ИЗДАВАЛ СВИЙ ДРУГАРИ,ТА ВИКАШ И ТОЙ НЕ БЕ БИЛ КОМУНИСТ,Е ТИ МНОГО ИЗКРИВЕНО СЪЗНАНИЕ ИМАШ БЕ ПОДЛОГО НЕЩАСТНА.
39
8
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Няма по-големи престъпници от БСП !!!! Р. Петков. Овчаров, оная крадлива женица Масларова, исками се някой луд да ги разтреля всичките - няма да има по-голям празник на справедливоста.
38
3
 
18
 
! Отговори
1465448146494 преди 11 години
*** герберска *** всички да измрете дано БЪЛГАРОУБИЙЦИ долни крадливи
37
2
 
2
 
! Отговори
ей 53 преди 11 години
когато ФРАНЦИЯ,АНГЛИЯ или която друга държава реши проблема с *** тогава ще искаш и ние да сме го решили,раздаваха им по 300 евро да си отидат и с самолет ги докараха,а те се върнаха в Франция на другата седмица.Докато има едни организацийки дето се борят в световен мащаб *** да имат само права,никоя държава няма да се оправи с тях,не само нашата.
36
3
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
До 51/ И защо БСП да не се върнат на власт. Ако ги преброиш, при гербавите освен *** и милиционери други няма. За твое сведение Станишев, дори и Доган никога не са били комунисти и милиционери-това е ФАКТ. Така че и едните и другите са си комунисти-комунист кожата мени си, но нрава-никога.