Този мандат Южна България, в следващия - Северна

Борисов резна лентата на нови 3,6 км път
Обновена: 16 сеп 2012 14:37 | 16 сеп 2012 14:11,
541
Този мандат Южна България, в следващия - Северна
Борисов има амбицията през следващия мандат да се подобрят пътищата и магистралите и в Северна България. Снимка: архив, БТА

Премиерът Бойко Борисов, в компанията на министъра на регионалното развитие Лиляна Павлова, прерязаха лентата на рехабилитиран път, който свързва Добричка област с румънската граница.

Ремонтираният участък е с дължина 3,6 км и минава през село Росица. Той е част от пътя Генерал Тошево – Росица- границата с Румъния.

Тук не е правен ремонт от 32 години, приключихме го за 10 дни, похвали се Павлова. Новото трасе е финансирано от републиканския бюджет, като за ремонтните дейности са отишли 1,3 млн. лв.

Борисов пък се съгласи със Сергей Станишев, че хората могат да избират между ГЕРБ и Тройната коалиция.

Ние предлагаме пътища, магистрали, пречиствателни станции, жп линии, спортни зали – всичко е видимо. Ние предлагаме финансова стабилност и всичко, което до момента сме постигнали – изборът е на хората, каза Борисов, цитиран от Фокус.

Премиерът допълни, че през следващия мандат правителството има амбицията да направи за Северна България това, което бе направено за Южна по отношение на пътищата и магистралите.

Предстои разширение на пътя Русе – Шумен и ремонт на пътя Белокопитово – Варна.

Развълнуван от ремонтирания участък човек пък благодари на премиера като използва обръщението "другарю".

„Другар е хубаво обръщение, лошо е, когато стане титла”, каза с чувство за хумор Борисов

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


541
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
393
0
 
1
 
! Отговори
bg преди 11 години
A PRESTUPNOSTTA OSNAZTANA NAZADVKARVAT V ZATVORA HORA, ZASTITILI SE OT *** NABEZIEGATI DURJAVATA
392
13
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Здравейте циркаджии! Я споделете какво е ял Станишев снощи, че като гледам още са ви мазни устенцата от близане на *** :) След изборите и това няма да ви спаси :)
391
6
 
27
 
! Отговори
Ани преди 11 години
За първия излъгахме Южна, за втория Северна, за третия Западна, за четвъртия Източна а през петия няма да има България.... Дано на следващите избори има мислещи, знаещи, анализиращи и виждащи Българи, за да недочака България петия мандат..
390
19
 
6
 
! Отговори
лимнонад преди 11 години
До Татоще си го изберем - не бой са. аз за 3 години видях повече свършено отколкото всичките предишни 18. Дупките по пътищата намаляват с сериозна скорост. Преди това само за пенсии слушахме.
389
4
 
16
 
! Отговори
бб преди 11 години
Таз година полупроводници, а догодина цели /ха-ха-ха/- Т. Живков и видяхме докъде стигнахме! Неговият ученик ББ вече надминава учителя си в манипулирането на народа, но ние сме си виновни, че им вярваме.
388
6
 
23
 
! Отговори
Честито! преди 11 години
Този мандат - южна България, през втория мандат - северна България, за третия мандат - няма да има България.
387
6
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
СКОРО И НА МЕТЪР ЩЕ ГО ОТКРИВА ТОЗИ АСФАЛТ ТИКВАТА ДОЛНА
386
7
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Дали събра достатъчно лентички да си уплете въже и да се обеси на него?
385
5
 
27
 
! Отговори
Тато преди 11 години
Този *** се надява на втори мандат.Долна мутра.
384
2
 
26
 
! Отговори
човек преди 11 години
Питате се защо харчи народни пари да реже лентички на ремонтирани пътиша - ами избори идват,гледайте как ще обикаля България на ляво и дясно да се показва - разбира се с пак народни пари,и още повече ще зареже работата си като министър председател.А горката България кучета я яли.ОБЕЩАНИЯ ! ОБЕЩАНИЯ ! Важното е втория мандат,вие ми го дайте пък после ще му мислим!И пенсионерите може след още 4 години да видят пак увеличение.
383
1
 
1
 
! Отговори
ot yujna BG преди 11 години
Ami kakvo e napravil za yujna Bılgariya,leleee ,ako sıştoto şte pravi i za severna Bıgariya ! Nakratko kazano NİŞTO nyama da napravi ,samo stoyki i prikazki ot 1001 noşt (:.
382
3
 
23
 
! Отговори
Гражданин преди 11 години
А защо през този мандат не започнаха от северна България .Всички тези средства които хвърлиха за магистралите и инфраструктурата по южното черноморие, за да пътуват по-удобно и с кеф до черноморските си имоти-палати,ако ги бяха вложили в подпомагане на малкия и среден бизнес и подобряване на покупателната дейност на хората, може би тогава щяха да имат моралното право да поискат втори мандат.
381
3
 
4
 
! Отговори
3 преди 11 години
Бате правиш лоша реклама на бекапето , спри се бе човек!
380
1
 
27
 
! Отговори
торбата с лъжите преди 11 години
Пожарникарят отново отвори торбата с лъжите: Този мандат Южна България, в следващия - Северна, а в по-следващия - още по-Северна!
379
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
За предстоящите избори южна България да гласува за теб , а за по-следващите и ние ще гласуваме.
378
0
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Развълнуван от ремонтирания участък човек пък благодари на премиера като използва обръщението "другарю", като позна в него стария член на БКП, но не забрави и за мизерната си пенсия.
377
0
 
27
 
! Отговори
Ванко преди 11 години
То хубаво ,че и северна България ще усети бащинската грижа на управляващите, но дотогава може да няма нужда от нищо,защото с тези темпове на развитие там може да няма и население.
376
0
 
27
 
! Отговори
Аспарух преди 11 години
Догодина ще бъде завършен мостът на Дунава при Видин, започнат преди епохата "Биби". Това ще дръпне напред и нагоре нещата в част от северозападна България, а Биби ще се възползва енергично, като дрънка по навика си под път и над път обичайните си глупости. А какво рязане на лента ще падне ...
375
0
 
11
 
! Отговори
златото и България преди 11 години
Американски спътници са установили ,че на Българска територия под Пирин и Родопите има злато на стойност 1 трилион долара. Братя българи , Вие сте най-богатите хора в целият свят. Остава да си върнем златото и България !Прочетете повече на x2012x.blog.bg/***/2012/08/28/bylgariia-e-nai-bogata-strana-v-celiiat-sviat.993869
374
1
 
38
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
торбата с лъжите! ***- четири години дели България на две, чакс сега се усети. Онзи ден откри пешеходна пътека в Плевен-смях-сложиха едни палми,после си ги прибраха!