Магистрала „Марица” временно затворена заради катастрофа

Ударили са се два камиона и лек автомобил
Обновена: 13 авг 2012 11:40 | 13 авг 2012 08:25, Красимир Ангелов
61
Магистрала „Марица” временно затворена заради катастрофа
Снимка: Impact Press Group

Автомагистрала „Марица” е временно затворена за движение заради пътнотранспортно произшествие между два ТИР-а, съобщиха от Агенция "Пътна инфраструктура". Ранени са трима души.

За движение е въведен обходен маршрут Харманли-Любимец-Свиленград и обратно.

По първоначална информация на полицията при катастрофата са се ударили два товарни автомобила и лека кола.

Автомобил "Ауди А-6", движещ се в посока Свиленград – Харманли, изпреварва неправилно ТИР с турска регистрация и се удря челно в товарен автомобил, пътуващ от Германия за Турция с австрийска регистрация и водач – български гражданин.

От удара австрийският товарен автомобил навлиза в насрещното платно и се удря челно в друг ТИР с турска регистрация, пътуващ от Истанбул за Германия.

Тежко ранени са водачите на лекия автомобил и водачите на двата ТИР-а.

Инцидентът е станал в 06.20 часа в района на отбивката за Свиленград, съобщава "Фокус".
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


61
Още по темата: катастрофаАМ Марица
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
39
0
 
6
 
! Отговори
Обикновен водач преди 11 години
За съжаление мнозина като седнат в ауди/бмв/мерцедес си мислят, че стават ВЕЛИКИ шофьори - не стават просто по-самонадеяни, агресивни и опасни за себе си и най-вече за другите. Тук се абстрахирам че водачи на такива луксозни возила най-често се асоциират с мутри (което само по себе си предполага агресия), но има и "редови" ползватели на тези марки, които се изкушават да настъпят газта и да изпреварват като пилоти от Ф1. Резултатите ги четем по новините, а тези без късмет ги заравяме на 2 метра.
38
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Бах таз двулентова магистрала :D
37
1
 
24
 
! Отговори
Васко преди 11 години
До всички, които винят ЗДП в частта му за задължителни светлини през деня.Вижте какво, закона е закон, просто го спазвайте и това е. Н а тоя *** с Аудито, ако щеш олимпийският огън му запали на колата, пак ще намери начин да кара като Фитипалди и да предизвика катастрофа. Тук фаровете нямат нищо общо. На тоя му е угаснала крушката в главата!
36
3
 
1
 
! Отговори
glupaci преди 11 години
ako tova e vhoda na magistralata i toi e blokiran, e normalo da zatvorqt magistralata. nikade ne pi6e 4e katastrofata e stanala na samata magistrala, taka 4e ot dnes.bg sa korektni tozi pat. pozdravi na ekia na dnes. bege
35
3
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
6to ne snimat i trupovete? dosku4aha mi tiq sma4ani lamarini bez krav. realnosttae razli4na
34
0
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Български велик шофьор на Ауди изпреварва неправилно и ето какво се получава. Мразя всички нахакани, самовлюбени, пишман щофьори. Жалко за шофьорите на тир-овете, които са пострадали заради гадното к-ленце с Аудито. Докато има шофьори, които ако им бибитнеш, когато те изпреварват неправилно или те засичат ти показват среден пръст няма да има мир по пътищата. Изобщо не съжалявам за шофьора на Аудито-каквото потъсило-такова намерило.
33
7
 
11
 
! Отговори
катастрофирал преди 11 години
Това не е точно магистрала, а "Бойкострада" - там може да се навлиза в насрещното,има ями като кратери, минават *** коне,пасат крави и др. такива ескстри ,който хич не са европейски, обаче данъците и винетките са на високо европейско ниво...
32
4
 
8
 
! Отговори
Боко Т. преди 11 години
Тройната коалиция е виновна! Тя е пратила тези товарни автомобили да се ударят точно там и да ми затворят магистралата!
31
0
 
8
 
! Отговори
? преди 11 години
Колко водача е имал лекият автомобил?!?
30
6
 
15
 
! Отговори
катастрофирал преди 11 години
Последиците от катастрофата вече са отстранени, но магистралата все още е затворена, защото чакат Бойко Борисов да дойде да отреже лентата - без негово присъствие нито една магистрала не може да бъде пусната - закон!!
29
3
 
29
 
! Отговори
до 26 преди 11 години
Г-не този шофьор на ТИР може би печели на месец колкото ти за цяла година и животът му със сигурност не е лишен от нищо,докога в България ще делиме хората по професии,за всяка професия се иска някакъв интелект,мислиш ли,че един професор ще може да управлява камион г-не,нима живееме колкото орлите та да имаме време да си сменяме "дереджето",никога няма да заживееме добре докато делиме хората по професии,това е развиването на зависта и злобата,докъдето и са ни докарали.Бъди здрав,но не злобей.
28
1
 
12
 
! Отговори
магистралка преди 11 години
аз пък да не съм чул досега че имаме такава магистрала... кой ли и е рязал лентата
27
2
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Що за автомагистрала е това пътче, на което изпреварването е "неправилно" и ако изпревариш рискуваш да се удариш челно???защо наричат с гръмки имена селските ни шосета?
26
2
 
9
 
! Отговори
"Незнанието преди 11 години
на закона не оправдава никого. Като отиваш в дадена държава е добре да видиш какви правила за движение има".Не съм знаел,че във всяка държава има различни правила за движение ха ха ха е такава глупост не бях чел тук.За лево и десно движение зная,а колко ли знака има които не познавам и не съм виждал ? Леле трябва да ходя сега до всяка държава за да им изучавам Законът за движение,сега излишни харчове пак е то край нема.Ха ха "какви правила за движение има" върхът сме в простотията.
25
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Фарове-марове.Особено Марове
24
19
 
3
 
! Отговори
:) преди 11 години
Да си шоферче на ТИР-че и да говориш, че "само *** са останали в БГ" е най-малкото смешно :) Да беше учен в НАСА, да беше професор в университет или дори "обикновен" доктор... ама ти шофьорче :)
23
4
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Заради катастрофи обикновено се затварят второкласни пътища. Де са ни лентопрерязаните гУлеми безопасни бързи магисрали ?
22
0
 
20
 
! Отговори
до Днес.бг преди 11 години
Какво правите бе ей,триете некоректно,вие медия ли сте или бюро "ЦЕНЗУРА",баси тези повече няма да им влизам в сайта тея се мъчат да върнат бошевизмът с всичките му идиотщини.Асега и това изтрийте,не ме интерсува тук повече ме няма.
21
1
 
8
 
! Отговори
men преди 11 години
Големи магистрали ни строят няма що къде се е чуло и видяло магистрала с двупосочно движение ....и ето още едно потвърждение че скапаните ни пътища са причина за стотици загинали и хиляди ранени по българските пътища... да са ни честити магистралите
20
7
 
12
 
! Отговори
qwer преди 11 години
29-ти,ти си същият *** като 12-ти,аз карам интернационал (ТИР)тук в З.Европа вече 12 години,това което си написал е най-голямата глупост:"Незнанието на закона не оправдава никого. Като отиваш в дадена държава е добре да видиш какви правила за движение има",ти нормален ли си бе ей,аз трябва да уча за всяка държава отделен закон за движение така ли,явно дереджето на Б-я е заслужено там само *** са останали.Мале,мале и този темеруд може би има шофьорска книжка.Ти ЗДП на Занзибар знаеш ли бе?