Остава критично състоянието на двама от ранените при катастрофата край Варна

При удара загинаха двама от пътниците в колите
Обновена: 18 сеп 2012 15:14 | 18 сеп 2012 15:13,
9
Остава критично състоянието на двама от ранените при катастрофата край Варна
Катастрофата отне живота на двама души. Снимка: Dnes.bg

Двама от пострадалите при вчерашната катастрофа край варненското село Любен Каравелово остават в критично състояние, съобщиха от областната дирекция на МВР.

Единият от тях е шофьорът на Ситроена, на 28 години, който е със счупени 3 ребра и счупен таз.

Другият, който също е с опасност за живота, е неговият спътник, който се е возил на задната седалка. Той е на 44 години и е със счупена лява подбедрица и комоцио. И двамата мъже са на лечение във варненската болница „Света Анна“.

По данни на полицията сигналът за зверския сблъсък между БМВ-то със силистренска регистрация и Ситроена, със софийска, е постъпил в понеделник около 13.10 ч. Инцидентът е станал на пътя Добрич – Варна, на около 4 км след разклона за Любен Каравелово.

Още по темата

До момента е установено, че БМВ-то, шофирано от 27-годишен мъж, е връхлетяло върху насрещно движещия се Ситроен, управляван от 28-годишен водач.

При удара на място са загинали 51-годишен пътник на предната дясна седалка в немската кола и пътник на предната дясна седалка в ситроена на 39 години. 

Причините за катастрофата все още се изясняват. Образувано е досъдебно производство по случая.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


9
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
8
0
 
2
 
! Отговори
Д преди 11 години
ПРОБЛЕМА Е В ИЗПРЕВАРВАНЕТО ,НАЙ-ОПАСНАТА МАНЕВРА ,И СЪЩО ЛИПСАТА НА КОЛЕГИАЛНОСТ ДА НАПРАВИШ КОЛКОТО Е ВЪЗМОЖНО МЯСТО НА ИЗПРЕВАРВАЩИЯ ДА СЕ ПРИБЕРЕ В ПЛАТНОТО ,А НЕ САМО ДА ПРИСВЕТВАМЕ С ФАРОВЕ И ДА НАДУВАМЕ КЛАКСОНА И ДА ПСУВАМЕ
7
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
С това перо фарове .. колко милиона отиват в катаджийте с този "законен" рекет - някой сметна ли? Хранете *** та да ви еб** и да им е кеф.
6
3
 
7
 
! Отговори
ДО VESSO !!! преди 11 години
Ох горките вие, как катаджийте са ви промили и последните можъчни клетки с тези фарове. Бегайте в чужбина да видите, а сте пуснете фарове, а са ви глобили. В *** това му се нарича икономика.. ама насилствена. Щял да забелязва.. абе ти очи немаш ли? Окьровял ли си?Като не виждаш марш от волана - какво си седнал да караш ? Това са истинските убийци - не виждат ама да светят - по-опасен водач няма от тези слепи.
5
0
 
18
 
! Отговори
$ преди 11 години
Масово разни олигофренчета с БМВ-та и Мерцедеси като се качат на колите си ,се мислят за господарите на пътя. Ето и днес две момчета са се утрепали с Мерцедес.
4
3
 
8
 
! Отговори
Vesso преди 11 години
До КошмарАз сам съм се убедил от ползата и карах и преди мярката с пуснати фарове през деня.Това,че *** криво са разбрали мярката и мислят,че като са пуснали фаровете могат да нарушават останалите правила и са безсмъртни е друг въпрос.Какво е това безумно твърдение,че през деня заслепявали?Просто по рано го виждам както отпред,така и в огледалата.Особено *** каращи като полудели и малко след като си му видял фаровете в далечината,вече е зад теб и те притиска.
3
1
 
12
 
! Отговори
M преди 11 години
До КОШМАРстига глупости, ще каже човек, че в останалите части на Европа, където фаровете са задължителни и народа се избива по пътищата... фаровете им били виновни... карат като бесни, не спазват правилата, после пътя им с дупки, фаровете заслепявали, ограниченията на скоростта неправилно сложени, и т.н.примеми го - караш като бесен и повишаваш опасността за всички на пътя. Жалко за вертвите...още повече за невинните...
2
11
 
11
 
! Отговори
КОШМАР преди 11 години
СТАТИСТИКА : ОТ КАКТО ОТ 20 ДНИ ВЛЕЗЕ ЗАДЪЛЖИТЕЛНО ДА СЕ КАРА НА ПУСНАТИ ФАРОВЕ ДЕНОНОЩНО,КАТАСТРОФИТЕ ПРЕЗ СВЕТЛАТА ЧАСТ НА ДЕНОНОЩИЕТО ЗАЧЕСТИХА. ДОКАЗАНО- ЗАСЛЕПЯВАТ НАСРЕЩНО ДВИЖЕЩИЯ В ХУБАВО ВРЕМЕ И СА ПРЕДПОСТАВКА ЗА ПТП. ГЕРБ ДОЛНИ ,ГАДНИ ЛОБИСТИ. ЗАЩО ПРИЕХТЕ АНТИБЪЛГАРСКИ И АНТИНАРОДЕН ЗАКОН. ПРЕДИ НЕГО ИМАШЕ 1 ЗАГИНАЛ НА ДЕНОНОЩИЕ,А ОТ 20 ДНИ ПО 4-***. НАЛИ ЗАКОНА БЕ ПРИЕТ ЗА НАМАЛЯВАНЕ НА КАТАСТРОФИТЕ ?
1
0
 
11
 
! Отговори
Нямам думи ! преди 11 години
На нас Българите, война не ни трябва само хубави автомобили и сами ще се пребиеме ! Много е жалко всичко това, което става !